Hardstyle Mafia - Who Want's To Die?

36 posts, 2 pages, 9,635 views

hardstyle mafia

Posts: 116

#1 • • Edited hardstyle mafia
Kiitos kommenteista...

--
Hardstyle Mafia /// Spoontech Records

Burmax

Posts: 237

#2 • • Burmax
Noniin hyvältä kuulosti jälleen. Olitte tekin näköjään keksineet laittaa vähän kitaraa sinne sekaan ;) Pitänee varmaan laittaa oma 2004 vastine tänne kans, kunhan teen siitä uudemman version vaan ensin. Good track boyz!

--
My role is all the thoughts that provoke your fear <3

Darkness

Posts: 518

#3 • • Edited Darkness Spank~monkey
Todella maistuvaa kamaa.
Sopivasti erillaisia elementtejä mitkä oote saanu kasattua mukavaksi kokonaisuudeksi.
Hardstyle warriors=Hardstyle mafia *grr*

Tähän mennessä mielestäni ehdottomasti paras biisi mitä hardstyle mafialta on tänne klubbarille ilmestynyt.

Paranee materiaali näköjään kokoajan että odotan innolla millaista vielä on tulossa.
Rupeaa meinaa olemaan vaikeaa pistää paremmaksi.*pahis**jiihaa**aplodit*

Koittakaa ihmeessä saada näitä vinyylille.

--
There aint no party like an alcoholic party!

remotion

Posts: 5,283

#4 • • remotion nostatus guru
aika scattiahan nää on, varsinkin rakenteeltaan. mutta raakaabassoa on sopivasti ja asennetta joten kieliposkella toimii tosi hyvin
nostatus

Posts: 343

#5 • • nostatus
Annetaanpa palautetta, kun kerran kaivataan...

Muutama vuosi sitten kuuntelin ja soittelinkin innolla hardstyleä, mutta kyllästyin siihen todella nopeasti kolmesta syystä: bonjovi-ilmiön*, aivan järkyttävien vokaalien** ja biisien yksinkertaisuuden*** takia. Harvat hardstyle-biisit kestävät kuuntelua, ja ongelmaa lisää se, että kun olet kuullut yhden biisin, olet kuullut ne kaikki.

Muutamaan vuoteen en ole kyseistä genreä kuunnellut, ja onneksi, sillä tämähän on sitä aivan samaa tuubaa. Missä mielikuvitus? Miten tämä eroaa niistä tuhannesta muusta hardstyle-biisistä? Siis kysyn tätä nyt ihan oikeasti. Ja onhan se ehkä jonkun mielestä rankkaa musiikkia, kun kaikki elementit osuvat iskulle ja basso jytää, mutta oma käsitykseni rankasta musiikista on nykyään aivan toinen.

Älkää vain lannistuko mielipiteistäni. Olen tästä vain erityisen harmissani siksi, että usein (kuten tässäkin tapauksessa) kehityskelpoiset tuottajat hukkaavat vain aikaansa vanhojen ideoiden toistamiseen, vaikka voisivat oikeasti tehdä, siis LUODA jotain mielenkiintoistakin. Nopeasti kuunneltuna tämänkin tekijöillä olisi varmasti potentiaalia. Koittakaapa luoda jotain uutta tähän genreen, edes vähitellen. Ottakaa vaikka vaikutteita jostain toisesta genrestä, tai soittakaa nokkahuilua päälle (mutta ei 'ostakaa makkaraa'), mutta tehkää jotain.

Kuten jo muutaman postaamanne biisin kommenteissa onkin jo tullut esille, niin tälläisellä musiikilla on vientiä euroopassa (taitaa olla Hollannissa ja Italiassa erityisen suosittua), joten jos tavoitteenne on vain saada biisinne soimaan sikäläisissä nettiradioissa, niin sittenhän te olette juuri oikealla polulla, ja minä vaikenen.

Ihmettelen, jos muut eivät ole huomanneet tätä samaa hardstylesta. Vai olenko vain aina sattunut kuuntelemaan samoja biisejä uudelleen ja uudelleen?

* bonjovi-ilmiö: kaikki "uudet" biisit kuulostaa aivan samalta kuin kaikki aikaisemmatkin.
** hands up- ja yeah mother f**ker -vokaalit ovat yksinkertaisesti mauttomia
*** yhdellä soittimellä toteutettu melodia, yksinkertaiset perkussiot ja iskulle osuva bassolinja samaan aikaan ei ole kovin monipuolista. Ja kun ei soi kertsi, niin sitten vingutellaan sillä samalla synalla jotain bassoiskujen (joita käännellään ja väännellään filttereiden läpi) väleissä.

