DANCE REPUBLIC 15.4.2006

448 posts, 23 pages, 86,276 views

sts

Posts: 7,969

#402 • • sts Sama pyynti aitta!

Individual, 17.4.2006 12:15:
---
Steven Hoaks, 17.4.2006 12:11:
---
nuance, 16.4.2006 12:08:
Mitä tapahtui?

---


Tälläistä näytti tapahtuvan teille *lmao*

---


Diskovalojen välkkeessä, savukoneen syöstessä huumaavaa usvaansa joka paikkaan, olivat he hetken yhtä. Voi kuinka kauan he olivatkaan peitelleet tunteitaan, kuinka monta pettymystä kokeneet, kun yhteiskunta johon he eivät olleet vielä valmiita, ei ymmärtänyt. Mutta nyt he vihdoin saivat toisensa galaksien räjähtäessa, tiskijukan soittaessa ekstaasinkatkuista loppumatonta rytmiään ja tämä elämä jota he molemmat olivat niin pakoillen ja arasti eläneet alkoi uudestaan ja sai vihdoin merkityksen.



Pah. Perusviikonloppu ;)
m1kk3

Posts: 5,560

#404 • • Edited m1kk3 no-life

OlliS, 17.4.2006 13:16:
David Westin haastattelu tulossa huomenna tiistain tanssi-illassa @ Ylex klo 21-22.30
*hymy*



*plur*

Mut joo ite bileisiin, mistähän sitä alottais... Ensinnäkin I *sydän* Kaapeli, musta siellä on aina se oma fiiliksensä ja mukava sellanen. Eikä se ollu kateissa tälläkään kertaa. Järjestelyt oli hienosti minusta hanskassa, joku tossa valitteli Merikaapelihallin pimeyttä, ja olihan se kyllä aika hämärää, mutta ei se oikeestaan henk. koht. haitannu, en ees oikeestaan kiinnittäny siihen juurikaan huomiota. Ja erityiskiitos todella osaaville ja mukaville pokeille, sain ainakin itse erittäin hienoa ja asiallista palvelua, erityisesti jäi mieleen yhden heistä kanssa käyty keskustelu siinä turvatarkastuksessa: P:"Moro!" M:"Moro!" P:"Taisit olla täällä eilenkin?" M:"Joo tulihan sitä oltua." P:"Oliks kivaa?" M:"Oli joo todella kivaa, vähänlaisesti oli porukkaa mutta ei haitannu." P:"No mut tänään pidetään sitte vielä hauskempaa, eiks ni?" M:"Joo, todellakin!" Sitte vielä selälletaputus lähtiessä *plur* Siis pieni juttuhan toi on mutta todellakin tollanen ystävällisyys siitä näennäisestä kiireestä ja hässäkästä huolimatta oli todella mukavaa ja nosti omia fiiliksiä entisestään, kiitos siitä vielä kerran. Ja kerran tuli eksyttyä ilmeisesti paikkaan johon ei olis saanu mennä (istumaan siihen Monday Barin vieressä oleville portaille) ja siitäkin selvittiin pienellä hymyllä ja käsin viittoilulla. :) Harvemmin olen missään tavannut noin ammattimaisia ja mukavia järjestysmiehiä.

