Konemetsä vs. Koneisto (naamioitu " Vittu, Koneistossa on paska line-uppi tänä vuonna" whinetys. :)

131 posts, 7 pages, 34,786 views

hrdkvr

Posts: 3,929

#121 • • hrdkvr KURGO
en mä nyt tajuu kun jengi jaksaa itkee..

joo ehkä koneisto konsepti meni paskemmaksi kaapelille muuton yhteydessä, mutta mun mielestä silti hyvät kekkerit.. nyt viimeisenä 2 kertana kun jonotuskin on ollut olematonta..vessoja tarpeeksi ja tarpeeksi juomapisteitä.

missään muualla ei ole niin hyvin katettu suurimpia genrejä..suurimpia ertisteja samaan aikaan..

stop whine..

älkää menkö jos ette diggaa :D

--
-keep it hard-

tomii

Posts: 3,594

#122 • • tomii kallion herttua
Mä en kyllä rehellisesti ymmärrä tota itkemistä "kun se Koneisto ei enää ole Turussa buuhuu" ja yleensäkin tapahtuman boikotoimista sen takia. Okie Turussa oli kiva puisto jne, mutta kyllä tossa Kaapelissakin on oma lyömätön fiiliksensä tollaisena tehdashalli-venuena. Esimerkkinä "junkkahuone": savua helvetisti, strobot välkkyy, basso hakkaa, hiki lentää (tippuu katosta), jengi vääntää ilman paitaa jne. <- tossa on fiilistä jos jossakin. Miksi pitää muistella aina vanhoja? Mun mielestä surullista juuttua johonkin "ennen oli ennen" -ajatteluun.
Mutta se on kyllä myönnettävä, että en hirveemmin pitänyt tosta Koneiston viime vuoden perjantaivedosta, vaikkakin olen kuunnellut hoppia vuodesta '89. Toivottavasti ensi vuonna olisi ikäänkuin "palattu juurille", jos nyt enää ks. tapahtumaa järjestetään (näitä huhujahan on kuultu *uuh*).

--
reivaan kunnes kuolen

hallucinogen

Posts: 8,190

#123 • • hallucinogen Edain
Onkos kukaan kuullut mitään tämän vuoden koneistosta? Nettisivut ei ainakaan toimi :D

--
pikku-*possu*

AlexS

Posts: 1,389

#124 • • AlexS kummasetä

hallucinogen, 24.4.2006 10:54:
Onkos kukaan kuullut mitään tämän vuoden koneistosta? Nettisivut ei ainakaan toimi :D


Kiinnostais kans tietää...vähän pahaa pelkään :/

--
I hear songs that should never end...
in places I cant comprehend.

hallucinogen

Posts: 8,190

#125 • • hallucinogen Edain

AlexS, 24.4.2006 10:55:
Kiinnostais kans tietää...vähän pahaa pelkään :/


Jos muistain oikein niin ei oikeen mennyt kävimäärän suhteen viime vuosi putkeen mut sen siitä saa kun tuo räpäytystä koneistoon ;)

--
pikku-*possu*

AlexS

Posts: 1,389

#126 • • Edited AlexS kummasetä

hallucinogen, 24.4.2006 10:57:

Jos muistain oikein niin ei oikeen mennyt kävimäärän suhteen viime vuosi putkeen mut sen siitä saa kun tuo räpäytystä koneistoon ;)


Räppi vie turmioon.

:(

Noei, kuuntelen itekin kyl jonkun verran hoppia.
Mutta vielä aiheesta. Pelkistä kotimaisista dj:stäkin kasattu line-up kiinnostais ainakin allekirjoittanutta (vaikka idea alunperin on kai tuoda ulk.artistejakin). Joka puolelta Suomea taitavimmat ja lupaavimmat dj:t kaapelille saman katon alle. Tulisin! (siis kaapelille).

--
I hear songs that should never end...
in places I cant comprehend.

-P

Posts: 4,972

#127 • • -P
noh, eipä niin justiinsa vaikkei koneistoa tulisi. onhan meillä umf ;)

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

ville

Posts: 3,780

#128 • • ville olen oikeasti ujo

hallucinogen, 24.4.2006 10:54:
Onkos kukaan kuullut mitään tämän vuoden koneistosta? Nettisivut ei ainakaan toimi :D



Koneiston virallisesti järjestävä firma on konkurssikypsä (HUOM: ei Popzoo). Viime syksynä hommaa vielä yritettiin järjestellä, mutta sen jälkeen en ole asiasta mitään kuullut. Pyrkimys oli vähentää velkataakkaa (=velkojia paljon), siirtää Koneiston järjestäminen toisen firman alle (=rahoitus kuntoon) ja pitää tapahtuma "kustannustehokkaammassa" ympäristössä (=pienempi mesta ja lineup tod näk vaatimattomampi).

Jostain kyllä kuulin, että jotain olisi tekeillä, mutta ainakaan velkojat eivät ole saaneet mitään tietoa .... oma veikkaus on, että viime vuosi oli viimeinen koneisto.
itis

Posts: 2,518

#129 • • itis Morning Star
Musiikin lisäksi Koneiston suosion puutteeseen viime vuonna vaikutti ainakin omalla ja monen tuttavani kohdalla Koneiston visuaalinen ilme. Pinkkiä, koivuja ja perhosia ei pudonnut muhun, ei mielestäni kuvastanut koneistoa millään tavalla, oli graafisessa mielessä mun mielestä kolme vuotta jäljessä (siis ihan förbi kertakaikkiaan). Toteutus kusi mun mielestä melkein kaikessa mainosmateriaalissa. Tästä en Koneiston järjestäjiä voi oikeastaan syyttää kuin siltä osalta että valitsivat mielestäni epäpätevän yrityksen vastaamaan markkinoinnista ja mainonnasta. Jos mainonnan tekijä on pihalla kuin lumiukko, ei voi mainontakaan purra kovin helposti.

Musiikkivalinnat oli kieltämättä kyllä 2005 suurimmaksi osaksi ainoastaan semi-jees - ankee osastolla suhteessa hintaan. En olisi maksanut sisälle.

Konemetsästä en osaa sanoa kun en ole käynyt.

--
Miksi ylipäänsä asioilla on tapana järjestyä?

mekaanikko

Posts: 1,176

#130 • • mekaanikko don selecta
Koneistolle on varattuna kaksi päivää Tavastialta, mutta ottaen huomioon, että ohjelmisto piti julkistaa jo viime kuussa ja myös organisaation taloudellisen tilan ja sen että moni aikaisempien festareiden keskeisistä duunareista on lähtenyt/pistetty pihalle organisaatiosta, en pistäisi rahojani likoon sen puolesta, että Koneistoa enää nähdään tänä vuonna tai tulevaisuudessakaan.

Toisaalta tän vuoden Flow'hun ja UMFfiin on luvassa sellaista namia että eipä tuo liiemmin jää haittamaan.

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia