Suurinta herkkuani on...

420 posts, 21 pages, 140,723 views

Bellezaaa

Posts: 573

#121 • • Bellezaaa Afrodite*
juustot varsinkin sinihomejuusto sekä tietysti
suklaa, suklaa, suklaa *plur**slurps*
Avatar
#122 • • dew Guest
Kuivattu papaija (isoina paloina), täytekakku, kiinalainen ruoka ylipäänsä ja suklaa.. Onneks on itsekuria niin ei tuu juuri herkuteltua *vink*
Hansu

Posts: 481

#123 • • Edited Hansu
- kookos lähes missä muodossa tahansa
- sukulaisten Itä-Suomessa tekemä sienisalaatti - voisin elää pelkästään sillä!
phear

Posts: 804

#124 • • phear <X>
Torin laidan Pähkinätofu, onnistuessaan. Yksikään tofunvastainen ei ole ollut kehumatta tätä.

Rainbow saksanpähkinäjäätelö.

Bellmannin kasviscannelonit.

Paulaner hefe weizen

Helvetti, että on nälkä...
RedRave

Posts: 6

#125 • • RedRave
Lasagne+ paljon valkosipulia. *pepsodent*
antero

Posts: 84

#126 • • Edited antero
sushi ja sashimi.
itsetehty tonnikala ceviche.

--
Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

pathi

Posts: 224

#127 • • pathi
+ paistetut vihannekset. varsinkin tomaatit ja kesäkurpitsa kevyesti maustettuna.
+ yybermedium pihvi :9
+ feta/vuohenjuusto

--
D:

tintsu

Posts: 96

#128 • • tintsu pikkuriiviö. ^_^
Tonnikalapasta ja fetasalaatti (ilman oliivei ja mitn kastiketta). *kuolaa*
Itseasiassa mummin kotitekoinen perunamuusikin on *sydän*

--
a Devil without the horns.

rainy

Posts: 208

#129 • • rainy
Sipsit, suklaa ja kaikki leivokset! *lääh* ja tietty fetajuusto, herkkusienet ja oliivit! Pastat on kans aika *sydän*.
LadyInRed

Posts: 83

#130 • • LadyInRed
Ruoka-aineista kestosuosikki on aurajuusto; kunnon pihvin, lohkoperunoiden ja kasvisten kanssa paksu aurajuustokastike *slurps* Sit leipäjuusto uunissa ja vadelmia päälle, Lidlin tumma 70% suklaa, tuoreet mansikat vaniljakermajäätelön kanssa *slurps* Nyt sit alko kuola valumaan..
meklr

Posts: 206

#131 • • meklr Kun hiiret on poissa, niin kissat hyppii seinille.
herkkua on etanat... nam.. ne on kyll über hyvii varsinki homejuustos ja valkosipulivois tuoreen patongin kera... mut ei niist oikeesti nälkä lähde...

ruokaa q pitäs syyä ni strutsi on paras... strutsinrinta jossain satumaises hedelmä kastikkees :) *sydän*

siika on kotimaisist kaloist paras sen q tekee punasipuli punaviini kastikkees... *hymy*

mut ei yksittäinen ruoka-aine jaksa kauan maistua... ei ees ruokalaji... siis pihveihin kyllästyy suht nopeesti mut syö moni puolisesti laajalla haitarilla ni ei pääse kyllästyyn... *hih*

tuli nälkä pelkäst ajatuksest syyä jotain hyvää....
m1kk3

Posts: 5,560

#132 • • m1kk3 no-life
-hapankorput sulatejuuston kanssa
-lohkoperunat *kuolaa*
-sipsit *blush*
-sipuli ja etenkin valkosipuli
-valion hedelmäpommi-jugurtti *kuolaa*
-valion herkkutrio-jäätelö
-ananaskinkkupizza
-kesällä grillimakkara <3
-ja kebappi *plur*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

MR*ENIGMA aka DON*ENIGMA

Posts: 957

#133 • • MR*ENIGMA aka DON*ENIGMA Godfather
Metsästäjän leike

Pippuripihvi

Mustekalarenkaat

Sipulirenkaat

Teeren rintaleike

Poron liha

--
money talks !!!!! ITÄMAFIA

Po`

Posts: 86

#134 • • Edited Po` n00b
Sori, mut p*mppi. *iloinen*

Tarkennus; posliini :P

--
*ding*

_RixU_

Posts: 320

#135 • • Edited _RixU_
- SUKLAA!!!...tota ei voi tarpeex korostaa *tirsk*

- ite tehty glögijuustokakku*sydän*

- mansikat *plur*

- piparitaikina*aplodit*

- Parrotsin sellaiset jogurttikookospallerot *kuolaa*
anis

Posts: 2,451

#136 • • Edited anis
suklaa*kuolaa*

--
Pidätte minusta vain koska minäkin pidän itsestäni.

greenie

Posts: 86

#137 • • greenie Mikko
Sikarit ja suklaa - yhdessä.
Samael Mighty

Posts: 102

#138 • • Samael Mighty ((( no comments )))
Skebab, pizza, Tampereen riävä, täysjyväreal...

jos ite väsään jotain niin teen yleensä jotai kanaruokia, esim:

muikee kanariisimättö


~6dl vettä heitetää kattilaan, sekaan voinokare, herne-maissi-paprika pussi, sipulia ym mausteita oman maun mukaan sekä vaikka uncle bens curry tai vastaava sopiva systeemi

sit kun tää on kiehunut niin voi pistää sen perään joku 4dl riisiä, ja annat olla hiljasella tulella ~10min

jossain vaiheessa oot tietenkin ottanut hyvissä ajoin jäähtymään (n. puol tuntia) muutama kpl kanafileitä pellille, tyrkännyt ne 250 asteiseen uuniin ja korventanu myöskin sellasen ~10min ajan

sitten viimeiseksi yhdistelet em ingredientsit ja bon appètit.

--
Innocue vivite, numen adest

m1kk3

Posts: 5,560

#139 • • m1kk3 no-life

lauhde, 27.11.2005 22:23:
muikee kanariisimättö



*kuolaa* tota pitääkin kokeilla joskus, kuulostaa hyvältä

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Huura Tavaton

Posts: 46

#140 • • Huura Tavaton
Kasvikset (sipulia, purjoa, paprikaa, mitäikinä) paistetaan wokilla öljyssä. Kypsennyksen jälkeen pois pannulta ja ladataan pannu uusiksi inkiväärillä, VALKOSIPULILLA, VOIMAKKAALLA basilikalla, ehkä vähän korianteria, suolaa ja muita mausteita. Perään suikaloitua lihaa, esim. kana tai porsas, paistetaan oikein kauan ja hartaudella, että tulee oikein mureaa.
Setin kanssa jotain jasmiiniriisiä ja chilikastiketta!!! Perushelpposetti.
Helvetti kun tuli nälkä *slurps*
Harmi vaan etten ole löytänyt tarpeeksi ärjyjä aineita koto-Suomesta. Heinää on ikävä syödä eikä purkkituotteita ole aina kiva syödä..