Huumeista

3,602 posts, 181 pages, 1,840,098 views

Oj

Posts: 1,349

#3561 • • Oj Keep it FILTHY
http://fi.wikipedia.org/wiki/Desomorfiini

Tästä kamasta oli juttua uutisissa eilen.. Kohtuu sairaalta vaikuttais tää..!

--
Worth dying for, worth killing for, worth going to hell for!![/CODE][CODE]Worth dying for, worth killing for, worth going to hell for!![/CODE]

lopez

Posts: 1,972

#3562 • • lopez pahan päivän pakkasukko!

Replying to Huumeista:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Desomorfiini

Tästä kamasta oli juttua uutisissa eilen.. Kohtuu sairaalta vaikuttais tää..!


Tuosta tuli luettua tosiaan ensikertaa eilen. Ei käy kateeks. Niin tahi näin, huumeeton elämä rocks!

--
My life fades.... the vision dims.
All that remains are memories.
I remember a time of chaos.
Ruined dreams. This wasted land.

Lnn Sika

Posts: 2,847

#3563 • • Lnn Sika
Kunnioitan lainsäädäntöä, koska uskon nykyisten
huumausainelakiemme ajavan täysin oikeata linjaa
esim. kannabiksen suhteen. En siis käytä, enkä
edes aio kokeilla. Enkä onneksi ole vielä huumeisiin
törmännytkään, joten eipä niitä kovin moni muukaan
näköjään käytä. Kuningas alkoholi maistuu ja hyvä
niin. Kyllä klubbarikansa tietää!
KeijoK

Posts: 1,495

#3571 • • KeijoK Member of L.I Groovecommunity | 1845 Celebrity Ale

Replying to Huumeista:


---
http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/tiede/henkirikokset+vahenivat+kun+kokaiinista+tuli+halpaa/a790904

Henkirikokset vähenivät, kun kokaiinista tuli halpaa
---


Kandee kattoo Cocaine Cowboys. Miamin suunnalla oli vähän erisuuntasia kokemuksia ;)



Oon katsonut ne molemmat osat. Aika radikaalia touhua! =D

--
On myönnetty se että nämä mekanoidit ovat syntyneet valmiiseen maailmaan joka on katettu voittopositioilla

W

Posts: 1,049

#3579 • • Edited W

Replying to Huumeista:

http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/uutinen/kahdeksan-sairaalaan-huumemyrkytyksist%C3%A4-sein%C3%A4joella



Täytyy tähän ihan aikansa kuluksi kirjoittaa, ettei kyllä nyt vakuuta tämä koppalakin googletuksella keksimä johtopäätös. Sekakäyttö jos ollut taustalla, on ensinnäkin turha syyttää seurauksista jotain yhtä ja tiettyä lääkeainetta näistä kaikista, varsinkin jos syytöksen esittäjän asiantuntemus tästä aiheesta perustuu wikipediaan.

Syynä siihen etten vakuuttunut johtuu monista sekoista, esim mulla on deksot adhd lääkkeenä. Toiseksi, lausunnossa käytettiin aineesta wikipediassa esiintyvää nimeä, eikä sen oikeaa virallista nimeä, joka esiintyy kaikissa virallisissa papruissa (valviran luvat, huumerespa), sekä lääkepakkauksessa vaikuttavana aineena. Jos lausunnosta vastaisi asiantunteva lääketieteen harjoittaja, hän tuskin olisi googlella hakenut tuota nimeä, jolloin poliisillakin olisi nimi kirjoitettu oikein.
Suurin syy kuitenkin se ettei deksoja olla turhaan valittu kautta maailman sopivimmaksi adhd lääkkeeksi, sekä parhaimmaksi lääkkeeksi narkolepsiaan. Syy tähän on se ettei sillä ole muuta vaikutusta kuin piristävä sekä selkeyttävä vaikutus, näiden muistia parantavien yms keskushermostoa skarppaavien vaikutusten lisäksi. Alkoholit tms eivät tutkitusti muuta tätä, eli kyllä tässä oikeesti on jotain ihan muuta vedetty. Suuretkaan annokset eivät tähän vaikuta, vaan muuttavat ainoastaan lääkkeen toimintamekanismia virtaviivaisemmaksi sekä vapauttavat pieniä määriä serotoniinia, esim ekstaasiin verrattuna noin 1/4 osan, vastaten vaikutuksiltaan lähinnä raseemista, joka on myös hyvin toimivaksi todettu adhd lääke.

Ps. Ärsyttää ettei kukkahattutäteilijöille riitä enää laittomien huumeiden haukkuminen, vaan pitää viellä julkisesti väittää toisten lääkkeitä huumeiksi. Nimittäin ei katukaupassa erotella isomeerejä, eikä deksoja sinne päädy; suomessa on muutamia satoja respoja, erittäin valvottua touhua sekä lääkkeitä ei saa apteekeista kuin pieninä kertamäärinä ulos, eli tästä kyllä jää heti kiinni jos niitä lähtee jakamaan joku idiootti. Kaikki tietävät tän, siksi tätä ei tapahdu juuri ollenkaan. Lisäksi neuropsykiatrini mukaan lääke ei ole edes niin neurotoksinen, kuin joku lisäaine valmisruuassa, jota tuputetaan kaikille siitä kertomatta, eikä drug tietokannassa löydy yhteisvaikutusta, joka aiheuttaisi halluja.

Jos jotain kiinnostaa niin deksoista puuttuu kaikilla annoksilla tuo raseemisen ns. päihdyttävä ominaisuus, sillä se stimuloi ns. oppimiskeskusta ja muistia parantavasti, kun taas raseeminen isommilla annoksilla aiheuttaa päinvastaisen tuloksen. Eli deksot eivät ole huumaava aine, vaan pelkkästään piriste, jonka tärkein ominaisuus edellä mainittujen lisäksi on stimuloida mielihyväkeskusta. Hävittäjälentäjiltä se on päätetty vaihtaa miedompaan siksi, että suuret määrät aiheuttavat hermostuneisuutta, joka tässä tapauksessa ei ole ideaalia. Raseemista toimivammaksi se on valittu siksi että sen vaikutuksiin riittää 5x pienempi annos, eli vastoin yleistä uskomusta, lääke on todettu testeissä stimuloivan niin dopamiinia kuin noradrealiinia 1/1 suhteella jo naurettavan pienillä annoksilla, kun raseemista saisi lääkekäytössä vedellä siis mun esim 250-300mg päivässä, joka vastaa katukamassa lähes 2 grammaa.

Btw: lääkkeen hinta korkeiden valmistuskustannusten vuoksi on katukamaan verrattuna hyvin korkea, joten myyjä joutuisi maksamaan siitä itse enemmän kun saa myydessä. Diilerithän tunnetusti ovat tosi ihmisrakkaita ja haluavat auttaa kaikkia ja myyvät jopa tappiolla. Jeah right. :D
NwB

Posts: 327

#3580 • • NwB
Amfetamiinilla on kyllä paradoksaalivaikutus keskittymishäiriöiselle. Toisekseen sillä ei ole mitään virallista nimeä, vaan sillä on kaksi ekvivalenttia termiä. Kolmanneksi deksoa myydään kyllä katukaupassa. Neljänneksi "go-pilleistä" luovuttiin sivuvaikutusten takia. Viidenneksi aivoissa ei ole mitään oppimiskeskusta. Kuudenneksi lääke vaatii huumereseptin, tuottaa mielihyvää ja toimii piristeenä, joten se on huume. Kaikilla huumeilla on myös lääkepotentiaalia.

--
Jee! Kumpi voitti!!