P A C I F I Q U E . 2 0 0 6 : M Y S T È R E 4.3.2006 @

1,602 posts, 81 pages, 336,519 views

Kaaottisen mukava

Posts: 94

#1121 • • Kaaottisen mukava aka kamu
Oli aika hyvät bileet kaikenkaikkiaan. Järjestelyt toimivat pukkareiden ja sisäänpääsyn osalta todella hyvin. Baaritiskeillä joutui vain odottamaan vähän turhan kauan (parhaimmaillaan 20 minsaa). Decot (sekä elävät että tavalliset) olivat odotusten ja nousseen lipunhinnan arvoisia. Mukavaa vaihtelua oli myös hieman erillainen teema decoissa (ei basic junglee aina). Nyt täytyy vaan jaksaa parannella haavoja siitä hullusta puoliputkimäestä. Bileiden jälkeen oli mukava saada kyyti kotiovelle saakka, kiitos siitä Capitalille.

Kolmannen kerran joutui taas hieman pettymään musiikkitarjontaan. Lähempänä omaa makua olevaa musaa löytyi taas kerran sieltä luolasta. Siellä on vaan aika tylsää tanssia kun haluiaisi kuitenkin sitä uima-allasfiilistelyy (ja se kylmä laattalattia =/ ). Eli vähemmän housee main arenalla ens vuonna, jookos? *nauru*

--
Yön saalistajalla on aina hauskempaa!

itis

Posts: 2,518

#1123 • • itis Morning Star
en viitsi analysoida kovin syvällisesti, kivaa oli, olin vähemmällä viinalla kuin viimevuonna, en tietääkseni saanut mustelmia, kukaan ei ollut hankala, musa oli kivaa, ihmiset kivempia, en jäänyt mistään paitsi, jonotin hiukan liikaa (tosin en sisääntultaessa), liukumäkien alussa oli junkka niin lujaa et korviin sattui... sirkusihmiset oli upeita, helvetin kivaa oli ja toivottavasti en häiriköinyt ketään (en tiedä tehneeni niin). *hih*

Lisää tällasta!


Soittolistat puuttu, se lienee ainut harmin aihe.

--
Miksi ylipäänsä asioilla on tapana järjestyä?

ninne`

Posts: 83

#1124 • • ninne`
oioi.. tässä sunnuntai-illan edetessä alkaa kaikki kehon lihakset jumittumaan eilisen seurauksena, mutta oli kyllä ehdottomasti sen arvoista.
itselleni ensimmäise pacifiquet, eikä varmasti viimeiset.*aplodit*

ujosti pelkäsin tuota kuukausien hypetystä, mutta mielestäni tapahtuma ei tuottanut pettymystä. rehellisesti sanottuna bileet olivat paremmat, kun mitä uskalsin odottaakaan. hyvässä porukassa ja välillä sulassa sovussa vain keskenäni oli mahtavaa pistää jalalla koreasti.*jiihaa*

oli siinä niin sielun- kuin silmänkin ruokaa kerrakseen. ensivuoden vesipuistopartyja odotellessa.

kiitoksia kaikille, jotka mahdollistivat näin unohtumattomat kekkerit!*plur*

--
kätke raivosi nauruun.

Jago

Posts: 4,039

#1125 • • Jago un-trained monkee

vaavu, 5.3.2006 21:18:
Ennen kaikkea tota häirintäkulttuuria pitäisi saada jotenkin karsittua. Täällä jonkun ehdottama yleinen sosiaalinen paine voisi olla yksi tapa, mutta se ei yksinään riitä. Tähän kun vielä lisäisi tiukemman järjestyksenvalvonnan, niin ehkä saattaisikin jo toimia. Yksikin luvaton perseenpuristelu, ja järkkärillä on oikeus heittää perseenpuristelija samantien niskaperseotteella ulos bileistä. Naisia häiriköivät isommat poikaporukat ilmiantoon. Tiukka linja selväksi järjestyksenvalvojille, ja ohjeistus mennä epäselvän näköisiin tilanteisiin väliin. Tiukka linja myös tiedoksi kaikille bileisiin tuleville: ahdistelusta lentää ulos.

