Jalkapallo (Valioliiga, Serie A etc)

408 posts, 21 pages, 606,425 views

-P

Posts: 4,972

#401 • • -P

Replying to Jalkapallo (Valioliiga, Serie A etc):

Jussi Soro, 11.2.2010 11:26:
Edelleen olen hämmästyneempi siitä miten hyvin ManU tälläkin kaudella pystyy roikkumaan mukana. Enemmän menee tosiaan Chelsean huonouden piikkiin kuin ManUn hyvyyden, koska vaikka tuo Liverpoolin perinteikkäämpi jengi voikin parhaana päivänään olla taistelemasaa top-4 sijoituksista, niin rehellisesti sanottuna ei niitä parhaita päiviä tälle kaudelle kyllä ole osunut... Massiivinen loukkaantumiskierre toki alkaa helpottaa, mutta kyllä Chelsean pitäisi tuo pystyä hoitamaan. Villa taas on aina paha vastus, hyvä joukkue joka pystyy pelaamaan tasapäisesti kärkijoukkueita vastaan jatkuvasti. Tasuri ei ole häpeä, mutta silti jäi kaivelemaan se, että voitolla oltaisiin nyt piikkipaikalla...ManUlla näkynyt selkeästi se, ettei ole enää yhtä tiettyä erästä kentällä. Roo ottanut tietty enemmän vastuuta harteilleen, mutta näkee tuossa silti, että joukkue oli rakennettu tuon erään ympärille. Chelsea on pelailut hämmentävää kautta, etten sanoisi. Voitetaan vaikeat kamppailut melko näppärästi, mutta sitten otetaan turpaan top 4 ulkopuolella olevalta joukkueelta. Arsenalin kaudesta en edes sano mitään; suurin syy minkä takia ovat olleet top 3 on nimenomaan ollut, joko Chelsean tai ManUn tunarointia.

Lollerpool on oma lukunsa sinällään. Imho. sen top 4 paikan tulee lopulta nappaamaan joko Spuds tai Citeh. Eilinen Arsenalin voitto sinetöi entiestään Scousereiden heikkoja mahdollisuuksia päästä lähemmäs top neljää, ja jotenkin uskon, että City vie pisteet kotiin joukkueiden kohtaamisessa.


Vähän yli viikon päästä meitsikin pääsee pyhälle maalle, kun pitäisi mennä katsomaan Unelmien Teatteriin ManU - West Ham. Tuosta matsista voitto, niin pedataan aika huikeaa loppusarjaa, jossa ratkaisu jäänee lopulta ManUn ja Chelsean väliseen niin ikään Old Traffordilla pelattavaan matsiin.Itse kovasti nyt vaiheilen et pitäiskö joskus huhtikuussa sujahtaa Barcelonaan ihmettelemään muutamaa peliä Camp Noulle. Kovasti tuntuu tosin siltä, että juuri sopivasti samaan aikaan jokin välitentti niskassa niin joutuu sitten nauttimisen sijan lukea siihen.

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

klubbero

Posts: 209

#402 • • klubbero
Unelmafinaali meni lopulta aivan oikein, paras joukkue eli Inter Milano voitti Mestareiden Liigan 2010. Matkalla CL-mestaruuteen kaatuivat Espanjan, Englannin ja Saksan mestarit. Nerazzurrit eli mustasiniset jyräsivät finaalissa mynssenin ukot selvästi 2-0.
Diego Milito on Kuningas! :)
Mourinho on kyllä melkoinen valmentaja-velho, äijä on ehdottomasti taktinen nero. Vihdoinkin oli Interin vuoro voittaa, ainakin aikaa oli kulunut edellisestä Euro-mestaruudesta, "pikkasen". ;)
Kyllä nyt on hyvä fiilis!!!1 YESSS!! =) (Juu pelihän pelattiin jo lauantaina, ja koodailen vasta nyt, mutta Interin kannattaja on, kuin suosikkijoukkueensa, hiljaa hyvää tulee. Triplamestari F.C.I.M. #1.
Paperino

Posts: 458

#406 • • Paperino Sam-El
Olipa kyllä epätodellinen fiilis seurata INTERIÄ finaalissa, tuota ainaista italofutiksen naurunaihetta. Loppui nauru muissa fanileireissä :) Hienointa oli Militon jääkylmien maalien lisäksi Javier Zanettin tuuletukset matsin jälkeen, mies on tahkonnut joukkueessa jo vuodesta 1995 ja viimein se suurin palkinto tuli. Harmi että Il Capitano ei pelaa kesän kisoissa, mutta Milito sen sijaan toivottavasti jyrää lisää maaleja Argentiinalle.

Kauheasti herätti taas itkua Interin pelityyli suomalaisilla jalkapallofoorumeilla, on se oikein voittaminen haastava laji.
curry

Posts: 474

#407 • • curry ^mauste^
Noniin, itselleni suurin jalkapallokauden odotus eli Valioliigan startti lähenee taas (14.8.)! *tähti*

Veikkaanpa, että taas mennään tutuilla suosikeilla eteenpäin. Oma suosikkijoukkueeni Liverpool elää uusien tuulien aikaa, kun Rafa sai luvan lähteä (oli muuten parasta viime kauden jälkeen).
Alun epäilykseni Hodarin mahdollisuuksista tehdä jotain merkittävää joukkueen eteen alkaa hieman helpottamaan ja kesän muutama hankinta oli olosuhteisiin nähden piristävä lisä. Joe Cole ja Jovanovic saattavat tuoda mukanaan parhaimmillaan kaivattua peli-iloa - mutta ehkä pidän tässä vaiheessa matalaa profiilia toistaiseksi. Jos jätän hehkut ja ylioptimistisuuden pois, niin ehkä menis paremmin.. Anyway, You'll never walk alone! *piis*

ManU ja Chelsea ovat siirtomarkkinoilla pitäneet suht matalaa profiilia. Toki heillä materiaali on entuudestaankin ihan "kohtuullisella" tasolla. ManU:n menestyksen suhteen Rooneyn "toipuminen" mm-kisojen pettymyksestä on varmasti oleellinen seikka. Chelski puolestaan on viime kaudenkin konseptilla todella vahva joukkue.

Man Cityn rahakehto yrittää kovasti tehdä töitä, jotta joukkue olisi kärjessä tälläkin kaudella. Viime kausi oli hieman tunnusteleva, vaikka hyviäkin suorituksia Tevezin ja kumppaneiden osalta nähtiinkin. Saas nähdä kuinka tuoreet jätkät (esim. Toure, Silva ja Boateng) hitsaantuvat rinkiin.


Btw, jos jälleen kiinnostaa osallistua Valioliigan managerointipeliin netissä, niin tutustukaa: fantasy.premierleague.com , siellä voitte tehdä joukkueen ja liittyä myös perustamaani liigaan koodilla 636386-148504. Muutamille teistä jo tuttua huttua :)

--
Dance like no one´s watching and love like you´ve never been hurt....

Avatar
#408 • • silmä Guest

Replying to Jalkapallo (Valioliiga, Serie A etc):

curry, 31.7.2010 12:56:

Joe Cole ja Jovanovic saattavat tuoda mukanaan parhaimmillaan kaivattua peli-iloa - mutta ehkä pidän tässä vaiheessa matalaa profiilia toistaiseksi. Jos jätän hehkut ja ylioptimistisuuden pois, niin ehkä menis paremmin.. Anyway, You'll never walk alone! *piis*Joe Cole voi pahimmillaan koitua hyvinkin kalliiksi ostokseksi.
Toivotaan, että näin ei kuitenkaan tapahdu :)