Jos saisit luoda bileet mielesi mukaan...

83 posts, 5 pages, 29,567 views

Loose Grip

Posts: 330

#1 • • Loose Grip
Minkälaiset bileet järjestäisit jos sinulle annettaisiin tirehtöörin sauva ilman tulosvastuuta?

Aloinpa tossa klubbarista lataamiani miksauksia kuunnellessani miettimään, että perkeles jos sais luoda tismalleen sellaiset bileet mihin menisi intoa piukassa hehkuttaen. Sellaiset joita odottaisi kuin pikkulapsi joulua tai syntymäpäivää... Ja sellaiset mitkä olisi mahdollista järjestää optimistisen realismin puitteissa... (joten paikaksi suomi ja soittajaksi suomalaisia)

Paikka: Serena

Dj:t etenemisjärjestyksessä:
* Disko Joe
* Kenjido Okiru
* Miika Kuisma
* Orion
* Break That House -poppoo
* Shkuroff
* Moonloop
* Wert
* Orkidea

Aikaa: yhteensä n. 16h:
* Ensimmäinen kierros, jokainen dj vetää 45min setin ominta materiaaliansa
* Toinen kierros, jokainen dj vetää 60min setin setin ominta materiaaliansa

Valot: Kuten pacifiquessa, mutta vähän tummempi yleisilme, kapemapia valokeiloja,
laserit, isoja diskopalloja

Ääni: Samantasoinen PA kuin pacifiquessa, mutta botneen vielä lisää voimaa. Erityistä huomiota DSP prossulla akustiikkaan ja viiveisiin.

Dekot: kumi-*ankka* (eli ei dekoilla niin väliä, serena on itsessään hienon näköinen valaistuna)

Liput: Hinta kattamaan kulut ja vaivanpalkan. Voittomarginaali voi olla kapea, mutta kuluihin voi upottaa enemmän. Soittajien lisäksi kaikkien tapahtumassa työskentelevien viihtyisyyteen kiinnitettäisiin huomiota, kunnon backstage-area missä kunnon kattaus ja työt parin tunnin vuorossa, että työssäolevatkin pääsevät vähän rentoutumaan ja nauttimaan ilmapiiristä...

Lääkintähenkilökuntaa ja DanceSafen kaltainen porukka paikanpäälle.
Ja sanomattakin selvää, että riittävästi allasvahteja ja järjestyksenvalvojia.
DiamonDie

Posts: 676

#2 • • DiamonDie mediahippi
Täytyy sanoa, että unelmabileeni olisivat hyvin lähellä Elixirian metsäfestareita. Bileet ulkona hyvässä säässä koko viikonlopun, lineupilla ei niin väliä kunhan musiikki on hyvää ja siinä on myös tarpeeksi vaihtelua. Äänentoisto toki myös hyvä. Lisäksi pitäisi olla chilli jossain rannalla. Paikan päällä myytäisiin toki edullisesti hyvää syötävää & chaita. Muutakin ohjelmaa voisi olla. Paljon decoja, ehkä jotain valoja/visuaaleja/lasereitakin, vaikka luonnossa ne eivät olekaan niin olennaisia.

Ei poliiseja, ei varkaita, ei vihaisia maanomistajia, ei aggressiivisia känniääliöitä/piribodareita eikä muita häiriötekijöitä. Ennen kaikkea hyvää musiikkia ja mukavia ihmisiä.
louis

Posts: 119

#3 • • louis (Mirth LaQurre Feel's Around me)

DiamonDie, 5.5.2005 14:48:
Täytyy sanoa, että unelmabileeni olisivat hyvin lähellä Elixirian metsäfestareita. Bileet ulkona hyvässä säässä koko viikonlopun, lineupilla ei niin väliä kunhan musiikki on hyvää ja siinä on myös tarpeeksi vaihtelua. Äänentoisto toki myös hyvä. Lisäksi pitäisi olla chilli jossain rannalla. Paikan päällä myytäisiin toki edullisesti hyvää syötävää & chaita. Muutakin ohjelmaa voisi olla. Paljon decoja, ehkä jotain valoja/visuaaleja/lasereitakin, vaikka luonnossa ne eivät olekaan niin olennaisia.

Ei poliiseja, ei varkaita, ei vihaisia maanomistajia, ei aggressiivisia känniääliöitä/piribodareita eikä muita häiriötekijöitä. Ennen kaikkea hyvää musiikkia ja mukavia ihmisiä.