Musiikillisesti ilta oli erittäinkin bueno, Miika & Adam soitti mukavaa lämppäilymusaa, aika hittiputkea osin mutta mikäs siinä, loistosettiä joka tapauksessa, pojat oli kyllä hyvässä vedossa, harmittavan vähän porukkaa oli vaan siinä vaiheessa tanssilattialla. A & B meni pääosin ohi, ei se oikeen temmannu mukaansa, sen mitä siinä pääsalissa tuli pyörähdettyä muutaman kerran niin ihan hyvälle kuulosti, tosin aika sillisalaatille. Eli ei se fiilis oikeen tuntunu nousevan musiikillisesti sen parin tunnin aikana, tosin en ole ihan paras ihminen sanomaan kun en ollu paikalla koko aikaa. Monday Barin puolella tuli tanssahdeltua Johnnyboy:n tahtiin, ja mies oli kyllä todella kiinnostava uusi tuttavuus, kivaa erittäin tanssittavaa teknompaa saundia alun muutaman progetrancen jälkeen. Lieb meni sitte kanssa aika ohi, harmittavaa kun ei joka paikkaan kerinny. Mut sen mitä käväsin siinä Hima & Salissa herran setin aikana niin kyllähän tämä elävä legenda soitti ihan mukavankuulosta pörinää. Illan kohokohta oli kyllä ehdottomasti herra West *plur* Jotenkin sen soittama musiikki uppos vaan niin lujaa, etenkin Hello Strings, Westin remix Sacred Cyclesistä ja se Beetseekersin remix So Damn Beautifulista kolisi kylläihan täpöllä. Ja sokerina pohjalla encorena se La La Land, olisko ollu Filterheadz vs Zzino remixinä, se jotenkin vaan kruunasi ton setin *tanssittel* Ja näkyhän se Orkideakin olevan siellä stagella Westin kanssa jammailemassa :) Siitä sitte pikkasen kolmen jälkeen siirryttiin vielä kerran Sanderin pariin, tosin sitä tuli käytyä kuuntelemassa siinä Westinkin setin aikana. Ja ai että mitä paukutusta siihen loppuun, uskomattoman kovia tech-trance-raitoja tippu eetteriin, mie tykkäsin niiiiin kovasti, oli fiilikset aika katossa siinä vaiheessa ja jalat jo aika puhki mutta hyvin sitä tuntu jaksavan loppuun asti. Todellakin tuo herra sais tulla ehottomasti uudestaan pian soittamaan, kuulosti juuri niin hyvältä kun on maailmalla miestä hehkuteltukin, "The king of tech-trance" indeed. Huikea lopetus illalle kyllä.

Kyllä mulle jäi erittäin positiivinen fiilis noista bileistä, kaikki toimi ja tuolta puuttu se kauhea ryysis ja tungos, jota mä en ainakaan jääny kaipaamaan, järkkärit voi tosin olla eri mieltäkin. Mutta minusta sopivasti oli porukkaa (ei sillä etteikö olis lisääkin mahtunu) ja todella mukavaa sellaista. Oli kiva kattoa kun jengi joras hymyillen toisilleen fiilikset katossa. Ainoa miinus sille testobodarin näköselle jampalle ja sen muijalle, ne tuolit ei todellakaan ole varattuja silloin kun siitä ei ole mitään merkkiä ja pöytä ja tuolit ovat tyhjillään *dissaa* Mutta ei siitäkään onneks sen isompaa hässäkkää saatu aikaseks :) Muuten kyllä kääliöt ja kuosaajat loisti poissaolollaan. Volumet oli etenkin pääsalissa todella lujalla, onneks oli tulpat mukana ja mm. flyerissakin fiksusti kehotettiin käyttämään sitä suojausta, se oli kyllä enemmän kun paikallaan. Ja bassoa oli riittävästi *hikoil* Laadullisesti se ääni nyt ei ollu ehkä sitä kaikkein parasta mutta eipä siihen jaksanu oikeen keskittyä, musa vei niin mukanaan. Valoja täällä on kans hieman arvosteltu, musta ne oli sellaset perusvalot, eli ei mitään sydäntäpysäyttävää loistoa mutta ei myöskään rimanalituksia, ne oli just sellaset mihin ei oikeestaan kauheesti kiinnittäny ees huomiota, ehkä se kerto sit siitäkin että ei ne ihan huonot ollu :) Niistä ei ainakaan oma bilefiilis ollu kiinni. Juomat oli IMO aika kohtuuhintasia ja se panttisysteemi oli ihan hyvä idea, vähensi huomattavasti sitä tuoppien ja pullojen pyörimistä siellä tanssilattialla jaloissa :) Kyllä on taas niin vaikea keksiä mitään negatiivista sanottavaa. Editoin sitte jälkeenpäin lisää tähän jos tulee mieleen. :)

