When he's thirty, it gets dirty!

1 post, 1 page, 551 views

olli

Posts: 277

#1 • • olli almost there
Lauantai 15. Maaliskuuta

Jälleen kerran reippaat levytiskikoneiden äärellä viihtyvät ystävämme djt AZO & STATIC ystävineen, tuttavineen ja kämppäkaveriensa koiranulkoiluttajien isäpuolien serkkuineen tööttäävät ilmoille parhaat raidat deepin ja progressiivisen saundin maailmasta. Nää jätkät on gurkoja, käykää vaik kattoo bio jos kiinnostaa (bootleg ja studiosessiot livenä, sekä miehet teräspyörien takana 26. huhtikuuta)

Eikä siinä vielä kaikki! Tällä kerralla vieraaksi tuotu potilas DJ GUARDIAN esittelee oman valikoimansa kirjon, vain ja ainoastaan meidän nautintomme takaamiseksi! Tiskin takana on tungosta! Valkotakkiset miehet ja diskohummaajien kaksimieliset ystävät tunkevat päälle! Tätä mukavampaa meininkiä et muualta löydä! Siispä kaivakaa jytävaatteet ja boogie-monot naftaliinista ja tulkaa kanssamme nauttimaan lauantai-illan parhaasta meiningistä!

"psst. jos olette kiinnostuneet myös tuottajina toimivan kaksikon matskusta, meiltä löytyy bootleg-nauhat tiskin alta! ja... jos joku tekee niillä rahaa niin.. tota.. meille sit puolet!"


Memphis
Helsinki
K20
ilmainen


Ja muista että valkotakkiset pojat ja glitter-pimut tulevat myös jatkossakin käymään käsiksi! Lyhyt käsiohjelma on jo postissa (tulosta, leikkaa-liimaa-askartele ja teippaa jääkaapin oveen)

[muokattu 11.3.2003 01:56]