Radio Ubik esittäytyy!

13 posts, 1 page, 5,276 views

trevize

Posts: 24

#1 • • trevize
Jo puoli vuotta matalahkolla profiililla pyörinyt kotimainen nettiradio Radio Ubik alkaa pikkuhiljaa olla teknisesti (kenties taiteellisestikin?) siinä kunnossa, että sitä kehtaa jo mainostaa tännekin:

http://www.radioubik.net

Radion linjausta on tuolla webbisivuilla yritetty karkeasti kuvailla sloganilla "Industrial / EBM / Gothic / Noise", mutta käytännössä tarjontamme kattaa jos jonkinlaista tummaa tahi muutoin hämärää (ei-hevimetalli) -marginaalimusiikkia, niin elektronista kuin ei-sellaistakin.

Vaki-DJ:t on valtaosin rekrytoitu "alan" isoimmilta suomalaisilta klubeilta. Levysettien lisäksi Ubikissa kuullaan myös mm. haastiksia ja livetaltiointeja. Tulevaisuudessa lonkeroita on tarkoitus kurkottaa myös technompaan suuntaan, jos ei muuten niin vierassettien muodossa.

Radio Ubikin sivujen yhteydessä toimii keskustelufoorumi, jossa voi mm. käydä lukemassa ja kommentoimassa taannoisia soittolistoja.

Ohjelmaa on valitettavasti toistaiseksi vain pari tuntia illassa, koska Ubik oikeasti maksaa ne Teostot ja Gramexit.

Hyviä kuunteluja ja antaas tulla palautetta!
Viltsu

Posts: 2,010

#4 • • Viltsu noname
vois kyl tutustua, propsit ogg-streamista.

--
teknoheput vaan hölisee bumbumbum ja sit tulee pläppläppläpböm, ihan jakomielitautista - Remu Aaltonen

Metsäpiru

Posts: 418

#6 • • Metsäpiru metsäpiruilee
Hemmetti.. en saa toimimaan tuota radiota *snif* olis kyllä mielenkiintoista kuunnella *hmph*
trevize

Posts: 24

#7 • • trevize

Medeia, 27.5.2005 00:33:
Hemmetti.. en saa toimimaan tuota radiota *snif* olis kyllä mielenkiintoista kuunnella *hmph*


Kokeilitko molempia streameja (mp3 ja ogg)? Ainakin ensinmainitun tulisi toimia millä tahansa käyttöjärjestelmällä. Ogg-streami on laadukkaampi. Ongelmatilanteissa kannattaa kääntyä Ubikin foorumin puoleen :-)

Laitetaanpa tähän viestiin myös muistutus tämän illan ohjelmasta:

* * *

Tänään taas synkän ja tanssittavan musiikin uutuuksia, osa V. Tämän illan setissä myös puolen tunnin Hocico-spesiaali: haastattelu ja livesoittoa Tampereen keikalta, viime lokakuulta.

Lisätietoja: http://www.radioubik.net/foorumi/viewtopic.php?t=147

* * *
trevize

Posts: 24

#9 • • trevize

trevize, 8.11.2005 10:27:
Tänään (tiistaina 8.11.2005) spesiaaliohjelmaa:

Synkän ja tanssittavan elektronisen musiikin uutuuksia, osa VI (mm. Agonoize, Funker Vogt, Leaether Strip) sekä tunnin mittainen Feindflug -spesiaali: haastattelua ja retrospektiivi.


Tänään piti tulla uutta ohjelmaa, mutta tekniikka petti. Puolen tunnin päästä tulee siis uusintana yllä mainostettu setti, jos joku jäi viime kerralla paitsi. Yritetään ensi viikolla saada uutta settiä kasaan! Lisätietoja: http://www.radioubik.net/