Eli tiivistettynä: ISO kiitos kaikille järjestäjille, järjestysmiehille, klubbaajille ja artisteille, te teitte näistä hienot bileet joita ainakin itse muistelen varmasti tän vuoden lopussa miettiessäni vuoden parhaita bileitä. Seuraavia odotellessa *piis*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

nuance

Posts: 1,963

#405 • • nuance cov ops, combat, sunrise

mikkelsson, 17.4.2006 19:49:
Ja erityiskiitos todella osaaville ja mukaville pokeille, sain ainakin itse erittäin hienoa ja asiallista palvelua, erityisesti jäi mieleen yhden heistä kanssa käyty keskustelu siinä turvatarkastuksessa: P:"Moro!" M:"Moro!" P:"Taisit olla täällä eilenkin?" M:"Joo tulihan sitä oltua." P:"Oliks kivaa?" M:"Oli joo todella kivaa, vähänlaisesti oli porukkaa mutta ei haitannu." P:"No mut tänään pidetään sitte vielä hauskempaa, eiks ni?" M:"Joo, todellakin!" Sitte vielä selälletaputus lähtiessä *plur* Siis pieni juttuhan toi on mutta todellakin tollanen ystävällisyys siitä näennäisestä kiireestä ja hässäkästä huolimatta oli todella mukavaa ja nosti omia fiiliksiä entisestään, kiitos siitä vielä kerran.



Sellanen vaaleahiuksinen setä? Kuulostais ihan Jarilta. Symppis kaveri. :)
Timo

Posts: 5

#406 • • Timo
Kiitokset, Armadance. Tämä täytyy hankkia jostain...

Olihan kiva tapahtuma näin ensikertalaisen silmin. Pitihän se nähdä herra nro.23 (Oliver L.) livenä. Oli kyllä tosi tiukkaa soundia viidakkorumpumaisine bassoineen ja Kraftwerk tyylisillä äänillä siinä seassa ja välillä niiin puhtaan yksinkertaista saksalaistyyppistä menoa että ei paremmasta väliä. Jyskytti eteenpäin kuin diesel.
Pidin enemmän pienemmän salin tunnelmasta, välillä piti käydä isossa salissa tsekkaamassa massameininkiä. A&B oli OK, SvD:tä kuuntelin jonkun aikaa, hyvää musaa. Yllättäjä oli Adam White vs Miika Kuisma, varsinkin loppupätkä sai jengin hyppimään!
Suurin yllättäjä oli Anne Savage, hän piiskasi jengin sellaiseen hurmioon ja riemun tilaan jota ei voi kuin ihmetellä! Empä olisi uskonut, minkälainen vaikutus Prodigyllä on yleisöön! Biitti takoi lujempaa kuin alkoholin kiihdyttämä sydän. Se tunnelma, kun Anne lopetti klo 3.30, yhtäkkiä jengi seisahtui, valot syttyivät, yleisö kiitti DJ:tä suosionosoituksin. Ei enää värivaloja, vain poispäin käveleviä ihmisiä ja roskien kahahtelua jaloissa sekä tyhjien muovipullojen kopsahtelua...Bileet loppu. Olisihan sitä vielä jaksanut...
Juju oli kanssa hyvä, yleisö tykkäsi.
Korvatulpat olis ollu OK homma, yleisöä kanssa lisää. Kaikenkaikkiaan hieno kokemus, sunnuntai-iltapäivän euforinen olotila sai vielä nauramaan pienillekin asioille, ja vielä tänäänkin ajatukset karkaavat Kaapelitehtaalle...
m1kk3

Posts: 5,560

#407 • • m1kk3 no-life

nuance, 17.4.2006 20:01:
Sellanen vaaleahiuksinen setä? Kuulostais ihan Jarilta. Symppis kaveri. :)



joo sellanen vaaleehiuksinen kaveri se oli, oikeen mukava :)

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

AlexS

Posts: 1,389

#408 • • AlexS kummasetä
Äh...minkä takia pitää aina missata Prodigyt kaikissa kemuissa :/
Joku vois soittaa poikien discografian läpi jossain pileissä (ja kertoa meikäläiselle etukäteen!)

