The Prodigy 22.10.2005 @ Helsinki

437 posts, 22 pages, 92,512 views

Mimir

Posts: 1,366

#321 • • Mimir Rouva Yninä
Kyllä kyllä, täällä oli kivaa. Narikka tosin oli kyllä niin onneton, että melkein naurattaa. Ensin tuli tieto, että kentälle ei saa viedä laukkuja, ja että ainoa narikka, jossa on tilaa, on siellä ulkona. Mentiin sitten jonottamaan sinne. Sieltähän tuli sitten tieto, että sinne mahtuu ainoastaan laukkuja, että takit täytyy sitten viedä sisälle toiseen narikkaan. Pistettiin sitten takit reppuun ja jätettiin sinne, mutta olis kiinnostanu, että olisko siitä takkinarikasta sisällä joutunut maksamaan vielä toisen kerran? En vaan pysty tajuamaan miten noin voi käydä, miten ei voida varautua siihen, että ne kaikki lipun ostaneet myös tulee ja tahtoo jättää kamansa narikkaan?

Mutta, toi häsläys ei enää osaa harmittaa laisinkaan, olihan se keikka sitten aivan mieletön. Melkoinen henkinen orgasmi. Out of space oli mieletön lopetus. *sydän* Ja vaikka tässä nyt tulikin valitettua enemmän narikasta ku kehuttua keikkaa, ni se johtuu vaan siitä sanattoman onnellisesta fiiliksestä, joka jäi. *hihu*

--
[Wings are growing on her.]

luba

Posts: 226

#323 • • luba
Siis, jotain uskomatonta *aplodit**aplodit**aplodit**aplodit*
Onneks hommasin lipun *jiihaa**kuolaa*
murhis

Posts: 152

#324 • • murhis team hullut
Paras keikka kevyesti ikinä. Prodigy! *sydän*

Jännä juttu itse en kyllä kohdannut ongelmia narikassa. Muuta kuin sitten ku sieltä permannolta yritti epätoivosesti päästä sinnepäi takas. Eikä eka ollu havaintoakaa mihin sitä jonotettii. *nauru* Itse tulin siin vähän ennen 20.

Jälkeenpäin kun kelaa sitä kun jotku itkivät tosta lipun hinnasta, niin mun mielest se 48 oli aivan pikku summa siitä, että pääs näkemään itselleni ainaskin yhden tärkeimmistä artisteista _IKINÄ_, ehkä tärkeimmän. Toiseks ei kukaan varsinkaan ulkomaalainen artisti tule tota halvemmalla ton kokoselle areenalle. Toki sitä ois ehkä kaivannu pyroja tjms.

Helvetin hyvä keikka ja menee kyllä mulla kevyesti top1 ! *super**piis*
ChainsawIsGod

Posts: 19

#325 • • ChainsawIsGod Plastik christ
*kuolaa* Oli sitten niin jumalattoman upea keikka!!
Biisivalinnat oli suhteellisen onnistuneita ja vaikka en normaalisti tanssi, tuli nyt riehuttua senkin edestä.
Aluksi oli hieman hassu fiilis, kun ei ole tottunut käymään kuin metallimusakeikoilla.. Porukan käyttäytyminen oli ainakin ihan toista luokkaa, ja vaikka omaa tilaa oli melko nihkeästi, ei kukaan kuitenkaan välttämättä halunnut hyökkiä päälle. Onneksi.

Kovana Proteus-fanina petyin hieman herran soitteluihin, mutta ei pidä valittaa, eipä tuollaisella keikalla se polkkaosasto olisikaan ollut kovinkaan järkevä valinta.

Prodigyn vanhat biisit, Jericho ja Out of space oli kyllä aivan täydellisiä valintoja. *sydän*
Ja äänentoisto oli suorastaan upeaa! Proteuksen aikana soundit tosin tuntuivat vähän laimeilta ja ehkä suurin osa sen keikan aiheuttamasta harmistuksesta johtui niistä..

