21.10.2005 Club Colors presents Armada world tour 2005

564 posts, 29 pages, 154,164 views

sapeli

Posts: 11,768

#501 • • sapeli jokukukamikä?

Individual, 25.10.2005 18:56:
Tietenkin jos ja kun jokunen vuosi vielä kuluu ja ihmisille alkaa iskostua mieleen sellainen, että tietyissä bileissä on aina odotettavissa helvetillinen ryysis, voi se alkaa vaikuttamaankin suosioon.



Todennäköisemmin kävijäjoukko profiloituu niin että sinne päätyy ainoastaan ihmiset joita tungos ei haittaa, mutta meno pysyy samana. Ikävä sinänsä esim. meikäläisen kannalta, mutta minkäs teet...

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

sapeli

Posts: 11,768

#502 • • sapeli jokukukamikä?

OCS, 25.10.2005 18:56:
---
sapeli, 25.10.2005 18:47:
Tietenkin "tupa täynnä" on hyvä juttu järkkäreiden ja ravintolan kannalta koska silloin myydään enemmän juotavaa, mutta luulis että rahastustapahtumia on muutenkin ihan tarpeeks, ja se 10% heitto asiakasmäärässä (jos lipputulot pysyy samana) ei pitäis maata kaataa - varsinkaan jos sen ansiosta tulee enemmmän positiivista palautetta ja mainetta järjestävälle taholle.
---
Hah, "rahastustapahtumia ihan tarpeeks". Monetkohan bileet tuottavat oikeasti voittoa. Mitäs luulisit?



Niin siis järjestäjän tulothan eivät ehdotuksessani muuttuisi, ainoastaan ravintolan tulot. Ja kun kyse on sedulasta, siellähän on harva se päivä tapahtumia jotka ei muuta teekään kuin kerää tuottoa.

Mutta oikeassa olet, tämä ei enää juurikaan liity tapahtumaan - mutta eipä meikällä enää enempää sanottavaakaan asiasta ole. *hymy*

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

alex kunnari

Posts: 604

#503 • • alex kunnari
Moi kaikille,

tässä on mennyt muutama päivä palautuessa. Ensiksi kiitos teille kaikille! Armin lähetti viellä kiitoksensa erittäin hyvästä tapahtumasta. Hän kuten Tiesto myös pitävät jotta pääsevät soittamaan näin lähelle ihmisiä. Armin kertoi jo tullessaan jotta viime vuoden vierailu oli yksi hänen parahaimmista keikoistaan menneenä vuonna. Tämän 21.10 olleen illan jälkeen hän oli todella tyytyväinen. Hänen mielestään on mukavaa, kun pääsee soittamaan clubiin jossa ei tarvitse soittaa koko ajan isoja kiksu biisejä. Hän oli erittäin mielissään jo ennen settiänsä, kun huomasi jotta voi myös soittaa tuntemattomia biisejä. Yleensä kansa haluaa vain samoja isoja trance biisejä..

No mutta palautetta on tullu moneen suuntaan ja tässä hieman omaa näkökulmaani.
Studio on paikkana helsingin suurin ravintola tila. Suurempi tila löytyy isoista halleista mutta, kun kyseessä on jo niin kalliit artistit siihen kaiken muun maksaminen päälle olisi aivan liian kallista. Lipun hinta suomen kalleilla kuluilla vain nostaisi sitä. Tämän luokan artistit eivät ole mitään halpoja eivätkö tule suomeen alennusmyynnillä. Sekin on otettava huomioon jotta päivä voi siirtyä kuten meillä kävi nyt muistaakseni 3 tai 4 kertaa. Isossa hallissa jossa on kaikki suunnitelva aivan eriin tapaan ei tällainen ole mahdollista.

Tapahtumaan on myytävä paljon lippuja jotta kulut saadaan katettua. Voimme myydä toki vähemmän lippuja mutta jo tästä hinnasta on valitettu useasti. Nostamalle lipun hintaa sekä myymällä vähemmän niitä voimmeko olla varmoja jotta niitä todellakin myydään..emme voi koska tässä maassa ei ole totuttu ostamaan kalliita lippuja. Ulkomailla lippuja voi saada jossain tapauksissa hieman halvemmalla mutta ne on silloin monen tuhannen hengen tapahtumia missä volyymi nousee niin suureksi jotta se kattaa kaiken.