--
I hear songs that should never end...
in places I cant comprehend.

AlexS

Posts: 1,389

#410 • • AlexS kummasetä

Aki A., 17.4.2006 21:03:
Ei ollu kyl "ihan" alkuperäisessä muodossa *igor*



Mikäs remix? out of space?

--
I hear songs that should never end...
in places I cant comprehend.

m1kk3

Posts: 5,560

#412 • • Edited m1kk3 no-life

AlexS, 17.4.2006 21:06:

Mikäs remix? out of space?




Out Of Space joo en vaan tiiä että mikä remixi, mut ei ollu originaali muistaakseni


edit: *justjoo* mut tuli siel musta joku Out Of Spacen remixkin

edit 2: muhaha sehän taiskin tulla perjantaina Coburnin soittamana

"hyvin sä vedät" *nauru*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Billow

Posts: 107

#413 • • Edited Billow
Ihan ok bileet, näin lyhyesti.

- Äänentoisto karmea.*eiei* Ei vetänyt millään tavalla vertoja (laserpoint 2006:delle).
- Above & Beyond setin rakenne.
- Känninen tyttöystävä. *hymy*

+ Adam White vs Miika Kuisma *aplodit*
+ Sander Van Doorn *aplodit*
Juge

Posts: 257

#414 • • Juge
Republikki rokkas kyl ihan odotetusti, kiitos järkkäreille ja soittajille *sydän* David Westin progempi setti iski kyl parhaiten meikäläiseen, vaikkei muissakaan mitään vikaa ollu todellakaan. Adam White & Miika Kuismakin kuulosti hyvälle. *hymy* Sander soitti odotetusti techimpää mäiskettä, onneks oli korvatulpat korvissa *iloinen* Jengiäkin oli ihan kiitettävästi paikalla perjantain lämmittelyihin verrattuna, which was nice. *hih*
Tiia

Posts: 352

#415 • • Tiia
Hienot oli synttärit ja ekat pileet!
Above & Beyond :a mentiin kuuntelemaan ja huvaahan se oli.
Tuli siellä myös muutama lempipiisikin kuultua..
Erittäin onnistunut ilta siis. :)
sapeli

Posts: 11,768

#416 • • sapeli jokukukamikä?
Katsotaans *hymy*

Paljon enemmän oli bileissä positiivista kuin negatiivista, ja oikeastaan ainoat negatiiviset asiatkin perustui omiin suht korkeisiin odotuksiin. *joo*

Negatiivista:
- Miika Kuisman / Adam Whiten ja A & B:n setit oli aika laimeita, vaik hienoja biisejä tulikin väleissä - mut ei jaksanu pitää kiinnostusta yllä kovin pitkään; vähän liikaa vaihtelua
- S v D:n setti oli parempi kuin mitä odotin mutta en ehtinyt flaikkujaon takia kuulemaan siitä selkeästi kuin osan...
- Aika vähän porukkaa paikalla! Enemmän ois ollu plussaa

Plussia:
+ Paaaaljon tuttuja, kivasti oli kaikki panostanut
+ Halpa vesi ja battery, sai pullon ja oikein korkinkin
+ Tanssialueille sai viedä juoman, iso plussa tästä!
+ Välikaiuttimet pääsalissa mahdollisti ihan mielekkään fiilistelyn peremmälläkin
+ Valoihin panostettu vähän suuremmalle alueelle kuin pelkkään eturiviin, kiitos siitäkin
+ Erityisesti pikkusalit oli todella upean näköiset valojen puolesta!
+ Ei joutunut mihinkään jonottamaan missään vaiheessa, kaikki toimi täydellisesti
+ Valokuvauspiste *nauru*