Lähes mun unelma. Mutta Ilman generaattorien taustamölyä. Eli kaasugeneraattori juttu. Ja hyttyskarkottimet savus mukana :)
MfLI

Posts: 502

#4 • • Edited MfLI www.SoundChilds.net
Kunnon rantabileet Sa Trinxassa. Musa enimmäkseen housea. Syötäväksi hedelmäsalaatteja ja jäätelöä. Jakoon hyviä drinkkejä. Dj:t jotain Barcelonan klubien uusia kasvoja omaan makuun parhaista pikkumestoista (esim. Club Real, Milk Bar, Salsitas...). Illalla sit jatkoa El Divinossa vaikka Benny Benassin johdolla ja jatkot miel. yli 200ft jahdilla dekkien takana vaikka Jose Padilla jäähdyttelemään. Jep... Se olis siinä. Vähän luxusta elämään tekee välillä hyvää *aplodit*

Ai miten niin budjetti ylittyi?!?

=M=
Lyylikki

Posts: 2,975

#5 • • Lyylikki Ei she ole nnin nöbönuukhaa.
Jossain pienessä, hieman hämyisessä ja hallimaisessa tilassa (I-Klubi; TRE, se the hassu rakennus; POKE (modifioituna) tms). Yksi tila riittäisi. Soittamassa KimiK, Milla Lehto yms kivaa musaa. (Ulkomaisista esimerkiksi AvB. Vaikka ei ihan alkuperäiseen tehtävänantoon sovellukaan.)

Lattian takaosiin patjoja, tyynyjä, vilttejä ja muuta pehmoista (tarpeen tullen mahtava tyynysota areena *vink*). Mielellään mahdollisuus hakeutua useampaan tasoon (esimerkiksi IKEAn putkimallisia tyynyjä, säkkituoleja yms), jotta on helpompi jutella. Edessä sitten tanssitilaa, kun joku sielläkin viihtyy.

Tarjolla huokeaan hitaan (jos on pakko olla maksullisia) esim. mansikkamargaritaa, kossubatteryä, GT:tä, situkkaa, sipsejä, chilipähkinöitä ja vaikka jotain tuhdimpaakin evästä. Myös erilaiset hedelmät, kuten viinirypäleet, päärynäpalaset ja valmiiksi kuoritut mandariinit voisivat olla poikaa.

Kutsulla sisään (80-160 ihmistä), maksu omantunnon mukaan. Kaikilla on hauskaa ja ihanaa ja on niin plur meininki. Paljon sinkkuja, jotka voi tutustua toisiinsa, mutta mukana muutamia cupido pariskuntia näitä sinkkuja "naittamassa". (Ja mallia näyttämässä, öhö öhö.) Sillain, että jokainen tuntee vähintään muutaman ihmisen, ettei kenellekään tule orpo olo.

Öö. Mikäs tässä sitten eroaa kotioloihin. Muuten kotiinkin saa aika lähelle tällaisen meiningin, mutta kotoa puuttuu "oikeat" DJ:t, drinkit täytyy itse sekoittaa ja yleensä paikalla on hieman vähemmän jengiä, joista suurimman osan kuitenkin tuntee. Eikä tuttuja yleensä viitsi vongata *iloinen*
Marjo

Posts: 1,796

#6 • • Marjo pupuTupuna

MfLI, 5.5.2005 15:41:
Kunnon rantabileet Sa Trinxassa. Musa enimmäkseen housea. Syötäväksi hedelmäsalaatteja ja jäätelöä.



OT, sorry.. Mutta huh mikä kesäfiilis tuli, kun kävin noilla sivuilla. Ne valokuvat...*kuolaa*
ee102

Posts: 775

#7 • • ee102 Team Yökukkujat / E102 / ituhippi
Hmm, tätä saakin miettiä tosissaan. Unelmabileet... Paikka saisi olla jokin iso kylpylä, joka ei ois ihan kaupungin keskustassa, vaan itse asiassa aika luonnonhelmassa. Ajankohtana ois kesä, niin että vois hillua ulkonakin halutessaan. Itse asiassa ulkona vois myöskin olla jotain musiikkia. En oo Pacifiquessa käyny, niin eipä voi oikeen siihenkään verrata. Ne bileet kuulosti sinänsä kyllä aika upeilta. Edenin bileet oli kyllä aivan tosi hyvät, mutta ne mun bileet sais kestää ite asiassa 1-2vuorokautta - bileet kun tuntuu loppuvan aina kesken. *hymy*

soittajat (ei järjestyksessä)
Orkidea
Proteus
Alek Száhala (live)
Dallas Superstars
Rx
Tiësto
Kevin Energy
Lab-4
Carbon Based (live)
Mayah
Eewol
Poliisi
Positiivi & Negatiivi
Prodigy
Chemical Brothers
Lady Dana
Cern
Barry Diston
Dumonde