Osittain häirintää pahentaa vinoutunut sukupuolijakauma. Sukupuolijakaumaa voisi parantaa se, että asiakaskunnassa preferoitaisiin naisia selvemmin. Voimakkain keino tähän olisi se, että miesten ja naisten liput olisivat reilusti erihintaiset. Esimerkiksi 5-10e ero tuntuisi jo ostajien kukkarossa, karsisi urpoja ja toisi enemmän naisia miesten tilalle. Huonona puolena tässä tietysti on se, että hyvin käyttäytyvät miehet joutuvat maksamaan enemmän, mutta toisaalta hekin saavat enemmän iloa tasaisemmasta sukupuolijakaumasta. Järjestäjän kannalta tietysti ongelmana on loppubudjetin ennustamattomuus, mutta ehkä sen kanssa pystyy elämään.


onko ideana sitten tehdä tasaparit jotta kaikille löytyisi kumppani(ja kaikkihan ei ole edes heteroita joten sekään ei onnistu)

eikö sillä ole ihan sama kuinka paljon miehiä tai naisia tuolla on suhteessa jos täällä valitetaan juuri siitä että ihmiset haluu biletää eikä vaan ettiä panoja.
tommonen lippujen hinnan eriarvoisuus on jo sukupuolien tasa-arvoa hakevien lakien perusteella väärin ja muutenkaan ei toisi bileisiin yhtään sen enempää niitä muijia joita halutaan van ehkä juuri lisää niitä pissiksiä ja muuta häröä porukkaa.
korkea lipunhinta pitää tasoa osaltaan yllä

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

Marjo

Posts: 1,796

#1126 • • Marjo pupuTupuna

Ana-5000, 5.3.2006 13:51:
---
tuisku, 5.3.2006 13:30:
edit. ainiin ja yberpitkä miinus niille mulkuille jotka teki kaverille huumetutkinnan kokonaisuudessaan, kun koira merkkas (huom vain ja ainoastaan) taskun johon oli jäänyt koirankarkkeja. mitään ei tietenkään löytynyt ja silti kohdeltiin kuin rikollista, anteeksi pyynnöstä ei tietoakaan. *senkin*

---


Hehe, ehkä se et sun kaveris sanoo et siellä on vaan koirankarkkeja, ni se ei välttämättä ole niin..



Kyllä siellä taskussa oli VAIN koirankarkkeja. Hänellä on ollut sama takki koiranpentuaan ulkoiluttaessaan ja taskuun niitä oli jäänyt ainakin 10...
Waldo

Posts: 72

#1127 • • Waldo

Tytti, 5.3.2006 20:06:
Nähtävästi olen samaa mieltä monen muun kolmatta vuotta paikalla olleen kanssa, että kivaa oli, mutta uutuudenviehätys on ikävä kyllä poissa, eikä samanlaista tunnekuohua tullut kuin aiempina vuosina. Nähtäväksi jää, jaksaako tapahtuma vedota vielä ensi vuonna..

Mitä tulee eilen omakohtaisestikin koettuun kähmintään, adrenaliinin määrä veressä nousee kohisten vain asiaa ajatellessakin! Vaikka suurimman osan aikaa määrittelisin itseni rauhan ja väkivallattomuuden aatteen kannattajaksi, koen pienenä ja hentona tyttönä äärimmäisen lohdulliseksi ajatuksen, että tiedän, miten metallista saa hiottua terävää. Seuraava, joka päättää ilman lupaa käydä kiinni, voi odottaa niittinyrkkiraudasta (tuotekehittely työn alla) reikää poskeensa *grr*

Hassu huomio saunaosastolta; naisten puolella oli suunnilleen saman verran miehiä ja naisia - miesten puolella (kävin mielenkiinnosta tarkastamassa) pelkästään miehiä *ding* Ollaanko me tytöt niin kilttejä vai oliko huomionteon ajankohta vääristämässä päätelmää? Eipä siinä mitään, ylistys kuitenkin unisex-saunoille!




