P A C I F I Q U E . 2 0 0 6 : M Y S T È R E 4.3.2006 @

1,602 posts, 81 pages, 335,855 views

AaKo

Posts: 637

#1001 • • AaKo Tosi veivaaja
hullu meksikaani kiittää *jiihaa* nämä pippalot ei taaskaan pettäneet!

--
En se mää ollut!!!

littlebig

Posts: 753

#1002 • • Edited littlebig aaat-chi kung
oli taas tosi ihanaa, tuollaisia bileitä voisi olla 2 kertaa vuodessa
esitanssijat/esiintyjät olivat kiva piristys ja mukavaa katseltavaa
musiikki maistui vaikka tila tekeekin siitä tosi puuroa
saunat olivat parhaimmat silloin kun sinne mahtui :) oli ainakin kosteat löylyt!

ainoa miinus ja syy miksi viimeinen tunti jää pois bileistä on se että känniääliöiden määrä on liian suuri ja bileet kärsii. Liukumäet laitettiin kiinni kun jotkut oli laskenut toisiaan päin 40km/h putkessa. onneksi villi virrassa sai vielä laskea.

ps. mustelmasaldo on moninkertainen viime vuoteen verrattuna, mitäs ihmettä??

--
straight ______

gay ^______^

dj.creme

Posts: 106

#1003 • • dj.creme Actionman
juuh.olihan ne taas.kyl sen muisti heti ovel miks näitä oli vuosi taas venattu.

+performanssit ja muu visuaalisuus.todella upeata.
+dj:n paikka pääareenalla
+luolan musa
+saunan musa
+iloiset ihmiset


--- pääareenan äänentoisto.en tiedä kuvittelenko vaan mutta viime vuonna kuului paljon paljon selkeämmin.tänä vuonna musiikki puuroutui todella pahasti ja mikäli ei seissyt altaassa niin ei kyllä kovin hyvin kuulunut.esim siellä lastenkahluualtaassa makoillessa.ja olisi kiva kun villinvirran puolellakin olisi kuulunut jotain muuta kuin "ummm ummm ummm".
-känniääliöt: mikä idea on hypätä pommilla täyteen porealtaaseen?entä huutaa saunassa ja kaataa sitä löylyä?puhumattakaan siitä erittäin vajaalta näyttävästä toiminnasta mitä katselimme loppuillasta istuskellessamme: monikin kundi vonkasi selkeästi jotain tsigui siinä ja sitten kun selkeesti ei kiinnostanut niin sitten räiskittiin vettä päälle ja sinetöitiin tyttöjen vitutus.*toktok*
-raflan puolen deejii soitti mukavan rentoa ja aurinkoista musaa mutta oliko hänellä käsiä ollenkaan?hmmm.en kyllä kuullut yhtään miksattua vaihtoa.ei näin.
-pääareenan musiikki.aika mitään sanomatonta ja huomasi ettei porukka jaksanut yhtään samalla tavalla syttyä nostatuksiin kuin viime vuonna.tahattoman koomista nostaa esiin tässä yhteydessä esimerkiksi TAOTAO ja en nyt tarkoita sitä että se olisi pitänyt taas soittaa mutta kyllä se viime vuotinen linjaus oli sitä mitä tässä oltaisiin taas kaivattu.
-ALFA-urokset.joo.mitäs tähä voi ny enää ees lisätä.vittuuks kävelevät muitten yli ja pullistelevat.

Hienolta näytti,kivaa oli,upean utopistinen ja euforinen tunnelma kaiken kaikkiaan mutta kaikenlainen ihme ääliötoiminta ja pääareenan yllämainitut miinukset laskivat tunnelmaa.ei musiikki HUONOA ollut mutta siinä olisi pitänyt olla sitä hillittöntä ylipirteää nostatusta kuten viimeksi.

vaikka olivat varmasti vuoden parhaat bileet niin eivät kyllä parhaat pacifiquet.ei lähellekkään.
Jone

Posts: 8,258

#1004 • • Jone Archibald Haddock

dj.creme, 5.3.2006 14:26:
yritit ilmeisesti sanoa että parin päivän päästä kannattaa tarkastaa osoitteesta www.sessions2.com