Aika pitkä lista on, ja lisääkin keksis varmaan nimiä kun vielä miettis. Nämä bileet voi onnistua vaan mun omissa haaveissani, mutta mukava tällaista on kyllä miettiä. *hihu* Joka tapauksessa, bileitä varten vois olla kolme eri paikkaa, missä biisejä tulis: 1 ulkona, 1 uima-altailla sisällä ja 1 kuivalla maalla sisätiloissa.

Valaistusten suhteen en osaa oikein sanoa, sitä tarvisin jonkun toisen, mua järkevämmän ihmisen suunnittelemaan. *ding* Ei kyllä nyt just synny ainakaan ideaa, että millainen valaistuksen tulisi olla.

Leirintäalue vois olla jossain siinä kylpylän lähellä, ettei tarvis kaikkien välttämättä yöpyä kalliissa hotellihuoneessa ja että bileet pysyis käynnissä koko ajan.

Jotain tällaista ois mun ihan unelmabileet, ja mitä lähemmäs tuota kuvaa mennään todellisuudessakin, sitä todennäköisemmin olen tyytyväinen bileisiin. *hih* Pitää kyllä ehkä myöhemmin käydä vielä lisäilemässä tai muokkailemassa tätä ideaa vähäsen, mutta nuo asiat tuli ekana mieleen.
SikaihQ

Posts: 485

#8 • • SikaihQ faijas
*Paikkana kesantoaukeama etelä-Suomen metsässä, vieressä järvi ja ympärillä wanhaa metsää.
*Puhdasta vettä, halpaa ruokaa, käymälät, lämpöä reilu 20 astetta päivällä ja 15 yöllä.
*Kaksi areenaa, toisella 4x4:sta ja toisella tsilliä.
*Musiikkia mun makuun, ei jaksa mitään listoja väsätä. Äänentoistot huippuluokkaa. *Samanhenkistä porukkaa niin että yhteisymmärrys on taattu.
*Bileet voisi kestää 21:00-12:00 seuraavaan päivään. Jos fiilis kohdallaan niin vielä toinenkin yö menisi ja parhaimmillaan kolmas.
*Bileet olisi järkätty jonkun historiallisen positiivisen asian kunniaksi (tyyliin ratkaisu nälänhätään saataisiin aikaan*lmao*) niin että tuntuisi ekstrahienolta lähteä juhlimaan ja palata sen jälkeen sivityksen pariin. Reipas plur-idealismihan kruunaa aidoimmat bileet.
MfLI

Posts: 502

#9 • • Edited MfLI www.SoundChilds.net

pupuTupuna, 8.5.2005 18:57:
---
MfLI, 5.5.2005 15:41:
Kunnon rantabileet Sa Trinxassa. Musa enimmäkseen housea. Syötäväksi hedelmäsalaatteja ja jäätelöä.

---


OT, sorry.. Mutta huh mikä kesäfiilis tuli, kun kävin noilla sivuilla. Ne valokuvat...*kuolaa*



Jep. ST on fiilikseltään paras ranta jolla olen käynyt. Ja on noita muutama nähty... Noi kuvat ei todellakaan liiottele pätkääkään. Erittäin 5 tähteä suositeltava jos oot menossa saarelle.

=M=
-juntti-

Posts: 25

#10 • • -juntti- Dancer, Everteen, Neversleep
Helppoa.... Ne olis ehdottomasti rantabileet, joissa soittais Dimitri f. Paris, Gigi d'Agostino, Tapsa ja joku Juhis ja Jokke... Mun seurueeseen vois kuulua Holly Valance ja Ashley Simpson. Ja jos meno meinais hyytyy, nin joku Lisa Lashes ois poikaa varalla. Sitten siel ois tuhti pirtubooli, ei ketään liian tuttuja koko paikka täys. Valoilla ei välii kunhan ois arklitet ja otson kankaat. Ja jää vettä ilmaseks... of course.

