P A C I F I Q U E . 2 0 0 6 : M Y S T È R E 4.3.2006 @

1,602 posts, 81 pages, 336,025 views

titi

Posts: 59

#1161 • • titi
Ai joo vielä. Jos joku on huomannut napanneensa mukaansa yhdet ylimääräiset pitkät mustat polvisukat tyttöjen pukkarista täällä olisi yksi joka kaipaisi niitä takaisin.... En usko että kukaan haluaisi varastaa polvisukkiani? Ne olivat penkillä aivan pukkareiden taka osassa, käänsin hetkeksi selkäni ja ne oli poissa. Mutta oli siellä niiin paljon porukkaa että en kerennyt tajuta että mihin ne ois voinut kadota...*justjoo*
Kiitos jo etukäteen jos ne vaikka löytyisi....(kohta joku päivittelee että yhtien sukkien takia tänne kirjottelee, mutta niillä on tunnearvoa, niin paljon kun sukilla voi vaan olla...)
Dementation

Posts: 2,892

#1162 • • Dementation wednesday?

SESSIONS2, 6.3.2006 00:35:
N-joy. *sydän*



Upeita kuvia, ja upeaa että joku viitsii nähdä noin paljon vaivaa muiden iloksi. Kun kaikki ihmiset vaan viitsis ajatella yhteistä hyvinvointia vähän lisää. Kiitos *sydän*

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

Alttis

Posts: 7

#1163 • • Alttis
Kerrassaan mahtavat bileet!
ainut miinus oli Torni-släpäreiden aiheuttamat 4 rakkoa jaloissa :P
Caro²

Posts: 5,301

#1165 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Remotion, 5.3.2006 23:07:
---
Caro², 5.3.2006 20:29:
---
"mene muualle kuvaamaan"-asennetta ei onneksi tapahtumassa näkyny ainakaan miulle *sydän*

---
No mulla on tällästen kommenttien jälkeen juurikin tuo mene muualle kuvaamaan asenne.
jos maksan 2. lipusta sen 66 ja pääsen sillä kaverin kanssa vesipuistoon olennaisena tarkoituksena huljutella ruumista musiikin tahdissa vedessä, niin pitäiskö siellä sit seisoskella altaassa kädet puskassa ettei vahingossakaan persepotretit pääse kastuu?
*ding*


En nyt oikein pysty hiffaamaan mistä sait sen käsityksen, että olettaisin tai toivoisin jengin seisovan altaassa seiväs perseessä, kelaten josko jonkun kamera kastuu tai ei kastu. Se on ihan miun henkilökohtainen ongelma jos en osaa kameraa moisessa tapahtumassa suojata roiskeilta, ei niiden jotka ovat tulleet bilettämään. Se mitä yritin selvittää, on tässä uusitussa kirjoitusasussa:

Ottaessani kuvia tapahtumassa, en huomannut, että joku olisi tarkoituksella yrittänyt kastella kuvauslaitetta sen sijaan, että ilmaisisi sanallisesti: "älä ota minusta kuvaa". Tämmöistä tahallista kastelua oli tapahtunut kuulemma toissa vuonna ja olin enemmän kuin tyytyväinen ettei moista esiintynyt tänä vuonna.
Dana

Posts: 647

#1166 • • Edited Dana

vaavu, 5.3.2006 21:18:
Kuinka ongelmaksi toi naisten häirintä oikein koetaan?

...

Ennen kaikkea tota häirintäkulttuuria pitäisi saada jotenkin karsittua. Täällä jonkun ehdottama yleinen sosiaalinen paine voisi olla yksi tapa, mutta se ei yksinään riitä. Tähän kun vielä lisäisi tiukemman järjestyksenvalvonnan, niin ehkä saattaisikin jo toimia. Yksikin luvaton perseenpuristelu, ja järkkärillä on oikeus heittää perseenpuristelija samantien niskaperseotteella ulos bileistä. Naisia häiriköivät isommat poikaporukat ilmiantoon. Tiukka linja selväksi järjestyksenvalvojille, ja ohjeistus mennä epäselvän näköisiin tilanteisiin väliin. Tiukka linja myös tiedoksi kaikille bileisiin tuleville: ahdistelusta lentää ulos.