Toivottavasti en nyt suututtanut kaikkia hardstyle- ja Bon Jovi -faneja. :)

--
dj NoStatus / dj LIEBHERR

hardstyle mafia

Posts: 116

#6 • • hardstyle mafia
jos te pojat jotka ette tykkää näist biiseist ni ottakaa vaa nakki käteen ja menkää kuuntelee jotai housee jos se vaik vois toimii, mut ei olla kuule kuultu yhtäkään hardstyle biisiä mis olis joku kitara-jutska mukana, mut hei, mehän ollaan Bon Jovi Yeah Mother Fucker-bändi. Mut kiitos mielipiteestäsi, ja kuuntelisit vaikka noita meidän toisia biisejä jos niissä olis jotain "uutta/mielenkiintoisempaa" ja hei, ei kaikki meidänkään biisit voi olla aina samanlaisia. Sä nyt satuit kuulemaan sellasen mikä jo muka on tehty, mut joo, pistetään nettiradiot sekaisin ja laitetaan housea soimaan *grr*

--
Hardstyle Mafia /// Spoontech Records

Darkness

Posts: 518

#7 • • Darkness Spank~monkey
Vaikka kuulostais kaikki sun biisit samalta ni ne on niin hyviä et minä kuuntelen ainakin.
Sanos muut mitä sanos.
House vasta kakkaa onki

--
There aint no party like an alcoholic party!

Burmax

Posts: 237

#8 • • Burmax
Voi nostatus nostatus nostatus, minkä teit...

Joo omakohtasesti oon sitä mieltä, että näiden nirppanokkien house/trance/chillout -"miehien" on turha tulla kitisemään hienosti muodostetuilla lauseillaan ja ympäripyöreillä analyyseillään. Jos ei pidä kyseisestä musiikista, niin mielestäni olisi kohtuullisen asiallista pitää sitten sen päänsä kiinni. Ensinnäkin allaoleva kommentointi kuvastaa vain hyvin jonkinnäköistä pätemisentarvetta ja ylimielisyyttä kohdistuen muihin yksilöihin, toisaalta ehkä hieman kadehtivaa asennetta heijastaen. Jos jostain ei pidä, niin ei ole varmaankaan uusi asia olla sitten vain fiksusti vaiti? Totaalisen typerää lähteä arvostelemaan noinkin kärjistäen toisen genren musiikkia ja varsinkin toisen artistin tekemiä tuotoksia, kun kuitenkin kyseessä olevat henkilöt tekevät ilmeisen hyvää tavaraa omassa genressään.

Ja sanotaan näin, että hardstyle on ajoittain yksinkertaista, mutta yksinkertaisuus on toimivaa, joka on melkoisen tunnettu peruskäsite musiikinteossa. Kyllä jokainen varmasti osaa kaikennäköisiä venkuroita ja kikkailuja heittää ympäri biisiä ja kerätä vaikka 10 eri biisin ideat samaan biisiin. Kysymys vain kuuluu, että onko siinä minkään maailman järkeä? EI. Olisi mukava nähdä jonkun trancetyypin tekevän kylmiltään kunnon hardstylebiisin. Tämän tosiaan haluaisin nähdä. Kannattaa yleensäkin kuunnella hieman useampien kuin yhden maan/viiden eri artistin hardstylebiisejä, sillä kyllä sieltä löytyy niitä variaatioita eri tyyleistä. En itse lähtisi jakelemaan perusteettomia ja yleistäviä kommentteja ilman minkäännäköistä syvempää tietopohjaa asioista.

Sainpahan nostatuksen kommentista ainakin mukavat eläväiset naurut, jos nyt haluaa väkisin jotain positiivista löytää.

Sanottakoon lopuksi vielä, että kalja on miesten juoma, ja sitäkin pitää oppia juomaan, tosin, jotku pitävät siitä heti ensipuraisun jälkeen. Sama pätee hardstylessä. Miesten musaa, joka pitää sisäistää omalla tavallaan, tai sitten siihen vain yksinkertaisesti rakastuu.

Kalja ei tottavie ole neitien juomaa...

