Kadotettu todellisuus

9 posts, 1 page, 2,362 views

GrimsouL

Posts: 468

#1 • • Edited GrimsouL Hybridize, Fury, Electronica Exposed
Parin vuoden tauon jälkeen ensimmäinen biisi taas netissä. Biisi on nopeatempoista (165 bpm), melodista ja suht rankkaa, genrestä en oo ihan varma.. *igor*

Toivoisin alan gurut, että kävisitte kuuntelemassa ton ja ennenkaikkea haluaisin saada kommenttia saundista ja miksauksesta mutta tietenkin kiinnostaa että miten toi yleensäkkin uppoaa.. Sen perusteella voin katsoa että kehtaako laitaa lisää jakoo.. *iloinen*

Siis biisihän oli Kadotettu todellisuus (voi niitä vanhempiakin kommentoida)

Kiits kaikille vaivautuneille *hihu*

Paina tästä
sapeli

Posts: 11,768

#2 • • sapeli jokukukamikä?
Pitää kuunnella heti kun ehtii *joo* (Ja onnea matkaan, toivottavasti ihmiset osaa antaa rakentavia kommentteja... *hihu*)

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Avatar
#3 • • Edited astaroth Guest
Elikäs: Kappale alkaa turhan kovalla rytinällä. Pelkkä bassline riittää tuohon alkuun useamman tahdin verran, jotta biisiä pystyy alkaa tuomaan sisään, sitten siirrytään siihen, mistä tämä biisi nyt alkaa. Kappale on puolentoista minuutin kohdalla sellainen, mitä se voisi olla vasta 3-4 minuutin kohdalla.

K. Miksi päädyin tähän?

V. Koska tämä kappale on aivan saatanan kova! Härre loorde, että kuulostaa mehukkaalta! Tälläiselle kappalelle voi luoda pari minuuttia lisää ei pelkästään rakenteen takia, mutta myös himottelun takia. Tässä on oikeasti ihan tajuton potentiaali. Se vain alkaa ja loppuu liian aikaisin.
nomic

Posts: 4,120

#4 • • Edited nomic Finrg / Hybridize / Paine / Nu-Energy / Kreatix
edit: palaute

äänimaisema *sydän*
bpm todella passeli, hienosti tehty vauhdin illuusio, jos en olisi näin jälkikäteen lukenut tarkemmin niin olisin veikannut että bpm on ~170bpm (itseasiassa luulinkin näin)
hyvän saa äänistä selvää, ainaskaan itse en huomaa erityistä puuroutumista.
runkoa kattoisin ite vielä uusiksi. muuten toimii mutta alku. nyt lähtee turhan ryminällä käyntiin.
ja tässä voisi toimia ehkäpä syvempi kicki(itelläni kuulosti ehkä liiankin kevyeltä) tuntu että se on nyt melko "naps" kun se voisi olla vaikkapa "fu-pam"
*hymy*
loisto kipale. *piis*
Pablo

Posts: 1,875

#5 • • Edited Pablo
myös lataukseen ja kommentit myöhemmin

edit:

Biisin rakenteeseen kannattaa suunnata huomio.
Niinkuin sanottua voisi olla pidempi alku ja lähteä vähemmällä tavaralla.
Samaa mieltä Nomicin kanssa että basari voisi olla vähän jykevämpi.
Miksauksellisesti oli ok. Noi hardhouse tyyliset "huudahdukset" ja jutut ei kyllä uppoa muhun alkuunkaan mutta eipä niitä yhden ihmisen mielipiteen takia kannata lähteä ronkkimaankaan. Nimimerkillä "En tykkää vanhanmallisesta hardhousesta".
GrimsouL

Posts: 468

#6 • • GrimsouL Hybridize, Fury, Electronica Exposed
Kiitos kommenteista! Täytyy siis kasata (kaikki) biisit uusiks.. *nyyh* Oma korva vaan tottuu nopeasti biisiin kun sen joutuu kuunteleen lukemattomia kertoja, eikä se silloin tunnu lähtevän LIIAN rytinällä, mutta nyt kun kuuntelen ja ajattelen asiaa niin olette kyllä ihan oikeassa.. Yhteenmiksauksessakin voi myös tulla ongelmia jos biisi alkaa ja loppuu liian nopeasti.. Saundit taisi muuten olla OK paitsi kick... hmm.. fu-pam fu-pam fu-pam *nauru*

Täytyy myöntää etten itsekkään kauheasti enää diggaa "jee jee hyvä fiilis" hardhousee mutta toi JEAH - ääni on ollut tossa alusta alkaen vaikka ei biisin tunnelmaan oikeen sovikkaan..
Damien

Posts: 2,882

#7 • • Damien [tr3ox]
Sitä tartte muokata "Dj Ystävälliseksi", fuck the system tää on ensinmäinen pysty vaihto piisi mihin törmään ja hyvä sellainen. Turhaan kasaat kokonaan uusiksi, senkun lisään basslineä ja kickiä alkuun 16 tahtia ja se on siinä, skidi stoppi ennen breiksi filliä ja votilaspotilas on valamis. "Kiva" ralli missä oli paljon vanhaa HYVÄÄ saundia, pitää kuunnella vielä isoilla skobeilla miten junttaa...
Jazmine

Posts: 1,009

#8 • • Edited Jazmine Pösilö
En mä zillettiin teknisesti tajuu mitään (niinko biitit, rakenne, tms *ding*), mut näin fiilispohjalta tää ainakin toimii mulla!
Mun korvat tykkäs kyllä. Ja koivet alkoi sätkiin... *nauru*
Ja ne aijemmat.. kivaa mazkuu *hymy*

Based on reality toimi ihan täysii!!! *jiihaa* *sydän* WAU!
Eikä.... täälä on kaikki niiiiin ehanaaa! *plur* *sydän*

--
Polcca on parasta *sydän*

GrimsouL

Posts: 468

#9 • • GrimsouL Hybridize, Fury, Electronica Exposed
Nyt olis (toistaiseksi) lopullinen versio ulkona joka on muokattu kommenttien perusteella. Toivottavasti tykkäätte, nyt jatkan muiden biisien parissa jotka nekin ovat loppusuoralla..

Elikkä kiitos kaikille ja kommentteja voi edelleenkin laittaa ja kohta tulee lisää jakoon.!!

Biisihän löytyi täältä