Mut en vieläkään jaksa lakata ihmettelemästä Keith Flintin tukkaa.. *ding* *iloinen*

--
One death every 40 seconds.

efo

Posts: 1,908

#326 • • efo Laserpoint
I *sydän* Protiky
Oli just sitä mitä odotin eikä jättänyt kylmäksi. Out of space*sydän*

Big fuckings to jäähallin narikka systeemille. Oli kyllä kaikinpuolin suolesta*dissaa*

--
http://www.djefo.com/

The only thing neccessary for the triumph
of evil is for the good men to do nothing
-Edmund Burke

Avatar
#328 • • djmg Guest
Narikka ja jonotukset meni alussa niin huonosti että rupes epäilyttämään jo että toimiiko keikkakaan sit olleskaan.
Sisälle kun pääs loppujen lopuksi... ni fiiliski alko jo paranee siitä. Keikka oli ihan *super* mahtava*sydän**jiihaa*
Bedroomdj

Posts: 229

#329 • • Edited Bedroomdj
Oli vitun hyvä keikka tuli tanssittua molemmat pottu varpaat rakkuloille nyt on aika vaikee kävellä *iloinen*. Yks biisi mitä en tunnistanu oli joku rumpu basso biisi jossa oli kipee huilu vingutus jos joku tietää ni kertoo ei ainakaan lyödy mistään uusista levyistä enkä tarkota pendulumin versiota voodoo peoplesta.

Sitten anteeksi vaan taka olijoille jonka varpaat tuli tallottua lyttyy siinä riehassa *jiihaa*. Sit pari biisiä lisää minkä soittivat olivat hotride ja back to school. Firestarter miksaus oli kyl väikee I'm a firestarter ja sit väliin jostain toisesta biisitä pätkää yllätti positiivisesti *hymy*.

Kysymys mikäs tää wake the fuck up on ? wake up call on tossa always outnumbered never outgunned levyllä mut tosta wake the fuck up:sta en oo kuullukkaan löytyiskö previkaa jostain ?

Loppuun vielä, että kyllä oli mehut poissa ja ens kerralla pittee ottaa vettää meseen meinas tulla neste hukka *nauru*.
rewind

Posts: 129

#330 • • rewind
Oli ehdottomasti tämän vuoden paras keikka. Ruisrockin Rammstein-show oli kyllä massiivisempi, mutta tämä veti pisteet kotiin tunnelmallaan. Fiilistä eivät pystyneet pilaamaan edes joka suuntaan kimpoilevat kusipäät, joita joka keikalla tuntuu riittävän.

Ja sori kaikille kenen varpaat saivat kyytiä. :) Itse taisin olla enemmän ilmassa kuin areenan pinnassa, olokin oli keikan jälkeen kuin uitetulla koiralla. Pasilan asemalta sai onneksi ostettua pullovettä niin nestevajausta saatiin vähän tasattua.

Äänentoisto oli hienoa kuultavaa, etenkin SMBU ja Poison soivat upeasti. Ja mikä ihmeellisintä, ilman tulppiakin pärjäsi vaikka olin suht lähellä lavaa ja omistan todella herkät korvat. Vähän oli tietysti korvat jumissa, mutta nyt helpottaa jo.

Biisit oli valittu hyvin ja Back 2 Skool oli juuri niin tykki livenä kuin odotinkin. Hieno fiilis jäi jälleen Prodigyn jäljiltä, toivottavasti ei tarvitse taas odottaa kahdeksaa vuotta seuraavaa esiintymistä Suomen kamaralla.
homppa

Posts: 731

#332 • • homppa
PARASTA IKINÄ JA KOSKAAN! *sydän* melkein rupes kyllä vituttaan kun jonotus kesti niin kauan et missas prodigysta alun vittu ja hävitin kaikk kaverini narikkasähläilyn takia ja sit loppu liian pian, mutta fiilis oli jotain aivan käsittämätöntä ja ihmiset oli ihania ja se oli ihan uskomattoman näköstä nähdä porukan menevän ihan pähkinöiksi ja pomppivan ja riehuvan...mmm...
Sicboy

Posts: 5

#333 • • Sicboy
KRÄÄÄK!
Prodigy toimii vieläkin! Todella hyvä keikka vaikkei Keith porukan sekaan sukeltanutkaan niin kuin aikoinaan Wanhalla :)
Funky Shitin, Break & Enterin ja Serial thrillan olisivat kyllä voineet soittaa...
Toivottavasti se uusi levy ilmestyy pian eikä joskus.
Seuraavaksi sitten Nosturiin Killing Jokea katsomaan ja sitten KMFDM:ää marraskuussa!!!!
QueenB

Posts: 302

#334 • • QueenB Yuki-Onna
Jeesh. Harmittaa kun mulla ei jäänyt noin hyvä fiilis jälkeenpäin kuin muille. Tosin olin koko päivän liikentees aamu seittemäst ja välis oli rakkaan ihmisen hautajaisetkin, joten ei ihme jos ei ollut mikään paras fiilis. Eikä oloa kyl yhtään parantanut toi älytön narikkajärjestely, jonka takia missasin proteuksen. Meinas kyl iskeä paniikki ku mun edes jonos joku heitti et prodigy ois jo aloittanut keikan.