Others, shut the hell up, and be victims of hardstyle ;)

--
My role is all the thoughts that provoke your fear <3

Darkness

Posts: 518

#10 • • Darkness Spank~monkey
Jos vaan antais edes tuotteesta eikä genrestä.

--
There aint no party like an alcoholic party!

remotion

Posts: 5,283

#11 • • remotion nostatus guru
jokainen joka oli aikanaan vanhalla kuulemassa New Talent Festivalilla Liebherrin aloitukset (Nostatuksen eräs dj nickname) niin voinee vakuuttaa et tässä on kyllä alan asiantuntija kyseessä.

Että itse ottaisin asiallisen palautteen nöyränä vastaan...
Burmax

Posts: 237

#12 • • Burmax
Joo en ole ollut kuulemassa herran aloituksia missään, ja suoraan sanottuna ei paljon voisi vähempää kiinnostaa, kun kyseinen herra omaa tuollaisen asenteen. Kyllä jokainen dj varmaan osaa laittaa sen vinyn sinne dekkiin pyörimään ilman sen enempiä asiantuntevia aivosoluja. Jos tänne tulisi joku hardstylegenren pioneeri/johtava tuottaja tällä hetkellä maailmassa kritisoimaan, niin sitten voisin ottaakkin vastaan nöyrästi kaiken. Turha nyt lähteä kukkoilulinjalle.

--
My role is all the thoughts that provoke your fear <3

reptyler

Posts: 13

#13 • • reptyler Bazz Implant
Nostatus!!!

ÄLÄ JAKSA PASKAA JAUHAA. PERKELE
malishousu

Posts: 182

#14 • • malishousu Dr. Philth
Aika herkkänahkaisen oloisia herroja täällä.
IMO nostatuksen kommentti oli ihan asiallinen. Kannataisi varmaan opetella ottamaan vastaan myös kriittistä palautetta ilman että vetää pari palkoa herneitä nenään.
Ajaako se mitään asiaa jos ainoo palaute mitä suostuu kuulemaan on kun kaverit sanoo "vitun hyvä"?

--
___ (“(*-*)/”) ___
-----
worship
-----

blender

Posts: 2,552

#15 • • blender Arcade | KAIKU

Burmax, 28.10.2005 15:28:
näiden nirppanokkien house/trance/chillout -"miehien" on turha tulla kitisemään hienosti muodostetuilla lauseillaan ja ympäripyöreillä analyyseillään.



*lmao*
hardstyle mafia

Posts: 116

#16 • • hardstyle mafia
jos joku nyt vielä haluaa antaa "kriittistä"-palautetta niin siitä vaan, mut haukkukaa tätä biisiä eikä genreä... OK?

Jos toi ensimmäinen viesti näytti siltä et vedettiin herneet nenään niin se ei ollut sitä. Vaan sitä et tämä kaveri haukkuu koko genren ja samalla kaikki hardstyle-"fanit" ym., niin se pistää vituttamaan...

Eli siis kuunnelkaa ja haukkukaa ensikerralla tätä BIISIÄ... Kiitos.

--
Hardstyle Mafia /// Spoontech Records

SASHA  F

Posts: 1,722

#17 • • SASHA F
loistawa biisi, menköö vittuu kaikki kiksutteliat ku ei tiedä mistää mitää!!!!!!!!!
Tapi

Posts: 1,437

#18 • • Tapi Dreamstate
TOSI MAHTAVA JA OMAPERÄINEN BIISI. IKINÄ EN OO KUULLU SAMANLAISTA.

B0000W5EFE.02.LZZZZZZZ.jpg
m1kk3

Posts: 5,560

#19 • • m1kk3 no-life
ei hel.... viikon parhaat naurut sai lukemalla tätä *nauru**nauru**nauru*


"miesten musiikkia...." *lmao*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Jussi Soro

Posts: 6,385

#20 • • Jussi Soro choon!
Tulipa kuunneltua, ja olihan se nyt omassa genressään ihan hyvää matskua. Soundit aika geneeriset, mut sinänsä hyvin tuotettu. Ehkä eniten omaan korvaan otti toi hillittömän tiukka limitteri / kompurointi. Suvantokohdassa huomaa selvästi miten kompura leikkaa koko ääntä ihan turhan paljon, jolloin ääni kuulostaa yleensä todella lattealta, eikä dynamiikkaa löydy.