Jokaisessa suuressa tapahtumassa missä olen ulkomailla ollut on tanssitila rajallinen ja kaikki eivät sinne mahdu millään. Tungos on monessa paikassa ollut sellainen jossa perjantain tapahtuma ei ollut lähelläkään. Täyttä tietenkin oli mutta ainakin itse pääsin koko ajan liikkumaan ilman ongelmia. Eikä nämä ulkomaalaiset djt halua soittaa tyhjälle tanssilattialle..he haluavat jotta on hieman tungosta..tunnelmaa..hieman kuuma..jotta fiilis nousee. Näin kommentoin asiaa mm. maamme ykkös dj Orkidea jotta hyvissä bileissä on aina kuuma sekä tungos. Olen samaa mieltä ei isossa hallissa jossa on liian paljon tilaa tule sitä fiilistä mikä saavutetaan intiimissä klubissa. Myöskin kuten jo olen todennut djllä on hieno fiilis soittaa, kun on niin lähellä kaikkea.

-Studiossa olisimme voineet ottaa huomioon jotta olisimme vaihtaneet lasit muoviin..vaan eipä tullut mieleen.

-Veden hinta..no ei se ole ilmaista ravintolallekkaan ostaa ja varastoida. Toisaalta voi ostaa olutta tai siideriä ja hinta on melkein sama.. : ) On vain totuttu että kaiken saa ilmaiseksi tai 1 eurolla.

-Happi loppui..se on aivan totta..ilmastointi meni aivan sekaisin..juoksin koko ajan asian perässä..ja huolto mies kävikin 2 tai 3 kertaa paikalla. Kuitenkin jos muistanette edellisen Armadan jotta La Tourissa ei ole edes kunnon ilmastointia oli täällä suorastaan viileää..La Tourin ravintola päällikkö kertoi jo asian etukäteen jotta ilma loppuu..ei vain ole tarpeeksi hyvä systeemi. Studiossa on mutta se vain meni sekaisin kuumuudesta..loppujen lopuksi oli täysillä ja laittoin 10 asteista ilmaa sisälle mikä on ravintolassa normaali-iltana kuin pakastimessa seisoisi.. : )

-Baarimikot..en voi kuin ihmetellä jos käytös on ollut huonoa, koska paikalla pitäisi olla ammattitaitoinen henkilökunta.

-Kamerat..ei ollut kuvaus kieltoa ja monella olikin kamera mukana..Viellä useammalla oli kamerakännykät tai pieni digikamera.

-Oma settini..kuulemma ei yhtä kiva kuin Tiëston keikalla..no se oli alkuillan lämmittelyä..ja Remy teki varsinaisen työ joten ymmärtänette varmaan jottei kyseessä ollut kuin warmup djn warm up.. : )

-Decot..Studioon ei voi kiinnittää mitään minnekkään paitsi tanssilattialle..mutta silloin se peittää näkyvyyden lavalta joka on täynnä bailaajia..mietimme tätäkin..mutta totesimme jotta on tärkeämpää jotta mahdollisimman moni näkee djn.

-Valot/ääni.. Valot olivat mielestämme hyvät kiitos Hallmarkin Simolle..ääni myös juuri sellainen kuin halusimme eli ei liian lujalla..kiitos siitä Hapalle.

-Savu..emme paljoa käyttäneet jotta dj näkyy..heiseri oli kyllä päällä koko ajan.

-Jonot..avaamme sen vuoksi aina 2100 jotta voi tulla hieman aikaisemmin ja ei ole silloin jonoja..Studion jono meni kuitenkin todella nopeasti koko ajan eteenpäin. Toisaalta kun soitamme Käpän kanssa aina alussa ei meitä haittaa yhtään jos jengi tulisi kuuntelmaan jo meitäkin ettei soitto mene ihan hukkaan.. : )

Ensikerraksi teemme jälleen parannuksia kuten olemma aina tehneet..

Kiitos
Colors team
CM

Posts: 1,507

#504 • • CM

alex kunnari, 25.10.2005 21:53:

Eikä nämä ulkomaalaiset djt halua soittaa tyhjälle tanssilattialle..he haluavat jotta on hieman tungosta..tunnelmaa..hieman kuuma..jotta fiilis nousee.



Jep. Tosta meinasin itsekin jo mainita, että jos jätkät tulee suoraan jostain Ibiza-meiningeistä Suomeen ja paikalla ei ole jonkinnäköstä tungosta, niin se kuuluu myös setissä.
Lauri

Posts: 1,051

#505 • • Lauri Devoted

TTL, 25.10.2005 18:00:
Näitä viestejä lukemalla vaikuttaa siltä, että Arminin setti oli todella monen mielestä vaisu ja biisivalinnat huonoja. Kysyn vaan, että keitä ne oli sitten ne n. 1000 (?) tyyppiä, joiden (ainakin n.90% heistä) kädet oli ilmassa lähes joka biisissä ja nostatuksessa, ja jotka näyttivät nauttivan siitä mitä kuulivat?..



