TCore - (toistaseks nimetön)

3 posts, 1 page, 1,097 views

Tuukka-

Posts: 55

#1 • • Tuukka-
Vielä hiukan keskeneräinen väännös.. samaa linjaa ku nuo muutkin tosin omasta mielestä paras näistä :D mutta kommenttia/kritiikkiä/parannus ehdotuksia ja myös nimi ehdotuksia otetaan vastaan!! :)
hard house, hard trance, hc

lisätiedot - kuuntele
curry

Posts: 474

#2 • • curry ^mauste^
Jaahas, oli ainakin valinnan varaa biisitarjoilussasi, joten aattelin nyt randomina ottaa yhden tuotoksistasi kissaksi pöydälle:

0:00 -
Alkukehittelyt olivat aika heppoisen kuulosia aluksi. Ehkä vähän tollasta "normirummuttelua", mutta uskotaan että tästä biisi vielä paranee.

0:49 -
Hmm, tuo pienoinen alkunosto olisi voinut olla ehkä vähän pidempikin. Biitti vois tulla mukaan vasta sellasen pidemmän kehittelyjakson jälkeen. Ja sit toi bassosaundi tuntuu jotenkin liian hyökkäävä ja voimakkaalta. Tässä vaiheessa kaipais jo jotain fiilistä taustalle hiljalleen kehittyvällä b-teemalla tai jotain.

1:36 -
Alkoihan sitä kehittelyäkin tulla. Edelleen biisi kaipais pientä syvällisyyttä ja jotain "taustasutinaa" :) Kikkailua, something more?

2:35 -
Tässä alkaa biisin paras anti eli melodia kukoistaa. Ja se Fiilis alkaa jo tulla mukaan, joten nyt ollaan oikeilla raiteilla! 2:50 kohdalla alkaa jalka jo vähän vipattamaan - "hei täähän on hyvää!"

3:48 -
Nyt vähän töksähti. Melodiaosuuden variaatio olis ollut ehkä parempi. Ahaa, nyt tuli toinen teema, joka ei tosin sykähdyttänyt tässä kohdassa, vaikka ideaa olikin. Tämä osuus (3:48-4:36) kokonaiuudessan vaatii vähän hiomista, koska tunnelma oli tätä ennen jo varsin buenolla mallilla.

4:36 -
Paluu takaisin paremmille raiteille. Nyt odottaisi vaikka pidempää nostoa, mutta sittenpä biisi jo loppui. Töks. Mutta kuten sanoit, biisi oli vähän keskeneräinen.


Summa summarum: Biisissä oli kyl ideaa, jatka ihmeessä. Melodinen osuus oli hyvä, vaikkakin hieman perussettiä. Lisäannos omaperäisyyttä, nyansseja ja äänimaailman täydennystä, niin kyllä se siitä.

Rating: 7½/10

Oikeesti, ihan ok tsipale. Antaisin kappaleelle kannustavan nimiehdotuksen:
Crude Diamond (..eli hiomaton timantti).
Tsemppiä jatkoon! *piis*

--
Dance like no one´s watching and love like you´ve never been hurt....

dB

Posts: 1,317

#3 • • dB Digital Beat Music
Bassokiksu miksattu ehkä hieman liian laitaan alun rumpuloopissa. Kiksu on aivan sopivan tanakka. Leadsynaan kaipais jotain kaikua enemmän. Breakdownin jälkeinen basso ehkä liian "acidin" kuuloinen. Muuten biisi on rakenteeltaan aika ok mutta ei välttämättä erotu massasta.
Biisin teema muuttuu hieman ihmeellisesti 4 min jälkeen.