Urjala - Spengler Reappears (136bpm Trance)

3 posts, 1 page, 856 views

Urjala

Posts: 134

#1 • • Urjala vauhko
Noniin elikä tuossa noin kuukauden intensiivisen jälleentutustumiskierroksen trance-musiikkiin tehneenä väänsin noin puolitoista viikkoa tätä biisiä, ja aika perinteistä tranceahan siitä silloin tuli, melkein teki mieli nimetä tämä Spengler Reappears (trad.) -nimellä, mutta mutta... :) käsittääkseni tässä on rakenne jokseenkin kohdillaan ja ainakin potkua pitäisi basarissa piisata, että syyttäkää vaan omia kajareitanne jossei otsalumpio pian pehmene...

Biisi sisältää kohtalaisen pitkän alkuverryttelyn, jossa on tempoilua kuitenkin aaltoilevasti, ja alunperin suunniteltu päämelodia alkaa siinä 6-7 minsan paikkeilla sitten ja huipennus maan tavalla sitten lopuksi, että ei muuta kuin jalat vipattamaan :)
(Tästä olen joutunut pätkäisemään yhteensä noin minuutin verran fiilistelyjä alusta ja lopusta, että se tuonne Mikseri.netin serverille mahtuu, kuten tapaan kuuluu toisinaan.)

Eli tuosta streami: hippelinkki

Ja tuosta mp3: mippelinkki


Tämäkin kappale on luotu pelkästään tietokoneen avulla, hyväksikäyttäen useita softasynia mm. Absynthia ja ES1:stä ja EXS-24:n kautta ihan midi-soittimia :D ja pari rumpupankkia...
Avatar
#2 • • astaroth Guest
Joo, todellakin ekat 5 minuuttia on ihan turhaa tavaraa, johdanto on liian pitkä.
Tuosta seitsemästä minsasta loppuun ihan kuuloista perussettiä. Tuohon kun pääsisi vaikkapa 2-3 minuutin johdannon jälkeen, ja heitettäisiin vielä sekaan myöhemmäksi alkava kunnon fiilistelymelo, niin avot.
Eineksiä on, mutta ei vielä valmista soppaa. :)
Urjala

Posts: 134

#3 • • Urjala vauhko
Kiitoksia jälleen kuuntelusta ja kommenteista, tällä kertaa joudun tosin olemaan eri mieltä :) mutta makuasiahan tämä tietty on kuten aina... eli tosiaan tämän trancempaa tuskin tulen koskaan tekemäänkään, sattuneesta syystä että en oikeastaan ole koskaan keskittynyt siihen miten tanssittavia tekeleitä kulloinkin teen, vaan nimenomaan sen että minkälainen tunnelma siitä biisistä jää käteen (tai pikemminkin vielä että minkälainen tunnelma on noin yleensäkin).

Näin ollen olenkin melko varma että näistä ei paljoa tanssilattiakamaa irti saanekaan, mutta mukavaa kuunneltavaa sen sijaan luulisin, itse nimittäin teen näin sitä varten että voin niihin uppoutua noin ihan istualtaankin :)

Mutta tosiaan, arvostan kovasti sitä että olet jaksanut kuunnella näitä meikäläisen tuotoksia, se lämmittää tällaisen puolihipin taitelijianplantun mieltä paljon enemmän kuin mikään muu :) eli biisi ja päivä kerrallaan :)