Tämä on aika pitkälti se mitä kannattaa odottaa ja osissa kuvia voi mennä huomattavasti pidempäänkin. Don't you people worry though, 4:n hengen teamista tälläkin hetkellä jo 2 tekee töitä kuin puuvillapelloilla konsanaan, jotta kuvat tulevat saataville heti kuin on ihmillisesti mahdollista. *joo*
Jago

Posts: 4,039

#1005 • • Jago un-trained monkee

Individual, 5.3.2006 14:13:
---
jago, 5.3.2006 14:03:
koskas muuten noita kuvia voisi alkaa odotella ja missä niitä mahdollisesti näytettäisiin(haluu nähä jos meikäläinen näkyy jossain)

---

Niin...bileistähän on jo kokonaiset 12 tuntia. Kuvia kehiin ja heti! Vai voisko olla, että kuvaajatkin haluasivat viettää sunnuntaita pizzaa syöden ja vaikka mc- hiihtoja katsellen ennenkuin laittavat lisää silmäkarkkia käyttäjilleen täysin maksuttomaan palveluun. Noh, toki en voi heidän puolestaan muuta kuin arvailla, mutta uskoisin, että kuvausryhmän tuotosten korkeatasoinen taiteellinen linja vaatii muutakin kuin muistikortin ulostamista suoraan nettiin. Mutta tosiaan tuossa edellä se onkin mainittu mistä kuviaa löytyy...*hymy*


mä kysyin koska ne tulee, en suinkaan vaatinut että ne tulee jus nyt. siinä on suuri ero

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

Jago

Posts: 4,039

#1007 • • Jago un-trained monkee

dj.creme, 5.3.2006 14:26:
---
Individual, 5.3.2006 14:13:
---
jago, 5.3.2006 14:03:
koskas muuten noita kuvia voisi alkaa odotella ja missä niitä mahdollisesti näytettäisiin(haluu nähä jos meikäläinen näkyy jossain)

---

Niin...bileistähän on jo kokonaiset 12 tuntia. Kuvia kehiin ja heti! Vai voisko olla, että kuvaajatkin haluasivat viettää sunnuntaita pizzaa syöden ja vaikka mc- hiihtoja katsellen ennenkuin laittavat lisää silmäkarkkia käyttäjilleen täysin maksuttomaan palveluun.
-clip-

---


kuulostaa aika pahasti aiheettomalta avautumiselt.mis kohtaa jagon kommenttia hän vaati kuvat näkyviin heti paikalla jne?

vittuuks tääl tartee vastailla joka väliin kyrpä otsas?ei täs varmaa nii superior asemas kukaan oo.vituttaa lukee tälläst forumia läpi.

yritit ilmeisesti sanoa että parin päivän päästä kannattaa tarkastaa osoitteesta www.sessions2.com


ai sä kerkesitkin kirjoittaa tuosta. niin siis todellakin haluun vaan tietää mistä etsiä kuvia. aikasemmin ei ole ollut hirveen tärkeetä ettiä noita kuvia kun ei ole mitään mahista että mä tai joku tuttu olisi ollut niissä.
mutta nyt tiedän missä nettisivustossa kannattaa niitä odottaa. ja oletan etät täälläkin aletaan niistä puhua sitten kun ne on sinne ilmestynyt

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

Viltsu

Posts: 2,010

#1008 • • Viltsu noname

drS, 5.3.2006 11:09:
Tjooh, olihan se nyt jälleen ihan hienoo mut... Ei mitään uutta. Toki uutuuden viehätys on kadonnut ekasta kerrasta, mutta kyllä mun mielestä tarvis oikeesti saada jotain uutta noihin bileisiin ku ei hienokaan juttu kestä toistamista. Sellanen fiilis jäi että samat soittajat yms ku aikasemminkin.
Allaspuolella ääni oli kyllä melkoisen bassovoittoista, ja näin ollen esim. nalin & kanen beachball (mikä on oiva raita noihin bileisiin) kuulosti aivan hemmetin tylsältä luuppiraidalta kun ei niitä melodioita tahtonut erottaa.



word! mut silti:

Kylpyläreissu hyvien frendien kera tuollaisessa ympäristössä ei oikein voi mennä vikaan.

Tosin yhtä pahoja spedejä kuin esim. viime vuonna ei osunut omalle kohdalle..

Eli kivaa oli ja ens vuonna taas.