...

Jotain toimenpiteitä olisi kuitenkin hyvä saada aikaiseksi. Koska jos perseenpuristelu (ja siitä valitus täällä foorumeilla) kasvaa vuosi vuodelta, jossain vaiheessa käy niin, että naiset eivät enää viitsi tai jaksa tulla bileisiin.




jeps.. ensimäinen asia mikä huomattiin oli että kundeja oli Joka paikassa..! Ja siis moni juuri näitä ..hmm, kuinka sen nyt sanoisi.. Ei-Klubbarilaisia koska jotenkin uskon että nämä pojat kyllä tulivat sinne fiilistelemään neitojen peppuja (pelkästään..) *nauru* eivätkä musaa..

Pukkarissa kuului juttuja joistain kähmivistä idiooteista ja itse luulin selvinneeni niistä tällakertaa. Mut tosiaan, altaalla kundit kävivät ihan kunnolla käsiksi ja kourivat veden alla kovin röyhkeästi *eiei* tuli hieman lihapala-olo. Sama juttu pois lähtiessä, joku "mukamastooosivahingossa" asetti kätensä beballeni ja puristi.. siistii!! mut ei siinä tungoksessa mitään nähnyt, vaan kipitin nopeasti pukkarin suojiin.

En usko että noita miehiä pystyy hillitsemään oikein mitenkään. Liikaa pintaa näkyvillä. Tänä vuonna sana oli vain kiertänyt jo niin kauas että Kaiken karvaiset kaverit löysivät tiensä Serenaan.

(enskerralla pukeudun kaapuun..*vink*)
Avatar
#1167 • • niomic Guest

anqqa, 5.3.2006 22:54:
kannatan myös kuilun ehdottamaa leimasinta sekä lisänä julkista lupaa vahingossa töniä näitä merkittyjä miehiä.

jos multa kysyttäis niin puristelijat yms häiriköt pitäis kasata riviin jossain vaiheessa iltaa, musiikki pois, spotit näihin kavereihin, kaulaan lukolla joku iso 'olen ahdistelija' -panta tms että syylliset vielä tunnistaa myöhemmin jne. häpeäpuurangaistus takaisin! mätiä hedelmiä 1e pussi!



Jep jep joo ja lynkkausmassat kokoon. Itseäni ainakin pelottaa jo lähtökohtaisesti tuonlainen selkeä leimaaminen isossa tapahtumassa tässä huonon itsetunnon maassa. Siel on sit yks toistaan "kovemmat" jätkät vetämäs kähmijöitä nappiin tai muuta sikaa. "Jos lyöt muijaa ni HAKKAAN SUT" - tuo tais olla yhden oikein hienon yhteisön nimi IG:ssä. Ja samat jätkät varmaan vetää sit himas mammaa turpaan ku meil on niin kauniit noi domestic violence -lukemat. Plaah.

Kyseessä on kyllä tosiaan aika guerillatilanne, koska itse en ainakaan halua semmoista ennakkotapausta missä pelkästään yhden henkilön sanat vaikuttaisivat siihen että toinen lentää bileistä ulos. Minulla ei ole mitään ongelmaa todistaa näkemääni, ennemminkin vain häiritsevät nämä rajatilanteet, jossa yhteiskunta yleisesti ottaen on heikomman puolella - vaikka mitään mainitunlaista ei olisi tapahtunutkaan. Where's the proof =( Ymmärrän, että tämä on varmasti erittäin raivostuttavaa niille, jotka ovat uhreiksi jo joutuneet. En kuitenkaan halua riskeerata omaa vapauttani antamalla sitä liikaa muille.

Itselläni on varmaan ollut liian tummentavat uimalasit päässä, kun en yhtään ahdistelua tai bodarien pullistelua nähnyt :/

Mitä itse bileisiin tulee, niin jotenkin tuntui olevan hemmetin paljon tukkoisempaa kuin ensimmäisellä kerralla (tokat missasin). Juotavaa sai odottaa ainakin pääaltaan alueella 10-20min helposti. On tässä hyväkin puoli: massaördääjät eivät saa ehkä niin kovaa rallia päälle.