Ne 98% on useimmiten ne, jotka olivat tyytyväisiä joita ei todellakaan kiinnosta puhua joutavuuksia web-kommuuneissa, vaan ehkä jaksavat nauttia elämästä ja niistä pienistä iloista.
Ne ovat myös ne, jotka tekevät useimmiten hyvän fiiliksen, eivätkä spottaile dj:n teknisiä virheitä, tai hermostu siitä, jos dj soittaakin sellaisen setin kuin haluaa. Jos näitä ihmisiä ei tyydytetä, luultavasti ne 2% jotka nyt kommentoivat, olisivat olleet toisissa bileissä. :)
superwoman

Posts: 333

#506 • • Edited superwoman toinen jalka jo...

alex kunnari, 25.10.2005 21:53:


Hänen mielestään on mukavaa, kun pääsee soittamaan clubiin jossa ei tarvitse soittaa koko ajan isoja kiksu biisejä. Hän oli erittäin mielissään jo ennen settiänsä, kun huomasi jotta voi myös soittaa tuntemattomia biisejä. Yleensä kansa haluaa vain samoja isoja trance biisejä..



Olen aivan kysymysmerkkinä? Jos joku Armin van Buuren tulee tänne kerran viidessä vuodessa soittamaan, niin kyllä mä ainakin haluisin kuulla siltä niitä samoja isoja trance biisejä... kun kyse on täällä -verrattuna johonkin Ibizaan- yhden illan konsertista, eikä jokaviikkoisesta klubi-illasta.

Ei kai joku Metallica tuu tänne keikalle heittämään kaikien sinkkujen b-puolia vaan...

Sori ankara kritiikki jo valmiiksi.

--
...just visiting...

AndyE

Posts: 129

#507 • • AndyE
byhyy liian täyttä
byhyy liian kuuma
byhyy lattia täynnä lasii emmä osaa tanssii tässä
byhyy dj soitti ihan paskan setin, mä oisin soittanu paremman

hyvä suomalaiset valittajat, oikein ilolla nautiskelee näiden sitruunan purijoiden keskellä. Onneks en vaan nähny teitä perjantaina, oisitte viel lyöny mua ku mul oli niin kivaa *vink*


Mistä voi ostaa ennakot Arminin seuraavaan visiittiin? *jiihaa*

--
It's not about the size of the dog in the
fight, it's about the size of the fight
in the dog.

onni3mk

Posts: 3,973

#508 • • onni3mk Onni on.

alex kunnari, 25.10.2005 21:53:
-Veden hinta..no ei se ole ilmaista ravintolallekkaan ostaa ja varastoida. Toisaalta voi ostaa olutta tai siideriä ja hinta on melkein sama.. : ) On vain totuttu että kaiken saa ilmaiseksi tai 1 eurolla.



En ollut kyseisissä bileissä, mutta on pakko kommentoida tähän, ihan yleisellä tasolla.
Useimmissa paikoissa vesi tulee kraanasta, joten mikä varastointi? Se veden johtaminen tottakai maksaa kiinteistölle siinä missä sama vesi omaan kotiinkin, mutta se tuskin on niin kallista, että tuopillisesta vedestä pitäisi maksaa edes 2e. Ja kaikki eivät voi ostaa samalla hinnalla olutta tai siideriä. Syitä on monia, itse en saa kumpaakaan tuotetta kurkustani alas ja usein olen autolla, joten en juo edes sitä kahta tuopillista alkoholillista juomaa. Vettä taas voisin juoda kolmekin tuopillista, jos tapahtumassa on kuuma ja tulee tanssittua paljon.

--
Onni on.

Zleep

Posts: 4

#509 • • Zleep
Moikka,

Ensimmäinen viestini tälle foorumille, kiitoksia jo etukäteen kivasta sivustosta *joo*

Tässä on kuvia ja videoita keikalta ja ne ovat Samu*:n tekeleitä

http://tuisku.svil.fi/avb/

Laitan vielä muutamia jahka ne minulle saapuvat.

Ja itse keikasta, minä ainakin nautin *piis*
Individual

Posts: 10,942

#510 • • Edited Individual HYPNO!

superwoman, 26.10.2005 10:20:
---
alex kunnari, 25.10.2005 21:53:


Hänen mielestään on mukavaa, kun pääsee soittamaan clubiin jossa ei tarvitse soittaa koko ajan isoja kiksu biisejä. Hän oli erittäin mielissään jo ennen settiänsä, kun huomasi jotta voi myös soittaa tuntemattomia biisejä. Yleensä kansa haluaa vain samoja isoja trance biisejä..