Tämä ei pidä paikkaansa.. *hymy* kyllä miesten puolella naisia riitti.. ja höyrysaunassakin jossa minulta suorastaan revittiin shortsit pois.. tekijöinä 4 tyttöä *plur* ja en minä nyt hirveesti vastustellut asiaa.. *hihu* Eli terveisiä neljälle tytölle jotka oli höyrysaunassa.. naamoja oli hankalaa nähdä.. mutta yksi teistä otti yläosan pois kun loput miehet ei innostunut teidän haluista nähdä miehet ilman housuja *nauru*
Keba

Posts: 194

#1128 • • Keba
Okei, en ymmärrä, että ei voida pyytää anteeksi, jos turhaan ovat huumekähmintään ottaneet, mutta mitä hittoa te täällä valitatte niistä?! Millä muulla, kuin koiran merkin perusteella olis fiksu ottaa jengiä niihin. Luulis olevan ihan tyytyväistä jengiä, että bilettäjien omasta turvallisuudesta huolehditaan ja kaiken maailman mömmömiehet ja -naiset koplataan helvettihin sieltä.
vaavu

Posts: 1,324

#1129 • • vaavu vara-vana

jago, 5.3.2006 22:00:
onko ideana sitten tehdä tasaparit jotta kaikille löytyisi kumppani(ja kaikkihan ei ole edes heteroita joten sekään ei onnistu)



Ei, mutta saada vähän tasaisempi sukupuolijakauma. Nyt se kuitenkin on pahasti vinksallaan. (Ja ehkä vähän heikentynytkin, mene ja tiedä.)

eikö sillä ole ihan sama kuinka paljon miehiä tai naisia tuolla on suhteessa jos täällä valitetaan juuri siitä että ihmiset haluu biletää eikä vaan ettiä panoja.



Jos oletetaan, että puristelijoiden määrä on vakio miesten osuudessa, on sukupuolten jakauman tasoittaminen ainoa keino vähentää häirintää. (Vähemmän miehiä, vähemmän häirikköjä, enemmän naisia, joten häirintä jakautuisi jokaisen kohdalle vähäisempänä.)

Toinen vaihtoehto on tietysti pyrkiä vähentämään tota häirikköjen määrää miesten osuudessa, mutta se voi olla vaikeaa pelkällä lipun hinnalla. Eipä nytkään kahden peräkkäisen vuoden nostetut hinnat ole vaikuttaneet asiaan mitenkään.

tommonen lippujen hinnan eriarvoisuus on jo sukupuolien tasa-arvoa hakevien lakien perusteella väärin



Jep, näin mulle kerrottiin äsken. Valitettavasti tässä tapauksessa homma kyllä kaatuu molempien sukupuolten niskaan, kun naiset jäävät helpommin kotiin.

ja muutenkaan ei toisi bileisiin yhtään sen enempää niitä muijia joita halutaan van ehkä juuri lisää niitä pissiksiä ja muuta häröä porukkaa.



No miksi sitten luulet, että korkea hinta kaikille auttaisi yhtään sen enempää?
-P

Posts: 4,972

#1131 • • -P

Keba, 5.3.2006 22:23:

-clip



Ja mihin asti tuo tutkinta saa mennä ja saadaanko tehdä aihettomia tarkastuksia? tästä on itseasiassa erittäin hyvä topic - muistaakseni Koneiston koiraratsia oli threadin nimi, joten kaikki aiheeseen liittyvät
viesti voinee myös puida siellä.

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

Nitta

Posts: 5,021

#1132 • • Edited Nitta Sateenkaaren päässä

pinkki, 5.3.2006 17:37:
---
Hommaa permanent leimasin, vaik verenpunasella: "OLEN KUVOTTAVA PERVO" ja sillä lämäät otikkoo.., tai jonneki. Ja kovaa siis.

