Cruise On - Anchors Up! 2005 Afterparty 22.7.2005 @ Jyväskylä

15 posts, 1 page, 1,913 views

Jykke

Posts: 86

#1 • • Edited Jykke
Terassi peruttu sateen takia.

Yläkerran line-up mahdollisen sateen tullessa seuraava:

21:00 Noste
22:00 JuiceQ
23:00 Naks & Wille R
00:15 Indigo
01:30 Bleep
kirsch

Posts: 267

#2 • • kirsch kyny hippi
Pakko oli ottaa töistä vähän vapaata ja lähteä illaks JKLään, ei voi missata näitä *hymy*

Ota nyt selvää tosta sateestakin, välillä tulee mielettömiä kuuroja ja sit taas aurinko paistaa. Ois kiva päästä terassillekin.

Hauska ilta on tulossa kuitenkin*känni*
ile

Posts: 184

#3 • • ile
siis VAU kolmes kerroksessa eri musat kaikis ja ulkonakin kai jotain? en edes tiennyt että ilokivi on kaksi kerroksinen mutta onneksi pasi valotti asian mulle ja löysin kaikki kolme tanssi lavaa todella mahtavaa musiikkia oli ainakin vähän aikaa alimissa mutta muissa kerroksissa en tiedä ku en käynyt kun hetken tanssimassa harmi vain kuin jouduin lähtemään siinä 24 aikaan eli en ollut kun tunnin sisällä ja maksoin 3 :( mutta toivottvasti elektra järjestää lisää bileitä ilokiveen joskus kun satun olemaan jyväskylässä niin tulen aivan varmasti sinne tosin joudun aina lähtemään aika aikaseen ellen saa jostain jotain yöpaikkaa ainoa huonu puoli kaikken eniten ois kiinostanu orkidean ja muiden samassa kerroksessa olleiden setit mutta aina ei voi voittaa :) no tutustuinpa pariin uuten ihmiseen ja pidin hauskaa koko rahan edestä :)

laittakaahan kuvaajat kuvia :)

--
:) bileissä on hauskaa niin kauan kun se kestää :)

wille-r

Posts: 555

#5 • • Edited wille-r
Mukavat kemut oli joo. Efektille iso käsi paikan komeasta dekoamisesta. Kaikki kolme stagea oli laitettu mukavan näköiseksi. Porukkaakin oli paikalla yllättävän paljon suhteutettuna jkl:n viimeaikaisiin bileisiin, toki enemmänkin olisi mahtunut. Mukava oli soitella, Naksille kiitokset hyvästä b2b:stä. Joku valonlähde yläkerran lavan takana olisi ollut kiva, mutta menihän tuo sokkonakin. Ainiin, Vocoderimölinät tais mennä vähän yli allekirjoittaaneella *nauru*
Tämän kaltaisia bileitä tarvitaan jkl:ään lisää ehdottomasti niin saadaan skene taas nousuun *vink* Eli summasummarum, kivaa oli. Kiitoksia vielä jatkojen jatkot järjestäneelle, joka tarjosi yöpaikan väsyneelle dj:lle.
pietari

Posts: 337

#7 • • pietari -..-
Kivaa oli.. Siitä onkin aikaa, kun oon viimeks ollu jkl:ssä bileissä. Toivottavasti ensikertaan ei mene näin pitkään. *hymy*

Nitro ja Orkidea soittivat ainakin todella hyvin. Tosin jälkimmäisen aikana tais olla hieman vehkeissä vikaa *hih*

Kiitokset järkkäreille ja soittajille. *kiitoskiitos**kiitoskiitos*

--
...umdah...

eemi

Posts: 186

#8 • • eemi

wille-r, 24.7.2005 17:07:
Mukavat kemut oli joo. Efektille iso käsi paikan komeasta dekoamisesta. Kaikki kolme stagea oli laitettu mukavan näköiseksi. Porukkaakin oli paikalla yllättävän paljon suhteutettuna jkl:n viimeaikaisiin bileisiin, toki enemmänkin olisi mahtunut. Mukava oli soitella, Naksille kiitokset hyvästä b2b:stä. Joku valonlähde yläkerran lavan takana olisi ollut kiva, mutta menihän tuo sokkonakin.


