Formosus/Nestemäinen projektit

5 posts, 1 page, 1,607 views

Bedroomdj

Posts: 229

#1 • • Bedroomdj
Elikkäs alotin tossa eilen uuden projektin nimeltä Formosus.
Projekti on yksi monista sivuprojekteistani kuten myös Nestemäinen. Toistaiseksi kappaleita on molemmissa 2 kpl mutta lisää on tulossa jahka saan valmiiksi. Jotkin käyttäjät saattavat tunnista nikin miksauksien takaa jotka vähän vaihtelevat laidasta laitaan hardcore:sta progempaan tranceen ja vielä on pakottava tarve tehä musaakin tän kaiken lisäksi unohtamatta turntablismia siinä ohessa *iloinen*.

Formosus projektin pääpaino on Psytrance tai goa miksi kukin tykkää kutsua ja Techimpi Trance. Muutama kappale jotka tulen lisäämään (jahka valmistuvat) poikkeavat hieman alkuperäisestä tarkoituksesta mutta ei sen takia jaksa uutta aliastakaan tehdä.

Linkki here: http://www.mikseri.net/artists/?id=46964

Nestemäinen on athmompaa/melodista junklea ja projektia paremmpin kuvaa kappale journey. Ajattelin, että kaipa se pitää tässä mainita kun kuitenkin on samalla käyttäjällä mikserissä myös projektina niin ei tuu wtfukkii, että mitäs höttöö tää on *nauru*.

Linkki here: http://www.mikseri.net/artists/?id=38582
Jinkso

Posts: 1,209

#2 • • Jinkso FINRG
Psytä enkä Goaa en ole oikeastaa koskaan pahemmin kuunnellut, mutt Vibration sai kyllä kehon värisemään! Oikein mehukas, kun tempoakin on hieman enemmän. Keep that up!
Juhgu

Posts: 7,921

#4 • • Juhgu Virnistelijä
Imutinpa sitten palautteen perusteella tuon vibrationin, ja todellakin toimii! Juuri sellaista soundia mistä pidän ihan helvetisti. Eli pitääpä imutella loputkin tuotoksesi :)

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)