---

Olen aivan kysymysmerkkinä? Jos joku Armin van Buuren tulee tänne kerran viidessä vuodessa soittamaan, niin kyllä mä ainakin haluisin kuulla siltä niitä samoja isoja trance biisejä... kun kyse on täällä -verrattuna johonkin Ibizaan- yhden illan konsertista, eikä jokaviikkoisesta klubi-illasta.

Ei kai joku Metallica tuu tänne keikalle heittämään kaikien sinkkujen b-puolia vaan...

Sori ankara kritiikki jo valmiiksi.



Noh, ainakin Iron Maidenin edellisen keikan teema Suomessa, joskin myös koko kiertueen, oli että bändi soittaa musaa pelkästään neljältä ensimmäiseltä levyltä, joukossa paljon harvinaisuuksia. Iron Maiden ja Killers-levyjen matskua, kun ei ole hirveästi Suomessa keikoilla kuultu, mutta se OT:stä. Jännä homma, kun osa porukasta haluaa kuulla sitä super rare unreleased cdr-promoz- osastoa ja osa niitä puhkisoitettuja kiksuhittejä, joita kuulee joka Hallmarkissa. Tai noh, eihän siinä mitään jännää ole, kaikillahan on omat mieltymyksensä.
CM

Posts: 1,507

#511 • • CM

superwoman, 26.10.2005 10:20:
---
Olen aivan kysymysmerkkinä? Jos joku Armin van Buuren tulee tänne kerran viidessä vuodessa soittamaan, niin kyllä mä ainakin haluisin kuulla siltä niitä samoja isoja trance biisejä... kun kyse on täällä -verrattuna johonkin Ibizaan- yhden illan konsertista, eikä jokaviikkoisesta klubi-illasta.



Eihän tästä oo edes vuotta aikaa ku se viimeeks oli.. Silloin se soittikin kaikki hittibiisit mitä vaan pysty odottaa, ettei siinä ollu mitään sen ihmeempää kuuntelemista, kun tiesi mitä sieltä suunnilleen on tulossa. Soitti selektioltaan tosin ylivoimaisesti parhaan kiksusetin, mitä oon kuullu koskaan, joten ei haitannu.

Mikä ehkä tän kertaisessa musiikissa mätti, on se, ettei hyvää kiksua oo montaa biisiä vuoden aikana edes tehty. Tosin joku Jonas Steur Silent Waves kun olis soinu, niin olisin rynnänny itekin lattialle. Ja tulihan sieltä se Burned With Desire, varmaan Arminille vihjastu, että jäi viime kerralla soittamatta ;D
juGis

Posts: 563

#512 • • Edited juGis

alex kunnari, 25.10.2005 21:53:
<clip>
Hänen mielestään on mukavaa, kun pääsee soittamaan clubiin jossa ei tarvitse soittaa koko ajan isoja kiksu biisejä. Hän oli erittäin mielissään jo ennen settiänsä, kun huomasi jotta voi myös soittaa tuntemattomia biisejä. Yleensä kansa haluaa vain samoja isoja trance biisejä..
</clip>



Hienoa kyl kuulla, että Arksa oli mielissään. *hymy*

Ja vaikka allekirjoittanut myöskin olisi ehkä halunnut kuulla joitain tiettyjä isoja Arminin hittejä, niin ei setti kyllä jättänyt todellakaan kylmäksi! Se että niitä hittejä ei tullut kuin jokunen, ei haitannut siinä tunnelmassa, jonka Arska ja koko yleisö loi. Tottakai jälkeenpäin voi aina jossitella, että mitä jos siellä olis tullu kaikki maailman hitit ja ilta olis kestäny ainakin 600 tuntia.

Ja kyllä siellä tanssilattialla oli mielestäni jatkuvasti käsiä ylhäällä joka iikalla, että ne ketkä sitten ei siitä pitänyt, oli varmaankin jäänyt sinne jonnekkin muualle nurkkaan kiukutteleen. Ja höpön löpöt, kyllä siellä mahtui tanssimaan, kunhan vaan jaksoi nähdä vaivaa spotin etsimiseen ja plurahtelevaan yhteiseloon.