Musiikki ei jäänyt oikein mieleen miltään stagelta vaikka loppuencoret pääaltaalla olivat ihan jo väsymyksen ja perusilon takia aika hienoja.

Yksi asia mitä en todellakaan tajunnut oli se, että toissijaiset portaat pukukoppeihin suljettiin aika pian vikan biisin jälkeen. Tämä loi himmeän tukkeen pukukoppien pääsisäänkäyntien eteen. Toisten portaiden luona olisi myös ollut ihan hyvä vaikka vaihtaa vaatteet, mutta sinne ei oikeen järkevästi väenpaljouden keskeltä päässyt. Itselläni oli tosin kahden henkilön kamat silloin kannossa =/

Niin ja pirun kivaa oli =D Moi sinttu--- zzz kuoleneuforia =D
Jusna666

Posts: 1,447

#1168 • • Edited Jusna666 Diablo

UzU, 5.3.2006 17:35:

Pelkään että ensin vuonna yhä useampi bilettäjä jättää tapahtuman väliin ja heidän tilallaan on lisää taviksia vailla tapoja.



Nää jäi multa jo tänäkin vuonna osittain noiden kääliöiden, kähmijöiden, lääppijöiden ja ei-mikäänlaisia-käytöstapoja-omaavien-ihmisten takia väliin. Painukoot vittuun.
Toinen syy oli musiikkitarjonta, joka ei natsannu.

Jos ens vuonna tuun ni otan kyl haulikon ja beretan mukaan. (noeinysentää)

Toivottavasti oli hauskaa.

--
Sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille

La Petite

Posts: 1,160

#1169 • • La Petite Killed by selfish game, burned by acid rain...

jago, 5.3.2006 21:01:
mitäjärkee mennä allasbileisiin jos ei mee altaaseen??*ding*



Nauttiakseen musiikista ja tunnelmasta? Itse olen allerginen kloorivedelle, ja tuolla sitä myrkkyä oli veteen jouduttu ymmärrettävistä syistä ajamaan todella paljon. *poks*

Uskaltauduin käymään vedessä nilkkoja myöten ja vieläkin kutisee *poks*

BTW ne muutamat jotka mua ahdisteli, oli kyl kaikkee muuta ku bodareita. Et ei se huonosti käyttäytyminen riipu lihasten koosta. *piis*

--
Rem tene, verba seqventur

fille

Posts: 258

#1170 • • fille
MIss ne Photot on??

--
filys

Jusna666

Posts: 1,447

#1171 • • Jusna666 Diablo

jago, 5.3.2006 15:16:

No jaa samapa tuo. kyllä tungosta & noita känniääliöitä ja perseenpuristelijoita on ollu jokaisissa bileissä missä mä oon ollu ihan samoissamäärin kuin tuollakin joten en nähnyt itte tuolla mitään kummallista valituksen aihetta noista



Käyt sä jossain sedulas bilettää vai? *ding*

--
Sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille

domi

Posts: 7,069

#1172 • • domi Työn sankari.

fille, 6.3.2006 08:34:
MIss ne Photot on??


Käytä sitä puolikasta siitä aivopierusta mitä omistat ja lue threadi läpi, varmasti jopa sinä tajuat että Viesti+kuva+linkki = Kuvia bileistä?
AndyE

Posts: 129

#1173 • • AndyE
vois olla oikein mainio idea järjestää tää tapahtuma alkoholittomana. Jäis pahimmat ördääjät himaan. Itse en paikan päällä juonut kuin 2. Olisin kolmannenkin vielä ostanut mutta kun jonot kestivät sen 20min niin ei viitsinyt.

Pää areenan musiikista valitetaan vuosi vuodelta enempi, kumma ettei siihen sitten muutosta haeta.

Accu on hyvä bändi ja kuuntelen sitä kotona usein ja live-esitykset on aina mahtavia, mutta jotenkin se ei tunnelmaan sopinut tonne. Tosi harmi, koska kuten sanoin niin pidän kyllä bändistä.

