PoisoN - Gary D etkoilu mix

3 posts, 1 page, 1,237 views

Tizi

Posts: 166

#2 • • Tizi
Piti ihan mielenkiinnosta kuunnella että millaista mahtais Gary D:kin kuulostaa nykyään.. Ku ite oo siitä kuullu mitään sitten, noiden anttilasta ostamieni kokoelma 2cd + 1cd turntable mix pakettien lisäksi..

Ihan kivalta kuullosti sun setti ja oli siellä joku semmonen biisikin minkä tunnistin kuulleeni ennenkin *hymy* Setin teknisestä toteutuksesta en osaa antaa mitään palautetta, muuta kun et se eka vaihto oli ihan kiva.. Käyttö pari tahtia ennen siin toises biisi silleen kivasti.. Must se toimi ihan hyvin.. (Muut antakoon lisää, jotka jotain tosta hommasta ymmärtävätkin)

Mut kai se pitää sit lähtee paikalle kuuntelee miltä se Gary kuullostaa livenä.. *jiihaa*
blender

Posts: 2,552

#3 • • Edited blender Arcade | KAIKU

PoisoN, 2.5.2005 21:29:

Uusimmat hardstylekököt (no ok..Bazztard on hyvä) on jätetty pois.



toivottavasti ei niitä soittas. nimittäi kuuntelin tos äskettäi 04 saundia ja siin oli 40 min samanlaisii biisei peräkkäi (siis dj setti tietty) mut samaa rataahan noi omat tuotannot on mennyt ku mitä se o dj:nä soitellu (about)

ja itse setistä:

omaan makuun istu vain toi eka ja vika mut kyl noi bileis menis noi muutkin ennemmi ku se juustohardstyle. kaikis biisis samat synat yms. tästä puuttu mun ehdoton suosikki: spring world mut eipä tyylinsä puolesta oikeen istu joukkoon, ja time warp on toinen...