P A C I F I Q U E . 2 0 0 6 : M Y S T È R E 4.3.2006 @

1,602 posts, 81 pages, 336,734 views

m1kk3

Posts: 5,560

#1081 • • Edited m1kk3 no-life

terrae, 5.3.2006 18:54:
Pacifique nyt on jo näimmä kaikkien muidenkin kuin konemusiikkibileissä käyvien tiedossa ja tämä tuntuu lisäävän känniääliöitä, kähmijöitä ym. Voisko lippujen myyntiä saada rajoitettua vain bilettäjille? Mitenköhän vois sitten todistaa olevansa bileissä käyvää sorttia eikä mikä sattuu tavis? =) Jos lippuja ei sais ollenkaan ovelta? Entä jos niitä ei olis myynnissä lippupalvelussa? En tiedä.
Jos bileissä ei ole myynnissä ollenkaan alkoholia saattaa kyllä vaikuttaa kans siihen, viihtyykö tavikset siellä. Pitää ottaa sitten hyvät pohjat ennen bileisiin tuloa *vink* Jos Pacifiquessa myydään alkoholia, se aiheuttaa narinaa. Jos ei, se aiheuttaa narinaa.




mä ymmärrän terrae:n pointin enemmän kun hyvin, todellakin se parantais tällästen isojen bileiden laatua yleensäkin jos saatais noi ördääjät ja kähmijät pois. Keinoa siihen en tiedä, alkoholittomuus olis ehkä yks mutta siitä sitten kärsii nekin jotka eivät ördää. :/ tai sitten vaan hyväksyttävä se kylmä tosiasia että aina mukaan tulee noita jotka tulevat bileisiin tekemään kaikkea muuta paitsi tanssimaan ja nauttimaan musiikista. ja tollasissa allasbileissä niitä varmaankin on vielä enemmän kun normibileissä.

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

-xx-

Posts: 5,001

#1082 • • Edited -xx- Dr. -xx-, PhD
Jesh, kiitos kaikista järjestelyistä, ei voi kuin kuvitella miten iso urakka bileiden mahdollistamisessa jälleen kerran oli *sydän*

Allasbileet on konseptina niin erilainen, että näissä on väkisinkin kivaa. Kerrankin jaksoin vain nauttia fiiliksestä ja haahuilla eri puolilla, jääden välillä ihailemaan jotain kivan näköistä, tuntuista tai kuuloista juttua. Soittolistat kyllä löysin jossain vaiheessa iltaa, oikeastaan omiin fiiliksiin ei paljoa vaikuttanut se kuka soitti missäkin, keskityin vain nauttimaan siitä mikä milloinkin lähimpänä soi.

Iloiset ilmeet ja vesileikit = *plur*
Urpoilun kohteeksi en joutunut, enkä muutenkaan havainnut häiritsevää käyttäytymistä (mitä nyt joku ruuhkassa otti tukea pystyssä pysyäkseen ja luolassa sain ohimennen tupakasta käteen). Ainakin melkein kaikki tututkin tuli jossain vaiheessa bongattua, milloin missäkin seikkailemassa =)
Vedessä riehuminen on aina hauskaa, villi virta rules <3 ja se pitkä sininen oli kanssa kiva.

vielä pientä valitusta:
Pääareenalla ja muutenkin musa ei jotenkin uponnut niin hyvin kuin ennen, saattoi osin johtua myös käytössä olleista onnettomista märistä vaahtotulpista (ilman niitä olisi korviin sattunut).
Sekasaunassa häiritsi se "väliaita" kun ihmiset kuitenkin ramppasi puolelta toiselle sukupuolierottelusta piittaamatta (lienee Serenan oma feature eikä bileistä johtuva?, muistelen että ennen ei tuollaista ollut), ja muutenkin saunoissa se ettei ovia osattu pitää kiinni, mistä johtuen niissä oli taas yllättäen kylmä.

Kiitos ja kumarrus, toivottavasti ens vuonna uudestaan! *aplodit*

edit: jos otit läpsykkääni villin virran alkupäästä niin toivottavasti tulivat tarpeeseen

--
kiitos ja anteeksi ^^

Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#1083 • • Aziz Combat Fighter

Juhgu, 5.3.2006 19:08:
---
keisha, 5.3.2006 14:57:
Näitä palautteita lukiessa ei kyllä yhtään harmita että tuli jätettyä väliin. Vesipuistobileet kuulostaa ideana ihanalta, mutta käytännössä liian paljon epäkohtia että viihtyisin.
---


Mulle tuli sellainen olo että vois tsekata nää bileet sitten kun ne ovat alkoholittomat (eli ei kai ikinä *hmph*).



Mä liityn tähän kuoroon. Must joka paikkaa missä soi musiikki ei tarvii saturoida idioottimehulla.
Tarsu

Posts: 2,449

#1084 • • Tarsu

Caro²,
- Kamera maksaa paljon rahaa. Roiskiminen kameraan päin ei mene edes huonosta vitsistä.



Yksi kysymys: roiskiko joku tahalleen kameraasi kohti?

