aamulla kaks lämmintä voileipää (ns. darra-aamiainen), sitte pienen suklaapatukan, saarioisten kanakeiton+hapankorppuja ja tossa illalla äidin tekemää lasagnea
Kolme leipää, härän sisäfileepihvin jonka lisänä oli kasviksia, ranskalaisia ja kastiketta. Lisäksi vähän sipsejä ja dippikastiketta sekä muutaman banaanilastun.
Aamupalaksi 3kg punajuuria, purjosipulia, kahvinpuruja ja kissanruokaa.
Iltapäivän tullen hotkasin neljä litraa pepsiä menemään porsaanfileen kera. Ja kalapuikoilla höystettynä tietysti. Koska tämä ateria aiheutti kovan ulostetarpeen, otin vessaevääksi papuja ja silliä.
Urakan jälkeen vatsalaukku huusi hoosiannaa, ja päätin ruokkia sitä syömällä koiranluuta ja juomalla berocca -vitamiinijuoman
Iltapalan virkaa hoiti kolme saarioisen turbo-roiskeläppää.
Alunperin herkuteltiin ajatuksella, että lähtis brunssille... Mutta ikisuosikki eli Sävelen brunssi hakaniemessä alkaa vasta klo 16, johan tässä olis ennättäny kuolla nälkään monta kertaa! Mulla alko jo maha pitää kauheeta elämää, ei siinä metelissä pystyny enää nukkumaan...
Joten se oli sitten ruisleipää ja sekalaisia päällisiä jääkaapista, kahvia ja hassua jääteejuomaa:
valkoinen tee+mango+litsi-hedelmä! Toi vika on kyllä jääkylmänä iso Nam!
Aamulla pähkinämysliä. Nams. Ja mehua sekä vitamiinit.
Töissä kana-Caesarin, valkkaripatonkia ja omena-kaurahyvettä. Lisää nams, nams nams.
Äsken tein sitte ipelle ja mulle tonnikalasalaattia:
- tummaa sydänpastaa ja normaalia fusillia
- aurinkokuivattua tomaattia
- punasipulia
- raakaa valkosipulia
- fetaa
- tonnikalaa
- rucolaa
mausteeksi mustapippuria, oliiviöljyä, sitruunamehua reilu tujaus.
MEGANAMS!