Tribal Helsinki

1 post, 1 page, 676 views

Avatar
#1 • • yana Guest
DJ Nukem ei välttämättä oo kaikkein tunnetuin ulkomaan stara klubituslaisten joukossa, mutta miekkonen on chabin kanssa tuottanut niin taakia matskua että jokainen on kuullut sitä aika runsaasti about joka progedjn setissä, se on sitä tummempaa, paksumpaa, tiukkaa vääntöä niissä.

Hyvä tuottajahan ei tietysti tarkoita että tyyppi olisi djnä hyvä (no näinhän homma ei tietenkään ole, muuten nukem ei soittaisi bileissä) mutta tyypin musiikkimausta, ja siitä mitä oikein on tulossa saa hyvän kuvan juurikin hepun tuottamista biiseistä. kukas nyt omasta mielestä paskaa tuottaisi?

kannattaa kuunnella purtsin nukem-miksaus niin saa kuvaa tuosta tyylistä
http://www.platinum.ac/forums/showthread.php?s=&threadid=6186


Orkidean saatua rahakkaamman keikan käänadasta, jouduimme hankkimaan tilalle korvaavaa djtä.

imo kaiu&sakura olisi pitäyt alunperinkin olla soittamassa, etenkin kun poikien selektio on paremmin linjaan sopiva kuin orkidealla. näitten tyyppien lavakarisma ei kalpene kenellekään, sen verran porno kontakti yleisöön. (ja imo tän hetken mielenkiintoisimmat djt suomessa)

loppupeleissä siis koko lineuppi ei taida olla hirveän tuttu aivan kaikille, mutta jaksaako yleensä bileet joissa ei ole pelkkää tuttua nimeä kiinnostaa?

epäselvää ei kuitenkaan ole että hyvää musiikkia tulee koko illan ja meininki on sen mukaista ;)


ps. antakaa ihmeessä purtsille palautetta tosta miksauksesta

B15_tribal_banneri.gif

[muokattu 22.1.2003 14:54]