Kauhea pikarynnistys sisälle ja onnekseni kerkesin ennen keikan alkua. Muuten oli kyl olo laimea, mut kyl breath, spitfire, smack my bitch up ja out of space sai tän tamppaamaan kuin viimistä päivää. Olin aluks aika lähel lavaa mut sit tuli heikko olo ja siirryin kauemmas valomiehen taakse pomppimaan. Siel tosin toi äänentoisto ei ollu mielestäni iha niin hyvä ku ois toivonut. Ei kuulunut paljoa muuta ku bassot. Siis on se kivaa et rintalasta tärisee basson mukaan mut ois myös kiva kuulla muutakin.

Hintakin jäi vähän vaivaamaan. Siis ois tosiaan uskonu vähän enemmän extraa lavaesiintymiseen tai kestoon. 1.5h keikka ja hintaa liki 50e on aika huono suhde.

Kaikki tää kuitenkiin tiivistettynä: olen TODELLA onnellinen et kävin täällä *sydän*, koska muuten asia ois vaivannut aika lailla, ehkäpä koko loppuelämäni. Ja yhdyn samaan harmistukseen, että olin 90-luvulla liian nuori. Synnyin aivan liian myöhään.
AlexS

Posts: 1,389

#335 • • AlexS kummasetä

Bedroomdj, 23.10.2005 13:45:
Oli vitun hyvä keikka tuli tanssittua molemmat pottu varpaat rakkuloille nyt on aika vaikee kävellä *iloinen*. Yks biisi mitä en tunnistanu oli joku rumpu basso biisi jossa oli kipee huilu vingutus jos joku tietää ni kertoo ei ainakaan lyödy mistään uusista levyistä enkä tarkota pendulumin versiota voodoo peoplesta.

Kysymys mikäs tää wake the fuck up on ? wake up call on tossa always outnumbered never outgunned levyllä mut tosta wake the fuck up:sta en oo kuullukkaan löytyiskö previkaa jostain ?



Tuo etsimäsi biisi on juuri tämä live-veto "Wake The Fuck Up" eli ei löydy mistään lätyltä. Live-pätkää löytyy netistä.

--
I hear songs that should never end...
in places I cant comprehend.

AaKo

Posts: 637

#336 • • AaKo Tosi veivaaja
ai shatana!!! et oli helmee!!!!!!
prodigy on vaan prodigy!!! oli kyllä sairasmenolattialla!!! *jiihaa*
huhhuh,,vieläkin ihan pähkinöissä.. toivottavasti herrat tulee taas pian suomeen!

--
En se mää ollut!!!

wammi

Posts: 627

#337 • • wammi
Oli kyl..*sanaton* Tykitystä alusta loppuun*sydän*Nää sällit osaa kyllä tanssittamisen taidon*jiihaa*

Järjestelyt olivatkin sitten puolestaan suoraansanottuna hanurista. Henkilökunnan määrä verrattuna lipunostajien määrään oli mitättömän pieni ja tuo narikkasäätö oli todellakin naurettavaa..*igor*
anqqa

Posts: 4,035

#338 • • anqqa tirehtööri
joo tosiaan toi ihmismäärään verrattuna turhan hitaan narikan sijoittaminen kenties ahtaimpaan mutta vilkasliikenteisimpään kohtaan ei ollu ehkä kuningasidea, ite ainaki odotin että ois ollu useampia narikkoja tms.

vaan eipä se mitään, sen verran suurta herkkua papparaiset tarjoili lavalla ettei narikkahärdelli häirinny (etenkään sateeseen verrattuna) <3 hannun nauravat kulkurit yms pysty vielä hyvin pousaa jalalla tahtia taputellen, mutta kun prodskun ensimmäiset säkeet pärähti kaiutintorneista oli se menoa.. tosiaan ehkä hieman lyhyeen jäi kyllä, mutta mieluummin vähemmän hyvää kuin enemmän huonoa.

samalla meni oma konserttineitsyys, parempi myöhään jos silloinkaan? :D

--
.___. .___.
(O,o) {ò,Ó}
(|;|) (|_|)
=´=`===´=`===
ORLY? YA RLY!