--
Remember those posters that said -Today is the first day of the rest of your life-? Well, thats true of every day but one -the day you die- !

-Lester Burnham

TonySt

Posts: 4,166

#1085 • • TonySt mediamoguli

mikkelsson, 5.3.2006 19:09:
---
terrae, 5.3.2006 18:54:
Pacifique nyt on jo näimmä kaikkien muidenkin kuin konemusiikkibileissä käyvien tiedossa ja tämä tuntuu lisäävän känniääliöitä, kähmijöitä ym. Voisko lippujen myyntiä saada rajoitettua vain bilettäjille? Mitenköhän vois sitten todistaa olevansa bileissä käyvää sorttia eikä mikä sattuu tavis? =) Jos lippuja ei sais ollenkaan ovelta? Entä jos niitä ei olis myynnissä lippupalvelussa? En tiedä.
Jos bileissä ei ole myynnissä ollenkaan alkoholia saattaa kyllä vaikuttaa kans siihen, viihtyykö tavikset siellä. Pitää ottaa sitten hyvät pohjat ennen bileisiin tuloa *vink* Jos Pacifiquessa myydään alkoholia, se aiheuttaa narinaa. Jos ei, se aiheuttaa narinaa.

---



mä ymmärrän terrae:n pointin enemmän kun hyvin, todellakin se parantais tällästen isojen bileiden laatua yleensäkin jos saatais noi ördääjät ja kähmijät pois. Keinoa siihen en tiedä, alkoholittomuus olis ehkä yks mutta siitä sitten kärsii nekin jotka eivät ördää. :/



Niin ja kuosaajiako sitten hallit täyteen?

--
*** Wiiskulman Wanksta ***

Encoder

Posts: 310

#1086 • • Edited Encoder Kofeinisti
Unohtuipa jotain edellisestä postauksestani: Se torvi, mitä tööttäsivät sieltä päälavalta, oli ihan loistava!

--
Mikään ei ole varmempaa kuin epävarma.

Mumuli

Posts: 28

#1087 • • Mumuli UG-///
Mieletöntä *aplodit*

--
Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

m1kk3

Posts: 5,560

#1088 • • m1kk3 no-life

TonySt, 5.3.2006 19:25:
Niin ja kuosaajiako sitten hallit täyteen?



joo just sitähän mä ajoin takaa *dissaa*

mut I rest my case, eipähän tartte näihin bileisiin tulla ens vuonna(kaan), toi meno tosta tuskin paremmaksi muuttuu turistien osalta

*piis*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Hocut

Posts: 42

#1089 • • Hocut
Kiitos. Kolmas Paci takana ja fiilikset katossa.
Proteuksen setti oli kyllä taas ihan omaa luokkaansa. Tänään Savonlinnaan ajellessa soi Proteuksen levy AIKA kovalla.*tanssittel*
AaKo

Posts: 637

#1090 • • AaKo Tosi veivaaja
joo tuli itekki nähty pari tapausta kun pari poikaa ohimennen tarrasivat vieressä olevan naisen haaravälistä kii *dissaa* ja jätkillä oli niiin hauskaa et voi jummijammi!!! *dissaa*

mutta mä voin ilmottautua seuraaviin bileisiin viralliseksi kostouhriksi..kaikki naiset saa tulla sit kouriin mua jokapaikasta, hyvätahtoinen kun olen *enkeli* *pahis*

Vieläkin ihan tyhjä olo eilisen jälkeen(ei johdu krapulasta) vaan mahtavasta illasta!! kiitos ja kumarrus

--
En se mää ollut!!!

raisport

Posts: 445

#1091 • • raisport raisa
isoin kiitos sille joka toimitti humalaisen hupakon pinkin, muovisen kukkaron henkilökunnalle.. lav juu! *piis*
Orfeus

Posts: 5,872

#1092 • • Edited Orfeus

Hocut, 5.3.2006 19:34:

Proteuksen setti oli kyllä taas ihan omaa luokkaansa.


Pakko kyllä kysyä kun tossa rehtoria ja aleksia on disauteltu kuluneiden biisien soittamisesta että mitä erikoista protskun setis eilen oli? Äkkiseltään kuullakseni samat rallit meni taas läpi? Ei sillä ettei ne olis hyvii biisei mut on huomattavissa pientä jumittamista biisiselektiossa vähän kaikilla polkkaguruilla.

Mutta niin, sitten itse bileistä. Ekaa kertaa mestoilla ja vaikka ilman ennakkoodotuksia lähdinkin tarkistamaan mestat niin ei oikein säväyttänyt kokonaisuutena. Järjestelyt toimivat hyvin baaritiskien jonoja lukuunottamatta mutta musiikki linjaus ei oikein ollut omaan makuun muutamaa biisiä lukuunottamatta.