Juu iso kiitos Ilokiven pystyttämisestä Artulle, Jykelle, Tomille, Jarkolle, Villelle, Kimmolle ja niille ketä en muista!
Wille, olen tosi pahoillani siitä valosta! Tajusin asian vasta, kun kykitte Arton kanssa levareiden päällä kännykän valon kanssa...:))) Ei voinut muuta kuin hymyillä ja laittaa pitkän miinuksen omaan listaan... Kiitos kun jaksoitte.
Ja tietenkin kaikille muillekin ketkä avustivat näiden bileiden suhteen. Ei olisi yksin selvitty.
happosepi

Posts: 1,070

#9 • • happosepi
Täytyy nostaa Efekti Ry:lle hattua: Yhdistyksen ensimmäiset isommat bileet, ja homma saatiin pelaamaan näinkin mallikkaasti. Varsinkin decopuolelle on annettava arvostusta, ne kun vaativat aina melkoista vaivannäköä.

Oli mukava soittaa, kun lattia oli koko illan täynnä innokasta porukkaa. Risteily taisi toimia aika hyvänä lämmittelynä :) Ujinin psytekno-settikin tuntui menevän yleisöön aivan täysillä. Puhumattakaan Orkideasta, joka otti homman haltuun tuttuun tyyliinsä. Siitä on aikaa, kun Ilokivessä on meininki ollut noin katossa viimeksi.

Yläkerrassa kerkesin vilaukselta kuulemaan Wille R:n ja Naksin sekä Bleepin settejä. Mutta kyllähän näiden jätkien seteistä voi kuuntelemattakin todeta, että rokkaavaa matskua sieltä on tullut ;)

Terassilla oli mahtava fiilis, valaistut puut ja lämmin yö yhdistettynä chillimusaan = parasta!


Ai niin: Ilokiven alakerran soundi ei ole varmaan missään konemusabileissä ollut näin hyvin säädetty, kiitos siitä dj Indigolle!
wille-r

Posts: 555

#10 • • wille-r

happosepi, 26.7.2005 11:19:
Ai niin: Ilokiven alakerran soundi ei ole varmaan missään konemusabileissä ollut näin hyvin säädetty, kiitos siitä dj Indigolle!


Oliks ne siis ilokiven omat pa:t siellä alhaalla? Jos oli niin sit ne tosiaan oli hyvin säädetty :)
happosepi

Posts: 1,070

#11 • • happosepi

wille-r, 26.7.2005 16:05:
---
happosepi, 26.7.2005 11:19:
Ai niin: Ilokiven alakerran soundi ei ole varmaan missään konemusabileissä ollut näin hyvin säädetty, kiitos siitä dj Indigolle!

---

Oliks ne siis ilokiven omat pa:t siellä alhaalla?



Jep.
a-j

Posts: 785

#12 • • a-j
efekti ry:lle iso käsi! oli aivan entisaikojen bileiden tunnelma, runsaasti
dekotettu, hyvää musaa kivoja ihimisiä! :)

ujini jäi ainoona mieleen (*super* *känni*) *nauru*

--
Joten vaikka niitä on paljon, niin meitä on enemmän.
Ne vaativat piikkilankaa, me vaadimme elämän.

Avatar
#13 • • Rujo Mutantti Guest
Kiitos järjestävälle taholle, fiilis oli kuin Niityn tai Pimiön kemuissa vuosien takaa. Oli mukava soitella, porukkaakin valui lattialle ihan kivasti. Liikaa tuttuja tai liian harvoin jyväskylässä kun ei paljoa kerennyt musiikkiin keskittymään. Ripaus lisää porukkaa olisi vielä mahtunut. Jyväskylässä on kyllä omaan makuun maistuvimpia juhlia.

happosepi, 26.7.2005 11:19:
Ujinin psytekno-settikin tuntui menevän yleisöön aivan täysillä.



Muuten hyvä mutta en soittanut kun alussa pari junnaavampaa acidmausteista jurnutusta, tuli kyllä pisteltyä loppuun vähän melodisempaa matskua kuin yleensä jyväskylässä. Ja viimeisenä biisinä iki-ihana Aztecnik - Open the gates of morning, harva biisi nostaa selkävillat pystyyn monen kuuntelun jälkeen.
Jykke

Posts: 86

#14 • • Jykke
Tässä muuten linkki muutamiin kuviin:

Cruice On kuvat

Alban rannasta kuvat

Ja suuret kiitokset bileissä heiluneille!