haluatko tietää mitä ROSE GARDENISSA tapahtuu?????

2 posts, 1 page, 1,676 views

Cosmic City Survivor

Posts: 590

#1 • • Cosmic City Survivor
Terve,

Jos olet kiinostunut Rose Gardenin tapahtumista ja haluat tietoa niistä enemmän ja ensimmäisten joukoissa niin tässä sulle siihen neuvo.

Me ei yleensä huudeta hirveän paljon meidän tapahtumista vaan halutaan mielummin että info menee oikeaan lokeroon ja juttu pysyy undergroundina. syy miksi halutaan pitää asiat maan alla on että pikku hiljaa tän kaupungin underground on kuollut jos ei porukat rupee puhaltaa yhteen hiileen, nimeltä mainitsemattomat tahot rupeavat dominoimaan kaupunkia maan päällä siinä vaiheessa UNDERGROUND SOUND OF HELSINKI, työntyy tosi syvälle.

Jos haluat että sinäkin joskus olet mukana meidän hämärissä pikkujouluissa tai saat tietoa viime hetken muutoksista tai erikois ´bailuista mistä ei haluta puhua päivän valossa kuten jatkot, etkot, ug klubit jne, niin pistä mailia mulle päin niin hoidan sut meidän priva postitus listalle. jos haluat tiedon myös kännykääsi niin lisää numerosi.

Tarkoitus on lähetellä Rose Garden Newslettereitä silloin tällöin mailitse missä on kaikki infot mitä tuleman pitää, jotain mukavia linkkejä, rose Garden Play listejä' ja miksauksia, suomesta ja maailmalta

osoite mihin voit ilmoittautua on [email protected]

ps SPAM SUCKS