DJ Wispy - Samövaips

6 posts, 1 page, 1,872 views

Wispy

Posts: 512

#1 • • Wispy Plauge
Kesä tuli, lumet suli ja jostain mulahti tämmöne miksaus. Tuorehkoja kesäisiä dnb lauluja lähinnä Hospitalilta ja Innergroundilta maustettuna muutamalla vanhalla viisaalla. Muutama mokakin mahtu tietty mukaan, koska ekalla ja ainoolla kerralla meni narulle, mut eihän se ketään pitäs häiritä.
drum'n'bass, jotain

tracklist:
Nu:Tone feat Natalie Williams - Seven Years
DJ Marky & XRS - Butterfly
Logistics - Digital Love
Nu:Tone - Three Bags Full
DJ Marky & XRS - Rotation
Nu:Tone - Ebb and Flow
DJ Marky & XRS - Breeze feat. Cleveland Watkiss
Nu:Tone feat London Elektricity - Can We?
High Contrast - Return of Forever
Syncopix - General Hospital
CLS and Wax - Quite Perfect
High Contrast - Music Is Everything (Danny Byrd Mix)
Peshay - You Got Me Burning
D.Kay & Epsilon - Barcelona (High Contrast Rmx)
DJ Marky & XRS - LK feat. Stamina MC
Subphonix & Robi Roboter - Super Mario Bros

lisätiedot - kuuntele
Flight

Posts: 1,306

#2 • • Flight Groove Me Baby
Kesä *sydän*

Mukavaa rummuttelua kesäisellä fiiliksellä. Vajaat puoli tuntia palloillaan ennen kuin setti lähtee varsinaisesti käyntiin raidalla 7. Sen jälkeen mennään loppuun asti rullaten *jiihaa*. Rakenne kohdallaan, vaikka alussa voi unohtaa kuuntelevansa, kun koukutusta ei tule... johtuu varmaankin siitä että progepää kuuntelee *hih*. Eniten upposi keskivaiheen lämpimät tunet ja tietysti lopun tutummat (=varmaan ne klassikot), paitsi mariota vihaan yhä... LK olis saanu lopettaa.

Miksaamista oli mukava kuunnellu, kaksi vaihtoa otti korvaan, mutta itse en nopeaa rikottua biittiä juurikaan osaa miksata... että se siitä *lmao*. Vaihdot kuitenkin lentää mukavan huolettomasti. 12 biisissä korkeet äänet vähän alhaalla, mut ei se haitannu kun ne vokaalit on muutenkin munattomat *nauru*

Kyllä tätä pätkää tullaan meidän kesäreissuilla ja -chillauksissa kuunteleen. Se on kumma, kun tää viidakkomusiikki maistuu kesä kesältä paremmalta, vaikka oma soundi on jotain nenänkaivuuprogen ja koukkukiksun välistä....
Ironass

Posts: 15

#3 • • Ironass
Ajattelin itsekkin tehä jonkinnäköistä d n' b settiä omaan käyttöön... enää ei tarvitse, tää hipoo täydellisyyttä.. kiitos.
Loose Grip

Posts: 330

#4 • • Loose Grip
Nyt kun tää on ollu pitempään kuuntelussa, niin voi vähän kehaista. On se hyvä. Todella toimiva, hieno, mukava kuuntelusetti, kestää kulutusta. Nättiä miksailua ja rakenteeseen en keksi mitään muutosehdotuksia. zeen poäng.
Amuck

Posts: 2,396

#6 • • Amuck dub-i-dub
:D Oliko tuo Mario Bros ihan pakollinen? Niin hyvin mentiin siihen asti. x)

On tää parempi kuin tuo Reiko 5. Pidän tän, kiitos.

--
Pyhä on sekä pohjattoman syvää että pohjattoman hauskaa. Jos totuutesi ei saa sinua nauramaan, kyseinen totuus saattaa olla perseestä.
-Aukikco