---

aika rule idis *iloinen* voisko joku myydä näitä sisääntulon yhteydessä naispuolisille asiakkaille, ja joku hihnallinen vyöpidike kanssa.



Eiku ne vois kuulua jo lipun hintaan *joo*

Onneks itsellä oli saattue koko ajan mukana niin ei tarvinnut tuollaisia pelätä. Itseasiassa luolassa yksin piipahdus rupesi jo ahdistamaan, mut syynä saattoi olla allasosaston jälkeen pimeys ja kylmyys eikä välttämättä niinkään nämä muut keskustelun alla olleet asiat.

Millähän sitä sais noiden muutaman huonon miessukupuolen edustajan päähän menemään että sillä keinoin ei saa kuin pahan mielen sille toiselle ja itselle mustan silmän *hmph*

Mutta mutta, oli kivaa *jiihaa**sydän*

Kiitokset kaikille ystäville ja kavereille ketä oli paikalla! *hali* Sekä halit myös järjestäjille! *hali*

Villivirta oli paras!
(sinnehän kuuluu mennä ainoastaan sieltä sen alkupäästä eikä suinkaan matkan varrelta *blush*)

Meikä nousi altaasta vissiin jo yhden maissa kun siellä oli hieman liikaa tungosta ja kyynärpäitä.
Gnizhak

Posts: 701

#1133 • • Edited Gnizhak iku

vaavu, 5.3.2006 22:26:
Jos oletetaan, että puristelijoiden määrä on vakio miesten osuudessa, on sukupuolten jakauman tasoittaminen ainoa keino vähentää häirintää. (Vähemmän miehiä, vähemmän häirikköjä, enemmän naisia, joten häirintä jakautuisi jokaisen kohdalle vähäisempänä.)

Toinen vaihtoehto on tietysti pyrkiä vähentämään tota häirikköjen määrää miesten osuudessa, mutta se voi olla vaikeaa pelkällä lipun hinnalla. Eipä nytkään kahden peräkkäisen vuoden nostetut hinnat ole vaikuttaneet asiaan mitenkään.


Pahintahan tässä on se et noita puristelijoita voi olla vajaa kourallinen, mut ne kerkee niin monelle aiheuttaa mielipahaa, et niitä tuntus olevan paljon enemmän. Mulla ei oo ratkasukeinoa tähän ongelmaan muutakun tarkempi valvonta ja joku vakava ennakkotapaus, joka toimii pelotteena. Käytännössä siis jonkinasteinen lainmukainen rangaistus jollekin kiinnijääneelle. Siis uloslentäminen pelkästään ei toimi pelotteena, mut sakot/rikosrekisteri etc. vois jo riittää.

--
Don't Just Stand There

AlexS

Posts: 1,389

#1134 • • Edited AlexS kummasetä
* Visuaalisesti hienoin klubitapahtuma missä olen ollut
* Esiintyjät. Hyvä lisä vrt. edellisiin vuosiin *piis*
* Musiikki. Alun progeilut kävin kuuntelee luolassa, sit pääasiassa isolla puolella.
House sopii omasta mielestä paremmin tuonne isolle puolelle loppuiltaan + letkeimmät klasarit kuten Saltwater. Välillä musa meni kuitenkin turhan junnaavaksi tai mitäänsanomattomaksi.
Accusta pidän näin kotikuuntelussa mutta tuolla pojat eivät saaneet ihmeempiä värinöitä aikaan.
Ihan ok suoritus mutta ei osunut ihan kohdalleen Accun musiikki siinä vaiheessa iltaa.