Loppujen lopuks - vaikka en yksityiskohdista paljoa tiedäkään - olisin ehkä karsinut toisen "kiksuareenan" pois jos sillä olis saanut pudotettua lippujen hintaa 5-10 eurolla; hyviä artisteja oli toki molemmilla areenoilla mutta vähän samaa kohdeyleisöä nuo taisi houkuttaa ja tuo oli just sen verran korkea hinta että moni saattoi sen perusteella jättää tulematta... Kulttuuriteko tietenkin järjestää noin upeita artisteja paikalle, mutta ei ehkä kuitenkaan makeaa mahan täydeltä *hihu*

Silti, yhdet hienoimmista bileistä kaapelilla missä olen itse ollut - jos olis ollu vähän vähemmän väsyny aiempien bileiden jäljiltä niin huh huh että olis ollu kivaa *jiihaa*

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Yrjösen Pirre

Posts: 718

#417 • • Yrjösen Pirre R A K S A

mikkelsson, 17.4.2006 20:31:
---
nuance, 17.4.2006 20:01:
Sellanen vaaleahiuksinen setä? Kuulostais ihan Jarilta. Symppis kaveri. :)

---


joo sellanen vaaleehiuksinen kaveri se oli, oikeen mukava :)


Jarilla on nykyään kyllä tummat hiukset. Vai oliko Jareja sitten useampikin, tiedä häntä.

--
You can´t give me the dreams that are mine anyway

Blue_Wabbit

Posts: 212

#418 • • Blue_Wabbit
Hyväät bileet, piste. Paskaako tässä enempää jauhamaan *hih*.

--
Raha ei tee onnelliseksi, mutta itkisin mieluummin Jaguarissa kuin bussissa.

Avatar
#419 • • Norb Guest
Todella hyvät bileet pitkästä aikaa! En ymmärrä miksi porukka höpisee äänentoistosta o_O Pääsalissa olis kyllä voinut olla enemmän valoja, mut ei se mun menoa haitannut!

Kiitos ja kumarrus! Tämmösiä lisää <3
Josba

Posts: 322

#420 • • Edited Josba Anjunadiggari
Kiitokset järjestäjille, oli kyllä upeat bileet! Oli kyllä hiukan kökköä odottaa puoli tuntia sisäänpääsyä, mutta loppuilta kuittasi sen täysin.

Miika ja Adam soittivat alkuun ehkä turhankin tasapaksua tavaraa, mutta Smoky Roomista (*sydän*) alkaen fiilis nousi huomattavasti. Ja Hki Scorchin' sai jo porukan aikamoisen villiksi.

Paavo ja Jono (minneköhän Tony oli jäänyt?) eivät soittaneet niin ihq-kiksuisan setin, kuin olisi voinut odottaa, mutta rajumpi ote kelpasi ainakin mulle sangen mainiosti (Mode Hookersin Breathe, asiaan kuuluvasti SvD:n remixinä rokkasi kovaa!!). Ja tulihan sieltä kuitenkin kaikkien tuntemat überkiksubiisit Air for Life ja loistavana päätöksenä Alone Tonight ja Satellite. Sattuuko muuten joku tietämään, mikä remix A&B:n Stealing Timesta tuli (vai oliko vain klubimiksaus)? Onneksi Paavo heilui vielä aamujatkoilla Tabin ja Super8:n kanssa! *hih*

Sander soitteli aikamoista elektrotykitystä ja heitti kyllä erinomaisen setin heti S.O.S.:tä alkaen!

David West tuli myös tsekattua, sikäli kun pääareenan puolelta heltisi lähteä pois SvD:n aikana hetkeksi. Musa oli kyllä hyvää (just tuli Tiltin New Day Davidin remixinä ja perään Tracking Treasure Down), mutta äänentoisto oli aikamoista puuroa. Onneksi herran keikan pääsi kokemaan paremmissa olosuhteissa Turussa pari viikkoa sitten.

Dekot oli yllättävän vaisut, noin isoon saliin olisi voinut varmaan saada jotain muutakin kuin kolme palloa roikkumaan katosta...

--
We live our life just once so don´t forget about a thing called love