Kohti unelmakämppää, eli näin ostan / remontoin / sisustan asuntoa

1,944 posts, 98 pages, 1,208,292 views

Ozie

Posts: 1,389

#1941 • • Ozie
15kk menny ja 1,5kk jäljellä odotusta niin rupee oma kämppä valmistumaan. Samalla menee vaihtoon melkeen kaikki huonekalut astioista lähtien. Pitäisi vielä keittiöön saada laatikostoa ja kaappia, pari baarituolia, tv-taso tilaukseen, sohvapöytä, matot ja valaisimet.

Ohessa muutama kuva matkan varrelta:

IMG_5335.jpg
16.12.2010 - Muutostöitä jonkun verran.

IMG_0930.jpg
07.02.2011 - Keittiö

Lisää kuvia tuossa parin viikon päästä kun pääsee tekemään lopputarkastuksia.
Kimbou

Posts: 608

#1942 • • Kimbou

Replying to Kohti unelmakämppää, eli näin ostan / remontoin / sisustan asuntoa:


---

en oo koskaan saanu noilla rajaimilla, minkäänlaisilla edes tyydyttävää jälkeä. Maalarinteippi on paras, tietysti voi johtua myös käyttäjästä.
---


Mulla on just päinvastaset kokemukset. Maalarinteipillä en oo koskaan saanu hyvää jälkeä. Aina se imee sen maalin sinne alle. Se pitää heti repiä pois ettei se "revi" kuivunutta maalia, mikä tarkottaa teippausta moneen kertaan. Tolla taasen saa siististi rajattua. Jälki ei kuitenkaan paras mahdollinen, kun siitä tulee erillainen jälki kuin rullasta.




ohan noita rajaimiakin sellasia missä on rullat. en osannut silläkään :D tosiaan se maalarinteippi pitää painaa ja hiertää kovaa siihen seinään, ja kun maali on vielä kosteaa niin teippi pois. tapoja on monia.

--
pitäkää kiinni pienistä pippeleistä ja roikkuvista tisseistä se on menoa nyt.

KeijoK

Posts: 1,495

#1943 • • KeijoK Member of L.I Groovecommunity | 1845 Celebrity Ale
Jaahas, hommelit jatkuu taas pikku tauon. Tällä kertaa vuorossa eteinen ja sen uudistaminen kaikkineen päivineen. Uudet kaapistot on tilattu ja tässä just mietin mihin ihmeeseen laitan kaiken sen tavaramäärän joka nyt on tossa kaapissa. *nauru*
Seuraavaksi sitten vaan vasara ja sorkkis heilumaan ja sitä rataa! *joo*

--
On myönnetty se että nämä mekanoidit ovat syntyneet valmiiseen maailmaan joka on katettu voittopositioilla

Hendryk

Posts: 510

#1944 • • Hendryk Sen verran, että sapiens
Useimmiten asunnon ostamisesta täytyy päättää puolen tunnin pikakatselmuksessa, jossa ympärillä surisee kranttujen vanhan rahan sijoittajien yrmeä parvi, mutta minulla oli totisesti aikaa tutustua tähän kämppään ennen kuin sain tilaisuuden tehdä siitä kaupat: Asuin tässä ensin vuokralaisena tasan kahdeksan vuotta, joten ainakin oli aikaa tutkia nurkkia.

Helsingin hintatasoon nähden - joka ei perustu millekään muulle kuin ahneudelle - tämä oli melkeinpä halpa, mutta minun piti lisäksi ostaa osuuteni taloyhtiössä jo alkaneesta pitkän kaavan putkiremontista - mihin lie niitten hinnat sitten pohjaavat - joten jouduin neuvottelemaan pankiltani joltisestikin lainarahaa. (En ilkeä mainostaa pankkia enkä konttoria, mutta kyllä sellaistakin vielä tapahtuu, että pankki todellakin palvelee, eikä vain lupaa.) Sovin myös niin, että lainat on maksettu ennen kuin Club Säde viettää 30-vuotisjuhliaan. Niin että ei tässä omistavaan luokkaan siirtynyt hard-diggari ihan joka onnittelijalle varmaan tule tarjonneeksi konjakkeja, mutta dj Mekelle luvatut "mukiin menevät" kiitokset hulppeasta mixaus-cd:stä kyllä pidetään.

Enköhän palaile tähän topikkiin ja Häröilyn itkiö-osastolle jahka putkittajat lähestyvät omaa rappuani, saavuttavat sen ja pakenevat jättäen jälkeensä vain pölypilven, jota saa tomuttaa kirjakokoelmasta vielä kolmen vuoden päästäkin. (Älppärit ja cd:t eivät jää siksi ajaksi tänne!!!) Mietin jo valmiiksi letkeitä sanakäänteitä sitä ajanjaksoa varten, koska silloin ei välttämättä inspiraatiota irtoa.

Nyt kuitenkin olo on pelkästään onnellinen, tai ehkä rauhallinen.

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.