Onhan se ikävää, että kaikilla ei ilta onnistunut (niin kuin aina tapahtuu..) odotusten mukaan, mutta isot propsit Colorsille ja kaikille tutuille (Tuulsille seurasta, Shanjalle etkoista ja Miiralle jatkoista), jotka teki illasta ihanan.

*sydän*
CM

Posts: 1,507

#513 • • CM

onni3mk, 26.10.2005 10:42:
---
En ollut kyseisissä bileissä, mutta on pakko kommentoida tähän, ihan yleisellä tasolla.
Useimmissa paikoissa vesi tulee kraanasta, joten mikä varastointi? Se veden johtaminen tottakai maksaa kiinteistölle siinä missä sama vesi omaan kotiinkin, mutta se tuskin on niin kallista, että tuopillisesta vedestä pitäisi maksaa edes 2e



Sedu varmaan ei suostu kalkkista kraanavettä paikassaan myymään, joten lähdevettä ne taitaa olla. Onhan ne tietysti kalliita.
CM

Posts: 1,507

#515 • • CM

Remotion, 26.10.2005 11:24:
---
CM, 26.10.2005 11:23:
Sedu varmaan ei suostu kalkkista kraanavettä paikassaan myymään, joten lähdevettä ne taitaa olla. Onhan ne tietysti kalliita.

---


HAHAH vuoden paras läppä!



Perustelut?
Kyllähän sillä tietysti voi rahastaa kuten bisselläkin, mut Helsingin kraanavesi muistuu kyllä usein aivan paskalle. Johtunee vanhojen rakennusten putkistojen kalkista, koska uudemmissa taloissa tota ylimääräistä makua ei ole.
CM

Posts: 1,507

#517 • • CM

Remotion, 26.10.2005 11:36:
eiköhän siihen oo putkiremppa kuitenkin tehty...



Varmaankaan ei. On meinaan yks vaikeimmista ja kalleimmista operaatioista, mitä kerrotalossa voi tulla vastaan, eikä siihen ryhdytä ennen kuin on aivan pakko.
AndyE

Posts: 129

#518 • • AndyE
eiks tuolla se vesipullo ollu 4euroa ja se on jotain sveitsin alpeilta auringonvalolla suodatettua lähdevettä.

Mut sitten kraanavettä ne anto siellä ilmaseks ku osas hymyillä *hymy*

--
It's not about the size of the dog in the
fight, it's about the size of the fight
in the dog.

onni3mk

Posts: 3,973

#519 • • onni3mk Onni on.

CM, 26.10.2005 11:23:
Sedu varmaan ei suostu kalkkista kraanavettä paikassaan myymään, joten lähdevettä ne taitaa olla. Onhan ne tietysti kalliita.



Suostuu se. En nyt ihan varma ole, oonko koskaan juuri Studio 51:stä saanut kraanavettä, kun en siellä ole kuin kaksi kertaa käynyt, mutta ainakin Stokholmista (eikö sekin ole Sedun paikka?) sain aamuissa rautaista kraanavettä 2e:llä.

--
Onni on.

fireye

Posts: 2

#520 • • Edited fireye
Miehen omalta forumilta löyty tällänen soittolista ko. keikalle. Olisko jollain lisättävää ?
Toi siis on jonkun käyttäjän tekemä eikä mikään "virallinen"

AvB Fest. G&D – Zocalo
Sold Out vs Nova – Maybe Tomorrow (Nova Rmx)
Perry O'Neil – Numb
Mark Otten - So Serene (MdJ's Heading South Club Remix)
Markus Schulz feat Departure - Without You Near (Gabriel & Dresden Remix)
AvB Feat. Nadia Ali - Who Is Watching (remix)
AvB featJan Vayne - Hymne (Armin's SAIL 2005 Remix)
Allure – The Loves We Lost
Way Out West - Killa (Orkidea’s Bootleg Rmx)
Dogzilla - Without You (Dogzilla Dub)
Deep Voices – A New Beginning (Astuni & Le Saux Rmx)
Marco V - False Light
Kuffdam & Plant – Summerdream (PvD Rmx)
Mike Foyle vs Signalrunners - Love Theme Dusk (Mike's Broken Record Remix)
AvB - Shivers (Alex MORPH Dub Remix)
The Police - SOS (Sander van Doorn Remix)
U2 – Where The Streets Have No Name (Nu-NRG Instrumental)
Randy Katana - Play it Louder
Bart Claessen - Playmo (1st play)
Scott Mac - Damager 02 (Mac Zimms Remix)
Sharpside - Space Cruisin'
Agnelli & Nelson - Everyday (John O'Callaghan Remix)
AvB feat Justine Suissa - Burned with Desire (Rising Star Remix)