* Äänentoisto. Turhan bassopuuroksi meni musiikki välillä pääareenalla.
Niinkin loistavasta biisistä kuin Armand Van Heldenin "My My My" kuului nipin napin vokaalit,
biitistä tai haitsusta taisin tunnistaa*hih*

* Suurin osa ihmisistä tuntui olevan hyvin mukana siinä "oikeassa" Pacifique-meiningissä.
Kovin paljoa en nähnyt häirintää/sekoilua mutta jotain silti...ja kun lukee edellisiä viestejä/tapauksia niin todellakin alkaa v*tuttaa toisten oman sukupuolen edustajien käytös.
Jotainhan tuolle asialle täytyy tehdä. Vieläkin enemmän järjestyksen valvojia? Ei ainakaan minua haittaisi, kunhan tietävät tarkalleen mitä tekevät ja huomioon olisi otettu myös nämä kourijatapaukset. Shortsisillaan suoraan lumihankeen kuulostaa ihan ok tuomiolta.

Olen myös vahvasti alkoholittoman tapahtuman kannattaja. Vaikka ihan normaali opiskelija olen niin esim. 40e alkoholittomasta ja (mahdollisesti) naisille mieluisammasta Pacifiquesta ei kuulosta ollenkaan pahalta. Rokkikeikat tai esim. Prodigy keikka maksaa n. 50e...kyllä Pacifique menee spesiaalikertoimen perusteella helposti samaan kastiin, kuitenkin kerran vuodessa vain.

Niin ja joku kyseli niitä biisejä...pääpuolella soi ainakin nämä house-raidat:
John Dahlback & Sebastian Ingrosso - Lick My Deck
Armand Van Helden - My My My
Steve Lawler - That Sound (joku remix?)

Summary: Oli mukavaa, uutuuden viehätys on poissa mutta menee Pacifique silti vuoden tapahtumaksi (ellei ihmeitä tapahdu). Niin uniikista ja loistavasti toteutetusta konseptista on kyse. Kiitos jälleen kerran! Ja vielä kiitoksia Saltwaterista! Ehdinkin toivoa sitä tuolla edellisessä Pacifique-topicissa *vink*

--
I hear songs that should never end...
in places I cant comprehend.

anqqa

Posts: 4,035

#1135 • • anqqa tirehtööri
valitettavasti taitaa melko mahdotonta olla tuota naisten seksuaalista häirintää vähentää, poistamisesta puhumattakaan. kuvittelisin että pertti puristelija suorittaa rikoksensa tilanteessa missä ei näytä olevan välitöntä vaaraa joutua suoranaisesti kiinni. järjestysmiesten lisääminen korkeintaan auttaisi löytämään moisen nopeammin, jolloin syyllinen on jo kumminkin ehtiny karata paikalta.

uskoisin myös että moni puristelija jatkaa touhuaan juuri sen takia että siitä on niin pieni mahdollisuus jäädä kiinni (jos unohdetaan ne niin kännissä olevat tapaukset jotka ei tajua edes että se on totaalisen väärin). en usko että se riittää jos antaa kiitoksena napakasta puristuksesta avokämmentä poskelle - mies jää silti 'voitolle'. parempi rangaistus? se tuttu julkinen rangaistus. avokämmenen jälkeen riittävän kovaan ääneen tekee selväks että kuka on tehny ja mitä, jotta myös lähellä olevat näkee syyllisen. kannatan myös kuilun ehdottamaa leimasinta sekä lisänä julkista lupaa vahingossa töniä näitä merkittyjä miehiä.

jos multa kysyttäis niin puristelijat yms häiriköt pitäis kasata riviin jossain vaiheessa iltaa, musiikki pois, spotit näihin kavereihin, kaulaan lukolla joku iso 'olen ahdistelija' -panta tms että syylliset vielä tunnistaa myöhemmin jne. häpeäpuurangaistus takaisin! mätiä hedelmiä 1e pussi!

miten siis ennaltaehkäistä nämä asiat? sisään vain a) kuohitut, b) homot ja c) vakituisessa parisuhteessa elävät elämänkumppaninsa kanssa? miten vähentää paikanpäällä? älä liiku yksin, mukana aina joku tuttu mies tai naisporukassa?

olisi myös mielenkiintoista tietää kuinka moni näistä berberiin kiinni käyvistä on mukamas niitä 'ulkopuolisia taviksia' ja kuinka moni oikeasti muutaman ylimääräisen jekkubatteryn nauttineita 'tosiklubbaajia' jotka vaan 'haluu pitää omaa kivaa'.