--
It's not about the size of the dog in the
fight, it's about the size of the fight
in the dog.

ville

Posts: 3,780

#1174 • • ville olen oikeasti ujo

Dementation, 6.3.2006 00:06:
Yksi vahti liukumäkeä ylhäällä, toinen sen portaita alhaalla, kolmas juoma-alueen reunaa jottei mukeja kulje ulos alueelta, neljäs sitä ettei kukaan mene kengät jalassa allasosastolle... Mutta suunnattomasti oli paikkoja joissa en kertaakaan järkkäriä nähnyt, enkä nyt puhu kamerasta...



Tapahtumassa oli kuitenkin järjestyksenvalojia yli tuplasti sen, mitä laki tuolla yleisömäärällä vaatii. Näin suuressa tapahtumassa ei yksinkertaisesti voi lähteä siitä, että jokainen neliösentti on katseella valvottu ja jv-miehiä olisi aina vapaana kun niitä tarvitaan.

Mä melkein väittäisin, että tota puristelua vähentäisi juuri nyt esiintyvä ryhmäpaine ja mahdollisuus siihen, että naiset voi mennä kertomaan puristelusta. Jos lähtökohta on, että jokainen mies tietää, että puristelusta lentää välittömästi ulos ja jokainen nainen tietää, että asiasta voi mennä koska tahansa kertomaan, niin voisi kuvitella, että puristelun määrä vähenisi aika paljon. Ne miehet jotka tuolla kyseistä homma tekevät ovat kuitenkin tulleet kalliisiin bileisiin ja heitä tuskin kiinnostaa lentää ulos .... kun tähän yhdistetään ns ryhmäpaine tällaisella forumilla niin kyllä varmaan itse kukin alkaa miettiä onko sitä puristelua järkevä tehdä vai ei.

Itse olisin anqqan tapaan taipuvainen uskomaan, että ei ne puristelijat ole 100% mitään "taviksia". Joukossa on aivan taatusti klubbaajia, jotka ei oo vähään aikaan saaneet, alkoholia/tmv veressä hiukan liikaa ja edessä kaunis pylly on keinunut puolelta toisella aika monta kertaa. Monella miehellä yksinkertaisesti pettää arvostelukyky tossa vaiheessa, eikä siihen vaikuta se käykö normaalisti klubeilla vai ei ....

Aiempina vuosina ongelma on ollut käsittääkseni lähes olematon ja tuskin määrällisesti tänäkään vuonna mistään massaongelmasta puhutaan. Voihan hyvin olla, että koko tapahtumassa on ollut 5 puristelijaa, joista jokainen on puristanut aikaa montaa persettä ja siten näin jälkikäteen vaikuttaa siltä, että ongelma olisi ollut jättimäinen. Henk koht allaviivaisin sitä, että en kuullut _kertaakaan_ tapahtuman aikana mistään järjestyshäiriöstä/puristelusta/tmv, vaan kaikki meni bileiden aikana enemmän kuin täydellisesti.
Bio

Posts: 4,429

#1176 • • Edited Bio The Bullies / Pinky

Remotion, 6.3.2006 09:34:
---
SESSIONS2, 6.3.2006 00:35:
8 tuntia silmät ristissä kuvia valmiiksi paukuteltuani...
Jonen ja Tuomaksen ensimmäinen kuvasetti tapahtumasta SESSIONS2:ssa.

N-joy. *sydän*

---


No jo on NOPEETA toimintaa! *luxorz*



Piti samaa sanoa.. nopsasti tuli kuvat jakoon *piis*
remotion

Posts: 5,283

#1177 • • remotion nostatus guru

Caro², 6.3.2006 01:25:
Ottaessani kuvia tapahtumassa, en huomannut, että joku olisi tarkoituksella yrittänyt kastella kuvauslaitetta sen sijaan, että ilmaisisi sanallisesti: "älä ota minusta kuvaa". Tämmöistä tahallista kastelua oli tapahtunut kuulemma toissa vuonna ja olin enemmän kuin tyytyväinen ettei moista esiintynyt tänä vuonna.