--
'Sometimes all thoughts are misleading'

evvk

Posts: 1,918

#11 • • evvk
Lineup olisi:

Carl Cox
Jeff Mills
Marshall Jefferson
Dave Clarke
Marco Carola
Derrick May
CM

Posts: 1,507

#12 • • Edited CM
Bileet jossa Tenaglia sais soittaa koko illan. Lisäyksenä vielä että privaattibileet kaveriporukalle ja sijainti Saimaan rannalla mökillä.
mekaanikko

Posts: 1,176

#13 • • mekaanikko don selecta
Godspeed You Black Emperor! Suomenlinnassa ulkoilmakeikalla kauniina kesäyönä. Se ois about siinä. Lämppärinä vaik Magyar Posse.

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia

Prime Number

Posts: 2,705

#14 • • Edited Prime Number UG-///
Parallel Galaxy

Venue: Tiedepuisto heureka.
Aika: xx.xx.xxxx 12.00-12.00 (24h)

Aloitamme juhlinnan tiedepuisto heurekan takapihalla, jossa Fine, Milla Lehto, Jaques, Zwek ja Steven Hoaks soittelevat klo 12 eteenpäin.

20 aikaan illalla avaamme itse areenan.


20-23 Orkidea
23-02 Mr.A
02-05 Poliisi
05-08 Tim Duster b2b Psykerö
08-End D.N.A b2b Thomas J


Jos menojalka alkaa hyytymään niin planetaarioon on rakennettu, yhdessä Sinisen kanssa,
chillout. Jossa voi lepäillä tähtitaivaan alla samalla kun Indigo, Zzomp ja Mekaanikko soittelevat
mieltä ja kehoa rauhoittavia sulosäveliä.


Siihen viellä Elämänkukan uv decot. Precision audiolta kaikki ääni mikä irti lähtee, mukaanlukien niiden ultrasubit.

Kaikki laserit mitä tästä maasta löytyy, tähden muotoon rakennettu strussi esiintyjälavan taakse.

Strobojärjestelmä pitäis olla rakennettu niin että valo heijastuu seinistä tanssijoihin ja stroboissa tulee olla värinvaihto mahdollisuus.

Ja Harharyhmä ohjaamaan valoja, joita tietenkin on riittävästi *vink*

Siinähän toi olikin aika pääpiirteissään.

--
Repikää siitä

Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#15 • • Aziz Combat Fighter
Kyl se ois varmaan niin et ois Noisia, Dom&Roland, Calyx, Teebee, Muffler, Hive, ja Ana & Nuance (*vink*) soittamassa VR'n makasiineilla viimesenä iltana ennenku se puretaan.
Steven Hoaks

Posts: 5,924

#16 • • Steven Hoaks Stefu täs moi =)

Puistokemisti, 4.9.2005 16:36:
Parallel Galaxy



Kuulostaa ihan suunnitelmalta *juonittel*

--
Jos puu kaatuu metsässä, eikä kukaan ole näkemässä sitä, niin nauravatko muut puut kaatuneelle?

UnityF

Posts: 15,721

#17 • • UnityF joo just se

Puistokemisti, 4.9.2005 16:36:
Parallel Galaxy

Venue: Tiedepuisto heureka.
Aika: xx.xx.xxxx 12.00-12.00 (24h)

Aloitamme juhlinnan tiedepuisto heurekan takapihalla, jossa Fine, Milla Lehto, Jaques, Zwek ja Steven Hoaks soittelevat klo 12 eteenpäin.

20 aikaan illalla avaamme itse areenan.


20-23 Orkidea
23-02 Mr.A
02-05 Poliisi
05-08 Tim Duster b2b Psykerö
08-End D.N.A b2b Thomas J


Jos menojalka alkaa hyytymään niin planetaarioon on rakennettu, yhdessä Sinisen kanssa,
chillout. Jossa voi lepäillä tähtitaivaan alla samalla kun Indigo, Zzomp ja Mekaanikko soittelevat
mieltä ja kehoa rauhoittavia sulosäveliä.



Siihen viellä Elämänkukan uv decot. Precision audiolta kaikki ääni mikä irti lähtee, mukaanlukien niiden ultrasubit.

Kaikki laserit mitä tästä maasta löytyy, tähden muotoon rakennettu strussi esiintyjälavan taakse.

Strobojärjestelmä pitäis olla rakennettu niin että valo heijastuu seinistä tanssijoihin ja stroboissa tulee olla värinvaihto mahdollisuus.