Puitteethan olivan mitä mahtavimmat hienon tapahtuman järjestämiseen ja visuaalinen anti oli herkkua kaikilta osin, esitykset, valaistus jne.. Äänenlaadulta en paljoa odottanutkaan ja pääarenalla toimi ihan kohtalaisesti. Luolassa aika tunkkanen soundi mutta varmasti hankala tila järkkää. Isoin miinus ehkä juuri nuo muijien ahdistelijat, itsensä pullistelijat sun muut kääliöt joita riitti ihan liikaa.
Mukava ilta kuitekin ja frendei oli kiva nähdä, kiitokset etenkin Maija-murulle seurasta*sydän*
Capital

Posts: 45

#1093 • • Capital The FAT Kid
Pacifique oli ihan mukava keikka tälläkin kertaa.

Järjästelyt toimivat omalta osalta varsin hyvin. Jonottamaan en sisäänkäynnillä joutunut (<5min) ja luukku löytyi näppärästi, kun riittävän ajoissa paikalla oli. Eli suurkiitos järkkäreille.*hymy*

Monet tuossa valittelivat etteivät ihmiset olleet tulleet paikalle musiikin vuoksi. Pakko myöntää ettei tuo itselläni ollut pääsyy noihin bileisiin tulemiseen. Suurempi syy oli ehdottomasti tunnelma joka pacifiquoidussa (C) serenassa on. Hienot decot ja kauniit ihmiset ovat kuin upea taideteos johon pääsee itse mukaan. Ja vaikka koko aikaa en itse jaksanut hymyillä ja kemuttaa, oli tapahtuma sivustakin katsottuna kaunis... ja ne naiset... *hikoil*

Pitää varmaankin ensikerralla ottaa lipulla varustettu lippalakki mukaan, kun "isot" ihmiset ei näköjään meitä pienempiä liikkuessaan huomaa. Pienessä humalassahan tuo ei niinkään haittaa, mutta selvinpäin ihmisten välinpitämättömyys ottaa päähän.

Kokonaisuudessaan varsin mukavat bileet ja kotiin oli kiva päästä omalla autolla.

Kiitokset kavereille ja eräälle naispuoleiselle henkilölle osuvasta kommentista "Hymyilisit säkin joskus." Hymyilyttää vieläkin. *nauru*
Mieger

Posts: 4

#1094 • • Mieger
Kerrassaan aivan mahtavat bileet.... kiittää ja kumartaa...*jiihaa*
Tytti

Posts: 126

#1095 • • Edited Tytti
Nähtävästi olen samaa mieltä monen muun kolmatta vuotta paikalla olleen kanssa, että kivaa oli, mutta uutuudenviehätys on ikävä kyllä poissa, eikä samanlaista tunnekuohua tullut kuin aiempina vuosina. Nähtäväksi jää, jaksaako tapahtuma vedota vielä ensi vuonna..

Mitä tulee eilen omakohtaisestikin koettuun kähmintään, adrenaliinin määrä veressä nousee kohisten vain asiaa ajatellessakin! Vaikka suurimman osan aikaa määrittelisin itseni rauhan ja väkivallattomuuden aatteen kannattajaksi, koen pienenä ja hentona tyttönä äärimmäisen lohdulliseksi ajatuksen, että tiedän, miten metallista saa hiottua terävää. Seuraava, joka päättää ilman lupaa käydä kiinni, voi odottaa niittinyrkkiraudasta (tuotekehittely työn alla) reikää poskeensa *grr*

Hassu huomio saunaosastolta; naisten puolella oli suunnilleen saman verran miehiä ja naisia - miesten puolella (kävin mielenkiinnosta tarkastamassa) pelkästään miehiä *ding* Ollaanko me tytöt niin kilttejä vai oliko huomionteon ajankohta vääristämässä päätelmää? Eipä siinä mitään, ylistys kuitenkin unisex-saunoille!
Mumuli

Posts: 28

#1097 • • Mumuli UG-///

sts, 5.3.2006 20:09:
---
nuance, 5.3.2006 16:31:
Roudatessa olikin sit jo ihan hilpeetä, uudestaan ens vuonna ehkäpä?

---


Two words: City Color.




hysss!

--
Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

Nectarine

Posts: 475

#1100 • • Nectarine Rouva T
oli kyl aivan mahtavaa! trooppinen ilma oli mun juttu *sydän* olisipa aina noin ihanan lämmin.

kaikkea kaunista oli niin paljon etten tiennyt mihin olisi pitänyt katsoa. valot, decot, esiintyjät ja esitykset olivat hyvin tehtyjä ja toteutettuja!

ihana nähdä tuttuja, kaikki hymyilivät aurinkoisesti koko illan se lämmitti *hihu*

mitä niihin puristelijoihin tulee, niin onneks oon näin lattea et mua ei tultu kähmiin (mitä nyt tutut *justjoo* ) tai sit ne vaan pelkäs mua kun oon niin pitkä *nauru*

se et noi bileet olis alkoholittomat ei olis yhtään huono juttu! kannatan!

ainoo miinus mikä mulle jäi mieleen oli nää aivottomat lihat, jos teillä on niin leveät hartiat et kävelette ihmisiä päin, laihduttakaa *hymy* tai pyytäkää edes anteeksi ( se tuntuu olevan täysin vieras käsite monelle *hmph*)

kaikinpuolin oli aivan erinomaiset bileet, ensi vuoteen!

--
Prinsessa Ruusunen