Drum&bass

6 posts, 1 page, 3,605 views

Avatar
#1 • • Hanna Guest
Viidakkorumpu - drum&bass- julkaisu ilmestyy!


Turkulais-helsinkiläinen Viidakkorumpu -yhdistys on tehnyt kevään mittaan debyyttinsä järjestämällä Watch yer Back! -nimistä drum&bass -tapahtumaa Turussa. Yhdistyksemme tarkoitus on toimia d&b:n ja muunkin konemusiikkikulttuurin edistämiseksi.


LEHTI:

Yhdistyksemme on julkaissut nyt myös Viidakkorumpu –nimisen lehden. Se on julkaisu, joka keskittyy d&b -maailmaan niin musiikin kuin elämäntyylinkin kautta.

Periaatteena on täyttää aukko tällä alueella. Tällaisella konseptilla ja tähän musiikkiin liittyvää lehteä ei nimittäin ole ollut olemassa Suomessa – ennen Viidakkorumpua! Koemme että tällaiselle lehdelle on kuitenkin ehdottomasti tilausta. Osa alakulttuureiden äänistä saa tämän julkaisun kautta uuden ilmaisukanavan drum&bassin alueella! Näin tavoitteemme on osaksi jopa kulttuuripoliittinen.

Lehtemme on osa pyrkimystämme tehdä d&b:a tunnetuksi. Radiossa on soinut kovasti mm. Kosheen, Z-MC ym. "mainstream"-d&b-aktit. Dj:t Muffler ja Mangofunk tekevät ulkomailla noteerattuja kovia julkaisuja. Helsinkiläinen Freeform-klubi on vienyt klubikonseptinsa ulkomaille (Pariisiin). Noste on siis kova ja me haluamme nostaa sitä lisää!

Ulkomaisia drum&bass- lehtiä on paljon, ja nyt vihdoin Suomeenkin saadaan oma tämän musiikkityylin lehti. Viidakkorummun kautta myös nuorempi polvi pääsee tutustumaan tähän alakulttuuriin - suomeksi ja halvalla!

Viidakkorumpu- julkaisun työryhmä on lähtenyt itsestään liikkeelle: mikä meitä itseämme kiinnostaa tämän musiikin kuluttajina? Olemme saaneet lehden aikaan täysin omin voimin ja hyvin pienellä budjetilla.

Lehti on kuitenkin erittäin korkeatasoinen. Ensimmäinen numero esittelee erilaisia näkökulmia sekä suomalaisen että ulkomaalaisen drum&bass- maailman suhteen. Saamme kuulla muun muassa Dieselboyn mietteitä ensimmäisen Suomen-vierailunsa aikana sekä ”Sistas In Da Drum&Bass” – jutussa suomalaisen uuden kyvyn DJ Junen lähtökohtia soittamiseen. Lehden jokaisessa numerossa tulee olemaan muun muassa haastatteluja, palautepalsta ja yksi pääaihe. Ensimmäisessä numerossa se on levy-yhtiöt: EMI Finland, Exogenic Records ja Mango Funk Records.


Lehden seuraava numero ilmestyy syksyllä. Tarkemmasta ilmestymisajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.


Viidakkorumpu-lehden voi ostaa 2 :n hintaan seuraavista musiikkiliikkeistä:

Turku:
Musiikkinurkka (Forum, sisäpiha)
Sunshine (Linnankatu)

Helsinki:
Lifesaver (Laivurinkatu 41)
Dis’n’dat (Kaisaniemen metrotunneli)
Kool Kat Records (Iso Roobertinkatu 3-5 E)

Tampere:
Detunez (Hämeenkatu 10)
Swamp Music (Tuomiokirkonkatu 32)

Liikkeiden tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat ovat internet-sivuillamme ja itse lehdessä.


WWW-SIVUT:

Lehden voi tilata myös Viidakkorumpu-yhdistyksen juuri avautuneilta www-sivuilta: www.viidakkorumpu.org, josta löytyy sähköinen tilauskortti. Tarkoituksena on levittää drum&bass:in sanaa muuallekin kuin suurimpiin kaupunkeihin – myös tähän pyrimme sivujemme kautta. Sivuilla on myös tietoa muusta toiminnastamme, klubeista ja muusta ajankohtaisesta. Check it out!


Muistakaa myös kesän huippu drum&bass-bileet! Esimerkiksi:
FREEFORM HELSINKI @ Koneisto 27.7.2002
F o r T h e D e e p L o v e O f B r e a k s A n d B a s s
CHINO (104 drumsters), MARVIN (StealthUnit), GENKI (Exogenic Breaks),
EDEN live (Siren Recordings, Bristol, UK), BOKE (104 drumsters), DJ DAZEE (Ruffneck Ting, Knowledge, Bristol, UK), KOE (live), MUFFLER (Urban Takeover)Lisätietoja:

päätoimittaja Hanna Angerias
[email protected]
Avatar
#2 • • pikku-i Guest
jesjesjes!

"When I'm weak,ur telling me that I'm strong
when I'm right ,ur tellin telling me that I'm wrong
but I know, now I understand
now I see, I see r wicked plan
I'm a JUNGLIST"

dumdumdum..*joo**nauru*
Avatar
#3 • • ikj Guest
mikä ton biisiin nimi on??? tota mä oon ettinyt!*iloinen*
freba

Posts: 151

#4 • • freba
idi, se loistava biisi on nimeltään Tribe Of Issachar - Junglist
Avatar
#5 • • ipe Guest
jep jep...ja nyt kyseisestä biisistä on uk hardcore versio...

Nightmare&Devastate: Rude bwoy fassion

*plur*

mutta siis kyllä alkuperänenkin on ihan mielettömän hyvä! yksi ensimmäisistä junkka biiseistä joista pidin..*hymy*