Big Biz vs Nancy - Bang Bang (My Baby Spiced Me Up Mix) [proge]

9 posts, 1 page, 2,451 views

Coma

Posts: 705

#1 • • Edited Coma
Ettei nyt ihan jää lojuun nurkkiin, niin tässä olis viime kesänä bileissäkin jonkin verran soinut bootymix Nancy Sinatran 'Bang Bang (My Baby Shoot Me Down)' biisistä. Sama raita mikä siis on Kill Billin soundtrackilla. Saanut myös soittotukea tuolla rajojen ulkopuolella.

Tyyli tuollaista diippiä progetrancea Deep Dish peak timeen etc..

DISCLAIMER: KAIKKI PIDÄTETÄÄN
deep, house, progressive, trance

lisätiedot - kuuntele
Coma

Posts: 705

#3 • • Edited Coma
Kyl se on IMO niin että hämmennyskin on hyvä asia :D onhan toi tosiaan vähän artsupläjäys, mutta mielestäni ollaan onnistuttu sillon kun irtoo mitä tahansa fiilareita.. sitähän varten ne on tehty.

tjeu: mulholland drive x)

Kiitos palautteesta ja mitens on, hämmentyykö muut kuinka? :]
-P

Posts: 4,972

#4 • • -P
hieman kyllä erikoinen kipale, mutta silti toimii mielestäni hyvin juurikin tuon erikoisuuden takia :)

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

toma

Posts: 2,009

#5 • • Edited toma Tototoototo
Joo oli kyllä kohtuulisen hämmentävä biisi. Tuotanto on taattua laatua ja vokaaleita käytetty mun mielestä erittäin onnistuneesti. Maistuvaa soundia.

--
In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, its the exact opposite. -P.A.M. Dirac

Coma

Posts: 705

#6 • • Coma
Thanks guys :)

Aika hämärää kyl, mutta kovin mielenkiintoista :D Ite en kyllä pitänyt tota edes kauheen hämmentävänä :)

Lisää statistiikkaa vaan kiitos :]
Unik

Posts: 4,117

#7 • • Unik
Alkuhämmennyksen jälkeen olen rakastunut tähän biisiin ja sen takia ompi ollut kyseinen biisi nykyään aina levylaukussa mukana ja kovasti olen tykännyt soittaa sitä. Erittäin Teromaisen kuuloinen eli laadukas ja persoonallinen - rspct!
Urjala

Posts: 134

#8 • • Urjala vauhko
Ehdottomasti erittäin laadukas kappale niin sävellyksellisesti kuin tuotannollisestikin, joka kehittyy tasapainoisesti ja tyylikkäästi koko ajan eteenpäin. Tuleekin heti ensimmäisenä mieleen Leftfield ja Underworld, maistuvaa on, siitä ei pääse mihinkään.

Ainut mikä jäi mietityttämään parin ensimmäisen kuuntelun jälkeen oli tämä: onko tuota alkuperäisen kappaleen samplea käytetty sittenkin pari kertaa turhankin näkyvästi? Minun mielestäni tämä biisi kun kantaisi ihan omin voiminkin eteenpäin, ilman noin selkeää alkuperän alleviivausta, varsinkin mitä tulee 03:30 alkavaan fiilistelyosioon.

Muutoin herkullista menoa niissä kohdin jossa samplesta ei saa suoranaisesti erotettua että mikä biisi on kyseessä (paitti tietty kohdittain saa sanoistakin ihan selvää, mutta niissä osin se ei häirinnyt ollenkaan). No, tottakai makuasia on kyseessä ja tämänhän saa kyllä kuitata ihan kaltaisteni kateellisten panetteluna :) ja mitä useammin tätä kuuntelee niin sitä vähemmän se nousee mieleenkään, semminkin kun saundit ovat ihanan pehmeät ja viekoittelevat. Muutoinkin tosiaan hyvin tyylikäs remixi, jossa siis ei tuota samplea ole onneksi ylikulutettu toistamalla sitä bangbangia koko ajan, vaan keskitytty biisin kehittymiseen tyylilajin omilla ominaisuuksilla. Mutta mysteerin säilyttämiseksi olisi ainakin mielenkiintoista kuulla, mitä tapahtuisi jos tuon hetkellisen alleviivauksen korvaisi jollain muulla?
Coma

Posts: 705

#9 • • Edited Coma
Hyvää palautetta pukkaa, mikä on aina mukavaa.. Tuosta tuli tehtyä varmaan neljä viis eri versiota aikoinaan, mutta ei kyllä (muistaakseni) yhtään missä toi riffibreikki olis puuttunut tai sit ollut jopa ihan instrumental versio. Ihan mielenkiintoinen pointti kyl ja onhan tuossa tietysti kun itse kuuntelee n. ziljoona juttua mitä haluais korjatakin. Mutta ikävä tosiasia on se, että toi on vanhan studion tuote ja lähestulkoon haudattuna 6ft under. Välissä on tapahtunut mm. Logicin kanssa siirto PC:ltä MAC puolelle ni olis vähän säätöö :D mut täytyy tehdä jotain uusia kujeita ja ehkä joskus heikkona hetkenä yrittää koota tätä biisiä tohon uuteenkin setuppiin auki.

Niijoo. Muistutetaan nyt täälläkin, että tuossa signaturessa olevan linkin takaa löytyvässä miksauksessa on vähän recentimpää omaa tuotantoa 'Infusion - Girls Can Be Cruel' remixin muodossa.

Mutta kiitos taas tähän väliin!

Ja tänne ei kun lisää porukkaa vaan hämmentymään :D mukavaa kuitenkin huomata miten eri lailla biisi putoilee :)

-Tc