CAN U DIG IT 17.11.2005 @ helsinki

1 post, 1 page, 581 views

Gilgamint.com

Posts: 2,258

#1 • • Edited Gilgamint.com Making questions
tänää ois kans tämmöst---

@ rosegarden
can u dig it...

ROSHI & THE JUNK MEN

Roshi & The Junk Men on toinen, edesmenneen S.U.S.C:in tuhkista nousseista orkestereista. Jäseninä vaikuttavat Roshii, joka piakkoin julkaisee esikoisalbuminsa helsinkiläisellä Next Big Thing levy-yhtiöllä, Marvin, Stealth Unitin riveissä dj'nä ja tuottajana pitkään toiminut miespuolinen henkilö, sekä rumpali Snoopy, joka tunnetaan myös Amorphis ja Accu orkestereiden rumpalina, sekä pitkän linjan elektonisen musiikin artistina (All Human Substitutes, Skunky People...) Mies on ehtinyt myös remiksata Juno Reaktorin Hotakankin.

Ryhmittymän musiikillinen linjaus, tommyleestadionbreakbeat kohtaa elokuvalliset harmoniat ja palaa sitä kautta takasin siihen mikä on tärkeintä: bassoon, on vienyt vielä suhteellisen tuoretta orkesteria aina Koneiston päälavalle saakka, jossa he esiintyivät herran vuonna 2005. Toisen keikkansa he soittivat täpötäydelle salille vuoden 2005 UMF- festivaaleilla.

Yhtye on aloittanut albumin valmistelut, jota toivottavasti kuullaan jossain muodossa vuonna 2006. Tähän mennessä julkaisuja on yksi kappale Exogenic Breaksin Pyrexia kokoelmalla, josta löytyy myös useampi Roshin soolokappale.


HETIKOHTA

Hetikohta on elektronista tanssimusiikkia soittava yhtye, joka
resepti sekoittaa elementtejä discon, elektron ja vanhan hiphopin
yrttipusseista ja lämmittää liemensä rikkonaisen biitin kraatereissa.
Lopputuloksena on varsinainen lemmenjuoma, jota pojat itse kutsuvat nimellä
'Love Techno'.

Hetareiden keikkoja on kehunut mm. Bloodhound gangin laulaja
ja onpa pojat nähty Huomenta Suomi -ohjelmassa juovuksissa!
Tule kokemaan Hetskujen live-energia ennen kuin he menevät talviunille!