Ja Harharyhmä ohjaamaan valoja, joita tietenkin on riittävästi *vink*

Siinähän toi olikin aika pääpiirteissään.



tää olisi aika hiton täydellinen kokemus.. *sydän*
Haukko vaan henkee kun luki tätä läpi.
+heurekaan pääsis hyvin junalla ja kerrankin mulla olis lyhyt matka bileisiin j bileet olis niinkuin vantaalla *plur*
Tää on aika ihana idea.. *hymy*
toma

Posts: 2,009

#18 • • toma Tototoototo

mekaanikko, 28.7.2005 15:07:
Godspeed You Black Emperor! Suomenlinnassa ulkoilmakeikalla kauniina kesäyönä. Se ois about siinä. Lämppärinä vaik Magyar Posse.


Lämppärinä :D

--
In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, its the exact opposite. -P.A.M. Dirac

pietari

Posts: 337

#19 • • pietari -..-
Varmaan mullankin menis aika pacifique linjalle *hymy* oli siel niin kivaa!
Musiikki vois olla hieman raskaampaa, mutta se tuskin sopii tolleen vesipuistoon. Eden nokialla vois olla parempi paikka, joskin hieman sivussa valtaväestöstä (??).

Bileet voisivat olla hieman pidemmät, esim alkaisivat 1800 ja loppuisivat seuraavaan päivään klo 1400. Heikoimmat voisivat vuokrata hotellihuoneen. Keskusradioon (vai mikä se onkaan)/hotelli-tv:seen voisi tietysti lähettää ääntä(+kuvaa) bileistä lepääjille.

Artisteina lähinnä suomailaisia huippuja omista genreistään. Yleisilme vois olla housee, kiksulle oma vesi-lava. Pacifique tyylinen hctube liukumäkeen erotuksena, että siel vois soittaa kunnon tekkknoa [+gabba+kevyt speedcore]. Polkalle oma sektionsa vaikka ravintelin puolelle [tai jos kellari löytyy]. Porealtailla happoa. Pacifiquen saunat oli kivoja kans. Pukuhuoneisiin saunan musiikit! Ja jos lisää lavoja tarvittaisiin niin kyl hotellista huoneita löytyy *nauru*.

Ja kun kerran melkein vuorokausi siel kuluis ni safkaahan pitäis kans saada edullisesti *hymy* Juomapolitiikka pitäis kai olla aika tarkka, ettei vesi ole täynnä laseja+pulloja. Jonkinlainen juomavesipiste pitäisi kuitenkin olla esim liukumäen yläpäässä (sinne meinas kuolla sen 1,5h tamppamisen jälkeen pacifique 05:ssä).

Kokonaisuudessa tästä tuli vain yksittäisen polkkajan parannusehdotus seuraavaan Pacifiqueen... ...sitä odotellessa *sydän**sydän*

--
...umdah...

Jupe

Posts: 571

#20 • • Jupe

Puistokemisti, 4.9.2005 16:36:
Parallel Galaxy

Venue: Tiedepuisto heureka.
Aika: xx.xx.xxxx 12.00-12.00 (24h)

Aloitamme juhlinnan tiedepuisto heurekan takapihalla, jossa Fine, Milla Lehto, Jaques, Zwek ja Steven Hoaks soittelevat klo 12 eteenpäin.

20 aikaan illalla avaamme itse areenan.


20-23 Orkidea
23-02 Mr.A
02-05 Poliisi
05-08 Tim Duster b2b Psykerö
08-End D.N.A b2b Thomas J


Jos menojalka alkaa hyytymään niin planetaarioon on rakennettu, yhdessä Sinisen kanssa,
chillout. Jossa voi lepäillä tähtitaivaan alla samalla kun Indigo, Zzomp ja Mekaanikko soittelevat
mieltä ja kehoa rauhoittavia sulosäveliä.



Siihen viellä Elämänkukan uv decot. Precision audiolta kaikki ääni mikä irti lähtee, mukaanlukien niiden ultrasubit.

Kaikki laserit mitä tästä maasta löytyy, tähden muotoon rakennettu strussi esiintyjälavan taakse.

Strobojärjestelmä pitäis olla rakennettu niin että valo heijastuu seinistä tanssijoihin ja stroboissa tulee olla värinvaihto mahdollisuus.

Ja Harharyhmä ohjaamaan valoja, joita tietenkin on riittävästi *vink*

Siinähän toi olikin aika pääpiirteissään.



*plur**aplodit*

--
"Meidän päiviemme moduulikäsitteestä on kokonaan poistettu antiikin vaatimus suhdekauneudesta." -Aulis Blomstedt