Distorted Minds & TC - Fire In The Hole (Vip Mix/Dread Mix)
TC - No Escape / Sick & Twisted
G Dub & Jaydan - Sammurai / The Black Widow
Soundclash - Lockdown / Stealth
TC - Rockstar / Game Over
Brockie & Ed Solo - Represents (Chase & Status Remix) / Turntable 1 (Bengal Remix)
Muffler - Super MC / What's The Deal
Soulpride - Babylon / Control
Michael Jackson - Human nature (Makoto bootleg remix)
Quest - Sedated (Si begg remix / Orginal)
Takomo - Do You Know / You Ought To Be Dead
Goth-Trad - Cut Ends / Flags
Cyrus - Gutter / Minds Games / Rasta From
Ital-Tek - Blood Line / Tokyo Freeze / White Mark / Bell Tower
Toasty - Cold Blooded / One Life
Tes La Rok - Bass 31 / Darkness Falls Upon Us / Santa Claus Is Lost
Darude - Label This! - Olin tänään kaupassa ostaakseni uusinta numeroa 'Total Film' -lehdestä ja silmiini osui tämä kyseinen albumi viereisestä levyhyllystä. Itsestäni vain jotenkin tuntui, että pitää ostaa tämä kyseinen levy ja niinpä tein. Kumma juttu siinä on vielä se, etten yleensä kuuntele näin kaupallista kiksuttelua, mutta jotenkin vain ajattelin, että tämä voisi olla juuri jotenkin raikasta ja vaihtelun vuoksi virkistävää kuunneltavaa. Tähän asti mitä olen kuunnellut niin olen kyllä pitänyt, elikkä ei nyt ainakaan ihan mönkään mennyt tämä ostos.
Tuli vihdoinkin yli kuukauden odottelun jälkeen perille. Viime aikoina on toi Freemasonsin soundi uponnut varsin hyvin, varsinkin niiden tunnistettava bassolinja uppoaa. Ainakin niiden remiksit/coverit/bootlegit erottuvat edukseen muiden joukosta.
Ehkä toi 2 cd:tä yhteen miksattuna on kuitenkin hieman liian puuduttava. Cd kerrallaan kuunneltuna varsin mainiota kamaa.