OK, eipä sitten yhtään mitään. :)
ville

Posts: 3,780

#1178 • • ville olen oikeasti ujo
lyhyesti: paras pacifique mitä on ollut

Eka vuosi oli eka kerta ja siten tietysti ainutlaatuinen. Toka vuosi jäi imo pahasti ensimmäisen varjoon, sillä panostus ensimmäisestä vuodesta ei ollut kasvanut mitenkään älyttömästi. Näin kolmantena vuotena sitä tiesi tarkalleen mitä odottaa ja kun odotukset ylittivät niin ei valittamista :)

Tapahtuma oli kokonaisuudessaan tuotettu varmaan parhaiten mitä tässä maassa on nähty. Mainostus lupasi paljon ja teema "mystere" näkyi serenassa paljon enemmän mitä uskalsin toivoa. Alun kuviouinnit, kymmenet ja kymmenet esitykset, päälavan dekoraatiot, värimaailma jne olivat täydellisesti yhteensopiva flaikun ja nettisivun kanssa.

Pääareenasta oli tänä vuonna saatu uskomaton klubiareena. Lavarakennelma, fiksusti asetellut trussit altaan reunoilla ja suuripalainen peilipallo tekivät altaasta suuren tanssilattian. Jengi alkoi tanssimaan jo varmaan klo 20 aikoihin ja siten tunnelma pääareenalla rakentui kerrassaan loistavasti. Illan parhaan setin heitti omasta mielestäni mr a, kun taas loppuillan musiikillinen anti oli jossain määrin pettymys. En oikein tarkkaan osaa sanoa oliko vikana melodioiden kuulumattomuus akustisista syitä vaan yksinkertaisesti liian "junnaavat" biisit. Yhtä kaikki, loppuillan iloista housea, jota pääreenalla sai kuulla edelliset kaksi vuotta, ei mielestäni tänä vuonna kuultu.

Pääareenan täydellisyys johti omalla kohdallaan siihen, että muilla areenoilla tuli käytyä illan aikana kaksi kertaa syömässä ranskalaisia, ne olivat jälleen kerran hyviä :)

Illan aikana tuli vetäistyä kahdeksan laskua vesiliukumäissä (huom niissä putkissa, ei missään villivirrassa) ja sukelleltua aika paljon. Loppuillasta eräällä sukellusreissulla huomasin veden alla että ehkä silmiä ei kannattaisi pitää auki kun on piilarit ja elacinien kanssa ei ehkä välttis kannattaisi sukeltaa *iloinen*

Kaikenkaikkiaan tunnelmat illan aikana olivat jokseenkin täydelliset. Kaikki hymyilivät korvasta korvaan, ihmiset olivat kauniita, siideri humalluttavaa ja ranskalaisista sai energiaa vesileikkihin. Puitteet olivat järjestäjien puolelta liki täydelliset joten toivomuslista tulevalle vuodelle on aika lyhyt: laadukas ulkomainen dj. Sen jälkeen tämä tapahtuma on oikeasti täydellinen ja kaikki muu on turhaa *plur*

Ps vuoden tapahtuma
Hansu

Posts: 481

#1179 • • Hansu

anqqa, 5.3.2006 22:54:
olisi myös mielenkiintoista tietää kuinka moni näistä berberiin kiinni käyvistä on mukamas niitä 'ulkopuolisia taviksia' ja kuinka moni oikeasti muutaman ylimääräisen jekkubatteryn nauttineita 'tosiklubbaajia' jotka vaan 'haluu pitää omaa kivaa'.


Niinpä.
Kovin usein saa näiden "tosiklubbaajien" bilepalautteista lukea, että "kiitos ja anteeks järjettömän humalatilani" tai seuraavia bileitä hehkuttaessa "jäisipä näistä kemuista vähän enemmän muistikuvia kuin edellisistä"...
Cloud

Posts: 2,162

#1180 • • Cloud Game Freak

ville, 6.3.2006 09:59:
lyhyesti: paras pacifique mitä on ollut

Ps vuoden tapahtuma



Tuohon kiteytyy kyllä niin täysin omat fiilarit =P

--
Elämä on peliä, joten anna noppien laulaa puolestasi.