Individual

Posts: 10,942

#339 • • Edited Individual HYPNO!

wammi, 23.10.2005 14:43:
Oli kyl..*sanaton* Tykitystä alusta loppuun*sydän*Nää sällit osaa kyllä tanssittamisen taidon*jiihaa*

Järjestelyt olivatkin sitten puolestaan suoraansanottuna hanurista. Henkilökunnan määrä verrattuna lipunostajien määrään oli mitättömän pieni ja tuo narikkasäätö oli todellakin naurettavaa..*igor*



Voitko hieman tarkentaa tuota lihavoitua kohtaa? Mikä muu siellä sitten kusahti, jos tuota narikkaa ei oteta huomioon?
edit: ja seuraavassa postissa sitä taustaa tuleekin...*eiei*

Mun mielestä kun juuri Jäähallissa ja Hartwall-areenalla homma toimii helvetin hyvin. Ovella ei ryhdytä mihinkään tulitikkuaskin penkomis, lompakon kaivelemistalkoisiin, kun tiedetään, että tulossa on tuhansia ihmisiä, joiden tulee päästä jouhevasti sisään. Toki kuten aiemmin mainitsinkin, narikka oli todella alimitoitettu, vaikkakin ainakin istumapaikoille pääsee takin kanssa. Ja mitä muihin palveluihin tulee, niin ei ainakaan kaljalle tai kuselle tarttenut todellakaan jonottaa pahemmin.

Mihis aikaan porukka oli sitten valunut mestoille? Itse olin noin klo 18:40 Jäähallin pihalla ja hyvin pääsin sisään, joskin vasta hieman jälkeen klo 19. Ainahan lipuntarkastuksessa sun muissa menee aikaa, että jos tulee paikalle 5-10 minuuttia ennen kuin pääbändi aloittaa voi olla että myöhästyy alusta, ihan niin nopeasti ei tuokaan jono vedä.
Beliar

Posts: 1,361

#340 • • Beliar
Siis voi [ruma sana], että voi kusta oikeesti järjestelyjä noin tehokkaasti. Se narikka! Jonottelu halliin sisälle tapahtui varsin vikkelästi - koska jengi sullottiin sisällä narikkajonoon hikoilemaan. yli puoli tunnin jonottelun jälkeen (kun olin pistänyt merkille narikka-ihmisten surkean hitaan työskentelyn) ilmoitetaan narikan täyttyneen ja takit kuuluisi viedä pihalle narikkaan! Mikäs sen ihanampaa, kuin jonotella paskan maku suussa, Suomen syksyisessä sateessa. Takit narikkaan, takas sisälle ja taas mutkia matkaan. Nyt jo ennestään revityt pääsyliput herättivät ihmetystä ja ulkonarikasta olisi kuulemma pitänyt saada jokin merkintä... whoot?! Oliko jokaisella järkkärillä omat sääntönsä? Järjestikö nää tyypit oikeesti ekaa kertaa mitään tämmöistä? *eiei* Ihmetytti vielä se, että kentälle ei saanut viedä mitään kassia/laukkua. Mitäs järkeä on turvatarkastuksesta, jos sitä käsilaukkua ei saa ottaa mukaansa? Ja kun lisätään vielä se, että keikan jälkeen jonotellaan hikisenä kylmässä takkia... voi morjes!

Meininki oli pilalla, kun vihdoin kentälle päästiin. Mutta sitten Prodigy aloitti ja fiivis sai kokonaan uuden nosteen! Aaah! Se oli jotain jumalaista herkkua ja jengi rokkas mukana! Neumannia ulkonäöltään kovasti muistuttava Keith oli kyllä todellakin vanhentunut. Liike jaloista oli hukassa verrattuna 10 vuotta sitten näkemääni ja muutenkin ulkoasu oli saanut hieman konservatiivistä vivahdetta. Mutta ylistän vielä kerran sitä herrojen tarjoilemaa pauketta! Valot eli hienosti biiseissä mukana ja teki kokemuksesta visuaalisesti muistettavan. Hieman keikkaa pilas se, kun odotin koko ajan, koska se Spank my dick up tulee ja encoressahan se sitten tuli! Nami nami! Muita ehania biisejä Poison, Breathe, Out of Space, Voodoo People ja kaikki!

Missäs vaiheessa se Proteus soitti?

--
Mikä **tun desibeliraja?!?!