--
teknoheput vaan hölisee bumbumbum ja sit tulee pläppläppläpböm, ihan jakomielitautista - Remu Aaltonen

Individual

Posts: 10,942

#1009 • • Edited Individual HYPNO!

dj.creme, 5.3.2006 14:37:
---
Individual, 5.3.2006 14:28:
Sullahan se tuntuu olevan kyrpä otsassa.

---


se täs pointti olikin.hyvä et tajusit.mä en vaa tajua et miks asialliseen kysymykseen ei voi vastata asiallisesti.kyse täs ilmeisesti oli vaan siitä et sä et tajunnu kysymystä alkuaankaan.


Kerro mikä kohta tuossa mun vastauksessa oli epäasiallista? Loukkasinko siinä jotakuta? Mielestäni en. Pieni huumorinpoikanen bilekuvaajien sunnuntain viettotavoista ei pahalla tahdollakaan ajateltuna kerro mielestäni kyrpäotsaisuudesta. Oliko se huonoa huumoria? Oli. Oliko se edes välttävästi hauskaa? Siinä ja siinä. Kysymyksen tajusin kyllä, mutta vastaukseni oli pikemminkin yleisesti kohdistettuna aika ajoin biletopikeissa esiintyviin kyseilyihin: "Missä kuvat!1" Se, että olisko minun kannattanut vastata kuvaajaporukan puolesta, koska en heihin kuulu, sitä mietinkin tässä loppusunnuntain.
Jago

Posts: 4,039

#1011 • • Jago un-trained monkee

drS, 5.3.2006 11:09:
Tjooh, olihan se nyt jälleen ihan hienoo mut... Ei mitään uutta. Toki uutuuden viehätys on kadonnut ekasta kerrasta, mutta kyllä mun mielestä tarvis oikeesti saada jotain uutta noihin bileisiin ku ei hienokaan juttu kestä toistamista. Sellanen fiilis jäi että samat soittajat yms ku aikasemminkin.


no jos se on noin upeeta jokavuosi niin mieluummin samaa sitten jokavuosi. okei uutuuden viehätys ehkä katoo, mutta kerranvuodessa toi vaan on, vähän eri meininki kun joku mama jossa soitettiin yhessavaiheessa inakin samassa järjestyksessä samat biisit joka ilta puolenvuoden ajan*ding*

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

Cloud

Posts: 2,162

#1012 • • Cloud Game Freak
Kyllä sitä voi sanoa, että Pasifique Voittaa jopa Wowin. Ja se on jo paljon. Noh ekä wow ja blowJob samalla kertaa voittais pasifiquen mut voittaisko pasifiq ja .... *hmph*

Heh anyway Kyllä pasifiquet aina vaan mulle henkilökohtaisesti on ne vuoden pileet. Ja vaikka Mitään "uutta ja suurta" ei tule Niin pelkkä atmosfaari ja tapahtuman luonne tekee niistä joka vuosi yhtä haluttavan ja odotetun.

Miten sitä hyvää voisi enää parantaakaan =P

Iso kiitos ja hali järkkäreille tänäkin vuonna ja Plz plz plz ensivuonna uudestaan eiks joo *plur*

--
Elämä on peliä, joten anna noppien laulaa puolestasi.

anqqa

Posts: 4,035

#1013 • • anqqa tirehtööri
kyllä oli jälleen muksaa, vaikka luonnollisesti se uutuudenviehätys jo hieman hiipuukin. eka vuos kaikki oli uutta ja ihmeellistä, tokana vuotena ties mitä odottaa ja osas varautua paremmin ja muutenkin aika täydellistä, kolmas vuos jo hieman sitä vanhaa tuttua.

siitä huolimatta suunnattoman hauskaa kuluttaa liukkareita (liukumäkiä, pojat) ja villivirtaa niin ku huomista ei olis, ja nyt onki kyljet ja polvet ennätysmustelmilla ^_^ puolilta öin vaan tuli tehtyä taktinen virhe ja mentyä tankkaamaan ruokaa, sen jälkeen iski sellanen kooma että parin minuutin eukalyptushöyryjen ja villivirtailun jälkeen ei enää jaksanukaan tehdä mitään ja viimenen puoltoista tuntia meni istuskellessa. vaan eipä sillä, ihmisten aitoa iloa ja riemua on aina mukava seurata vaikkei itse niin jaksakaan.

paikka oli laitettu erinomaisen nätiks ja teemaan sopivaks, iso määrä esiintyjiä toi erittäin suurta ja kaivattua lisää yleisilmeelle ja niitä olis voitu korostaa vieläkin enemmän suorilla spoteilla, nyt välillä hieman hukkui liiaksi ihmismassojen sekaan.

ainoat miinukset tosiaan ihmisten ainainen tyhmyys, ja sille ei valitettavasti voi mitään ilman vankilareissua.

