takomo - mind transfer (PROGEA BREAKSHÖYSTEIN!!)

7 posts, 1 page, 2,856 views

rjv

Posts: 731

#1 • • Edited rjv neuron tuoppi kiitos
Progea breaks-höystein, se on muotia.
Vähän vanhempi veto.

lisätiedot - kuuntele
Avatar
#2 • • Edited sakk303 Guest
kävin tämän jo tuolta mikserin puolelta latailemassa talteen ja lahkeeni lepattivat kuin mitkäkin pirulaiset ja olin jälleen kerran koko lailla myyty kokkosen ja hassisen tuoreimmasta, joskin ilmeisen kauan piirrongin laatikossa lojuneesta progeilu-breikkailusta.rakenne on valtaisan mahan pohjaa kutkutteleva ja bassolinjan pörähdykseen saakka biisi nostattelee hiljalleen vatsaperhosia..apuuuuuva! Ja sit se vaan lähtee. Siis mullahan oli tän previkka koneella, otto, olit joskus aikaa sitten jotain puolentoista minuutin pätkää tästä mulle heittänyt, nythän sen vasta huomasin.. siis lyhyessä ytimekkyydessään voisin sanoa että ehdoton biisi pitkäsoiton kasibiisiksi (b-puolen neloseksi).

Tuolla neljässä ja puolessa minuutissa tapasin ensimmäistä kertaa takomon sensitiivisemmän puolen - haikeat padit ja kauaskatseiset pupillit kyynel poskelta miltei vierähtäen - kunnes breikki pamahtaa ja 4/4 pläjähtää takaisin eetteriin ja mitäs muuta voisinkaan kuvitella kuin hypähdellä tätä utuisan dancefloorin perukoilla.. lopussa kivat ja jännittävät takapotkut korostavat tasatahtisuuden uskaliainta groovea..eli käytännössä sitä, mitä puristiset tasabiitin tekijät eivät tule koskaan oppimaan - että tasatahtiinkin VOI saada MAHTAVAN ja LETKEÄN breikin TOIMIVASTI taustalle ja perseen keikkumaan poikkeuksellisen paljon perinteiseen paukutukseen verrattuna. Tästä breikki/proge/house-rytmistä voisi monikin ottaa oppia.

Lopuksi vielä sen verran, että hyvällä tapaa tulee jotenkin way out west mieleen, ainakin biisin puolesta välistä loppuun saakka. Sanotaanko näin, että tehkää nyt ihmeessä rohkeasti enemmänkin tällaista, ja jättkää liian kireät breiksi-tahtihousut useammin kaapin nurkkaan lojumaan - tällaiset vedot normaalisti totuttuun takomoon tekevät teistä vain yhä mehukkaampia *joo*

tämä meni sinne kiitettävään maastoon taass aika puhtaasti. hyvähyvähyvä. taas yksi hyvä syy ja seitsemän-ja-puoliminuuttinen lisää olla ikuisesti tukematta kiksua *joo* *plur* *sydän*

(sama kommentti löytyy sit myös mikseri.netistä)
Unik

Posts: 4,117

#3 • • Unik
Osu ja uppos eli oikein maistuva biisi *joo*
Keskiyon Keisari

Posts: 643

#4 • • Keskiyon Keisari Bileilehänminä, ArmyOfTwo [Fusion Drive]
Wauh!!!! *sydän*

--
hello to the world it`s me the.... grooving beatbeast aka Keskiyön Keisari

dB

Posts: 1,317

#5 • • dB Digital Beat Music
letkeää meininkiä ja soundit toimii hyvin. Hieman elektrovaikutetta kehissä myös. Hieno biisi joka on jaksettu tehdä ajatuksella ja loppuun asti. :)
pmid

Posts: 528

#6 • • pmid hyvänpuolulainen
Noniin poijjaat. En olekaan kuullut uudempaa takomoa pitkiin aikoihin. Tämä veisu kyllä vakuuttaa *hymy*

Mukava äänimaisema kokonaisuudessaan. Bassolinja tyypillinen breiksilinja, not bad, mutta toi tasabiitti tuo tähän sen parhaan grooven! Reilu kolmen minuutin jälkeen alkavat leijailevat padit tuo mukavasti kontrastia biisiin ja tekevät siitä hieman hillitymmän. Oli myös hyvä idea jättää ne padit ainoastaan tuohon suvantokohtaan.

Kokonaisuutena hyvä veisu! Ehkä jäin kaipaamaan jotain pientä elementtiä biitin sekaan joka olisi saanut sen vielä hieman potkivammaksi. Ja ei olisi ollut pahitteeksi joku gapperoitu terävä soundi myös sinne joukkoon. Mutta noi nyt on tuollaisia mielipidejuttuja jne. Ainahan kaikista biiseistä voisi sanoa, miten joku sopisi omaan korvaan paremmin.

Hyvää työtä! *plur*

--
Only sick music makes money today.

- Friedrich Nietzsche

rjv

Posts: 731

#7 • • Edited rjv neuron tuoppi kiitos
Heh, kiitos kommenteista *kiitoskiitos*

Tosiaan, tää on vähän vanhempi biisi, saatiin tää joskus viime keväänä jo miksattua valmiiks ja se sitten unohtu ikään kun kovalevylle kun ei oikein tiennyt mitään lafkaa mihin tota vois jaella.

Tää on vielä ihan samassa muodossa kuin mihin se joskus keväällä saatiin, ja omiinkin korviin tää kuulostaa aika mukavalta kaikesta huolimatta. Oikeesta ainoo mikä tossa ehkä vähän häiritsee omiin korviin on se, et basari on ehkä skidisti liian ylhäällä ja kumisee, mut hyvä se on näinkin *hymy*

Katotaas jos vaik joskus albumille tehtäis sit lisää tämmöstä. Sit joskus *vink*