--
.___. .___.
(O,o) {ò,Ó}
(|;|) (|_|)
=´=`===´=`===
ORLY? YA RLY!

remotion

Posts: 5,283

#1136 • • remotion nostatus guru

Caro², 5.3.2006 20:29:
---
Tapsa, 5.3.2006 19:25:
---
Caro²,
- Kamera maksaa paljon rahaa. Roiskiminen kameraan päin ei mene edes huonosta vitsistä.
---


Yksi kysymys: roiskiko joku tahalleen kameraasi kohti?

---

No eikös se aika hyvin kirjoitusasusta selvinny *ding*

Mutta juu, kaveri ja varmaan ajattelemattomuuttaan. "mene muualle kuvaamaan"-asennetta ei onneksi tapahtumassa näkyny ainakaan miulle *sydän*



No mulla on tällästen kommenttien jälkeen juurikin tuo mene muualle kuvaamaan asenne.
jos maksan 2. lipusta sen 66 ja pääsen sillä kaverin kanssa vesipuistoon olennaisena tarkoituksena huljutella ruumista musiikin tahdissa vedessä, niin pitäiskö siellä sit seisoskella altaassa kädet puskassa ettei vahingossakaan persepotretit pääse kastuu?
*mydingdingdong* *ding*
sapeli

Posts: 11,768

#1138 • • Edited sapeli jokukukamikä?

vaavu, 5.3.2006 21:03:
Varsinkin pääareenan allasosastolla tuli tanssittua pitkään ja hartaasti - jopa niin pitkään, että polvet alkoivat sanoa vastalauseita. Mukava feature bileissä oli, että tällaiset vanhat niveliään potevat tädit voivat mennä fysiojumppaamaan musiikin tahtiin veteen - tuntuu paljon paremmalta kuin kuivalla maalla. *hih*



Sama - liityn siis tätikerhoon *nauru*

Plussia:
+ porukka ja fiilis
+ paikka NIIN kauniina
+ valot + vesi
+ suht halvat juotavat ja syötävät
+ paljon musavalikoimaa
+ paljon ystäviä
+ vaihtelu virkistää
+ DNAn setti luolassa
+ houseilu noin klo 22-24 altaalla

Miinuksia:
- sijainti
- kääliöt ja äijät
- paikka niin iso että kaverit katoaa...
- toooosi hidas ruokajono
- jalat otti vähän iskua kun tanssin paljasjaloin luolassa ja altaassa
- luolan kylmä lattia

Kyl ehdottomasti plussat jää voitolle - oli kaiken kaikkiaan aika hienot bileet, täytyy myöntää *hihu*

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Dementation

Posts: 2,892

#1139 • • Dementation wednesday?

Remotion, 5.3.2006 23:07:
No mulla on tällästen kommenttien jälkeen juurikin tuo mene muualle kuvaamaan asenne.
jos maksan 2. lipusta sen 66 ja pääsen sillä kaverin kanssa vesipuistoon olennaisena tarkoituksena huljutella ruumista musiikin tahdissa vedessä, niin pitäiskö siellä sit seisoskella altaassa kädet puskassa ettei vahingossakaan persepotretit pääse kastuu?
*mydingdingdong* *ding*



En usko kuvaajan sanoneen ettei saisi roiskia altaassa, tai liikkua, koska varmasti kuvaaja osaa valita paikkansa oikein, kertoihan ko. kuvaaja toisessa viestissään jopa yrittäneensä kuvata lopun nostatusroiskintaa... Mutta jos tarkoituksella heität vettä ketä tahansa kohti, jolla on muuta kuin
uima-asu päällään tai kädessään satojen tai tuhansien eurojen kännykkä tai kamera, täytyy pikkasen olla päässä vikaa... get the point?

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}