--
.___. .___.
(O,o) {ò,Ó}
(|;|) (|_|)
=´=`===´=`===
ORLY? YA RLY!

keisha

Posts: 1,394

#1014 • • keisha bullet with butterfly wings
Näitä palautteita lukiessa ei kyllä yhtään harmita että tuli jätettyä väliin. Vesipuistobileet kuulostaa ideana ihanalta, mutta käytännössä liian paljon epäkohtia että viihtyisin.

--
Nothing will benefit human health and increase the chances for survival of life on earth as much as the evolution to a vegetarian diet. (Albert Einstein)

Jago

Posts: 4,039

#1015 • • Edited Jago un-trained monkee

keisha, 5.3.2006 14:57:
Näitä palautteita lukiessa ei kyllä yhtään harmita että tuli jätettyä väliin. Vesipuistobileet kuulostaa ideana ihanalta, mutta käytännössä liian paljon epäkohtia että viihtyisin.


olisit viihtynyt. noita juttuja ei oikeesti ees miettinyt paikanpäällä pahemmin.
mikään ei ole täydellistä ja tuolla oli vialla vain hyvin pieniä asioita kaiken sen keskellä mikä meni paremmin kuin loistavasti

edit. ihminen on taipuvainben valittamaan kaikesta pienestäkin. siksi saattaa vaikuttaa siltä kuin valituksen aiheita olisi paljon(kaikki se onnistunut puoli oli itsestäänselvää)

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

LottaZ

Posts: 17

#1016 • • LottaZ
Osaisko joku kertoa jtn biisejä mitä siellä soitettettiin (pää areenalla). Vois viel fiilistellä eilistä <3
m1kk3

Posts: 5,560

#1017 • • m1kk3 no-life

keisha, 5.3.2006 14:57:
Näitä palautteita lukiessa ei kyllä yhtään harmita että tuli jätettyä väliin. Vesipuistobileet kuulostaa ideana ihanalta, mutta käytännössä liian paljon epäkohtia että viihtyisin.



my thoughts exactly.

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

subu

Posts: 1,174

#1018 • • subu Suski
Ensimmäinen Pacifique oli paras <3
Nyt se on jo nähty, eli ei enään ens vuonna :(
titi

Posts: 59

#1019 • • titi
siis mahtavaa... Alku ilta meni omalta osalta vähän mönkään koska piilarit oli jäänyt kotiin ja en sitten nähnyt yhtikäs mitään...Mutta onneksi kaverit älysivät sitten aina tulla nykimään että "hei,blondi täällä...tai varo kävelet päin seinää"*iloinen*

Loistavaa...musiikki pääareenalla oli aika laimeeta mutta kun pompin luolamiehen ja altaiden väliä niin sain sellaisen hyvän symbioosin. *jiihaa*

Mikähän noita huume koiria vaivaa kun koiran ja hevoseten omistajia vainoavat...(luojan kiitos eivät mua..)

Saunaan en edes uskaltanut mennä sen jälkeen kun kuulin että siellä öykkäröi joku alfa-uros lauma... Ehkä ihan fiksu ratkaisu. Onneksi kukaan ei pahemmin tullut iholle, no en mä olis tosin varmaan edes nähnyt mitä lyödä niin samapa tuo.*pepsodent*

Näitä erikoisempia tapahtumia lisääääää!!! Ihmiset nauttii ja viihtyy!
[Nuclear]

Posts: 5,855

#1020 • • [Nuclear] el aprendiz

anqqa, 5.3.2006 14:57:
ainoat miinukset tosiaan ihmisten ainainen tyhmyys, ja sille ei valitettavasti voi mitään ilman vankilareissua.


Viisaan miehen sanoja, viisaan miehen sanoja :D

--
"Onnellisen miehen talossa asuu järjestys" - Kiinalainen sananlasku