-

5 posts, 1 page, 1,301 views

Juhgu

Posts: 7,921

#1 • • Edited Juhgu Virnistelijä
Vähän aggressiivisempaa meininkiä tällä kertaa.

Saa kuunnella ja kommentoida! Miksaus on puuroa, mutta parempaan en tämän biisin osalta nyt pysty.

linkki

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Juhgu

Posts: 7,921

#2 • • Juhgu Virnistelijä
*köh*

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Urjala

Posts: 134

#3 • • Urjala vauhko

Juhgu:
*köh*



Suosittelen tupakoinnin lopettamista, tai aloittamista niin on ainakin hyvä syy yskiä :)

Heh, kivan kuivan oloiset rummut, jotka eivät nyt ihan kuivat tietenkään ole, mutta tietty perin perinteinen saundi löytyy haikoista ja virvelistä. Ensi alkuun tästä tulee mieleen vanha mutta hieman äkäisempi ja räkäisempi Prodigy, mutta ei liikaa enää kun melodiat tulevat ensi kerran mukaan, ja stringisyna viekin ajatukset enemmän tuonne vanhan techno&dancen suuntaan, välillä jopa tulvahtaa Das Boot mielikuviin. Suoremmalla kompituksella olisi melkein jo trancea, mutta hyvinhän tässä käy, monipuolisuutta löytyy niin rummuista, bassoista kuin melodioistakin... 4 minsan kohdalla alkava hakkaus on erityisesti mukavan aggressiivinen :) Ehkä tuota aggrea olisi vielä voinut kasvattaakin lisää, pauketta vähän ja säröä ja heviä ja rokkänrollia jne :)

Rakenteesta en yleensä sano mitään koska epätavalliset rakenneratkaisut vain vaativat totuttelua ja kuuntelua. Tosin ei minulla mitään negatiivista siitä olisikaan ollut sanottavaa, ainakin tätä vielä minuutin pidemmänkin ajan jaksaisi kuunnella. Täytyy säilöä tämä :)
Miksauksesta en ole varma, saattaa olla ehkä liian tumma yleissaundi. Oletan näin koska yleensä näistä tietokoneen purkeista kuunnellut kipaleet ovat aika kirkkaita, pitää kahtoa sitten uudestaan kun saan isommat kajarit taas toimintaan. Koita leikata jostain 130hz, 245hz ja 350hz paikkeilta, jos se vähän ähkyä helpottaisi, en tiedä?
Juhgu

Posts: 7,921

#4 • • Juhgu Virnistelijä

Urjala:
---
Koita leikata jostain 130hz, 245hz ja 350hz paikkeilta, jos se vähän ähkyä helpottaisi, en tiedä?



Oho, auttoi heti jonkin verran! Siinäpä on rakentava palaute parhaimmillaan *hymy*. Päivitin tuon jaossa olevan tiedoston. Kiitokset muutenkin hyvästä palautteesta.

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Urjala

Posts: 134

#5 • • Urjala vauhko
Hyvä jos auttoi, meikäläisen Ellokselta 10v. sitten tilaamista kajareissa meinaan nuo kyseiset taajuusalueet ovat karmean ylikorostetut, joten en tietysti tiedä pitääkö noitten taajuuksien korjailu yleisesti kutinsa, mutta minulla ne yleensä auttavat nenän tukkoisuuteen.