2ND THAT! 14.10.2005 @ Helsinki

4 posts, 1 page, 1,944 views

olli

Posts: 277

#1 • • olli almost there
Morjens ja tattis!

Tästä alkaen joka kuun toinen perjantai Helsinki Clubilla on

2ND THAT!

Underground soundia, live-bändejä, TANSSITAVAA menoa yms yms mums mums...
_______________

CLUB ROOM:

dj:t NIKITA, MEKAANIKKO & TANSSI (eli Acid Soul Collective!)
vain hyvää musaa ja kädetöntä menoa

!!!! LIVENÄ GHETTO BASS PATROL !!!!
bring me the tootsie roll, it's a booty thang
showtime 01:00 AM
_______________

BALCONY:

WIDENSKI (EST)
housea lahden toiselta puolen.
_______________

VINYL COCKTAIL LOUNGE & BAR:

Vinyl lounge dj's
www.vinyl.fi
_______________

FRIDAY 14 OCTOBER 2005
AGE 20
DOORS 22-04

VENUE
HELSINKI CLUB
Yliopistonkatu 8
www.helsinkiclub.com
_______________

Hjärtlig tervetuloa!

TICKETS
DOOR 8 EUROS
PRESALE 6 EUROS

Haluatko bändisi keikalle? mailaa [email protected] ja ehdota!

2ND THAT!
olli

Posts: 277

#2 • • olli almost there
Mikä hiton acid soul collective...

Kriittinen suhtautuminen kaikkeen on hyvä lähtökohta. Jokainen voi omistaa hyviä levyjä, mutta kuka tahansa ei uskalla soittaa mitä tahansa. Me uskallamme. Kun biisi on hyvä, niin biisi on hyvä eikä genrellä ole väliä.

ACID SOUL COLLECTIVE on kolmen hyväkuntoisen nuoren miehen DJ-jutska, joka aloitti toimintansa jo keväällä 2005. Oli vain sellainen sopiva hetki sekoittaa pakit ja päät jokaiselta. Pointti oli kerrankin soittaa musiikkia ilman mitään rajoituksia. Jos on housefiilis, niin sit soi house. Jos taas maistuisi techno, hiphop tai drum’n’bass, niin sit soitetaan sitä. Jokainen päättäköön itse mitä milloinkin soittaa, mutta tehdään se tyylillä ja tunteella. Kunhan ei aleta fiilistelemään yhtä haitsusoundia paria tuntia, niin kaikki toimii. Rikotaan biitit ja tyylit. Lopullisesti.

DJ MEKAANIKKO

Meistä kolmesta taitavin levyseppä. 15-vuotiaana soittamisen aloittanut jääräpää, joka tunnetaan jo edelliseltä vuosituhannelta mm. The Pit ja Teknocafén soitannastaan. Sittemmin pyörittänyt Kosmonaut Records –levykauppaa, rakastunut Pantone Warm Rediin ja Turun Wiklundilta ostamiinsa lippiksiin. Selkeästi hyvä jäbä. DJ Mekaanikko on myös esiintynyt Above & Beyond -tuottajatiimistä tutun Paavo Siljamäen tanssipoppibändin MC:nä Lepakon Throb-diskossa vuonna 1994!

DJ NIKITA

Syntyi naapurissa 70-luvulla, mutta siirtyi osmoosin avulla vahvistukseksemme. Osaa soittaa pianon lisäksi konemusiikkia, kuten deep housea ja tech housea. Mahtavana fiiliksenkohottajana tunnettu Nikita rakastaa hyvän musan lisäksi ruumiiseen tehtyjä piirrustuksia ja reikiä. DJ Nikitalla on Max-niminen suursnautseri.

DJ TANSSI

Kummallinen setä, joka ei tajua lopettaa DJ-uraansa. Melko monta keikkaa ympäri maata soittanut TAnssi perehtyi konemusiikkiin 80-luvun alussa ja silloin alkoi myös soittomeininki. TAnssi on soittanut yli sadassa eri mestassa jopa suht kunnioitettavalla 330 keikan vuositahdilla. Kaikki maistuu technosta breakbiitiin ja junkasta houseen. Kaikki muu musa on ok, mutta hevi on aina vain sitä samaa hirveetä paskaa. TAnssi haluaisi asua avaruusaluksessa, mutta asuu Varsinais-Suomessa. Mekaanikko ja Nikita ovat katsoneet asiaa sormiensa läpi.
Timmo

Posts: 657

#3 • • Timmo
Tänään. *hymy*

--
Elämä On Raato

Master Bates

Posts: 33

#4 • • Master Bates
Täällä ollaan varmaankin tänään! *joo*