Perunat pois kattilasta, niistä tehdään nyt konemusiikkia!

1 post, 1 page, 1,048 views

Foryourears.com

Posts: 13

#1 • • Foryourears.com
PERUNAT POIS KATTILASTA, NIISTÄ TEHDÄÄN NYT ELEKTRONISTA MUSIIKKIA!


Pitkään käytössä ollut termi ”Orgaanista musiikkia” ei ole koskaan ollut yhtä täsmällinen kuin nyt.

Oudompiakin asioita on tässä maailmassa tapahtunut, mutta tämä tapaus vie koko potin helposti. Vienna Vegetable Orchestra on orkesteri, jonka kaikki instrumentit ovat tehty nimensä mukaisesti vihanneksista: porkkanoita ja kurkkuja kitaroiden ja rumpujen tilalla, kurpitsat bassorumpuina sekä purjosipulit viuluina. Kahdeksanhenkisen orkesterin soittamina ja mikrofonien kautta vahvistettuina vihannekset tuottavat kaunista ja monipuolista elektronista musiikkia. Lisäksi Vienna Vegetable Orchestra on luultavasti maailman ainoa yhtye, joka pystyy syömään soittimensa esiintymisen jälkeen - ja näin myös tapahtuu. Jos tämä siis ei ole ”orgaanista musiikkia”, mikä on?

Karmarouge Records (Köln, Saksa) aloittaa uuden sarjan vihannesorkesterin kappaleiden remiksauksille uusimmalla julkaisullaan, joka kantaa nimeä The Vegetable Remix Trilogy Volume 1. Trilogian konseptina on elektronisen musiikin uudelleenrakentaminen ja tulkitseminen orgaanisin keinoin. Karmarouge on kutsunut joukon tunnettuja kansainvälisiä konemusiikkiartisteja, kuten Ricardo Villalobosin, Lucianon, Oliver Hacken, Märtini Brösin, Basteroidsin sekä Gabriel Anandan, tekemään omat tulkintansa vihannesten äänistä.

Karmarouge julkaisee The VEGETABLE REMIX TRILOGY VOLUME 1:n vinyylillä 20. syyskuuta 2004.

Levy ennakkojulkaistaan yksinoikeudella digitaalisina MP3-musiikkitiedostoina suomalaisessa Foryourears.com -musiikkipalvelussa maanantaina 13. syyskuuta. Liittymällä postituslistallemme saat ajankohtaista tietoa Karmarougesta!


Ennakkokuuntelu (playlist):

> The Vegetable Orchestra - Automate (Original Mix)
> Märtini Brös feat. MC Veggie - Pumpkin Jam Mix
> Gabriel Ananda - Redish Reduction Mix


MÄRTINI BRÖS

Ensimmäisellä vihannesjulkaisulla esiintyvä saksalainen Märtini Brös takoo kurpitsaa tosissaan ´Pumpkin Jam Mix´ -raidallaan, jonka hyppivän biitin ja bassolinjan päälle MC Veggie raivokkaasti heittää hokemaansa ”Make this jam of pumpkin”. Lopputulos hipoo täydellistä 90-luvun tanssilattiameininkiä: melodista ja funkkaavaa menoa jossa kurkut, porkkanat ja kurpitsat kuulostavat ennennäkemättömän seksikkäiltä !

Märtini Brös - Poker Flat, Superstar Recordings, Ladomat, Bpitch Control, Disko B, Kitty-Yo ... ja lista jatkuu.


GABRIEL ANANDA

Myös ensimmäisellä julkaisulla esiintyvä Karmarougen oma poika Gabriel Ananda pistää biitit uuteen uskoon klubimaisella remiksillään, jossa basso pomppii kuin keittiöveitsiä karkuun hyppivä tuore tomaatti. Yleisön odotetaan menevän pähkinöiksi kuultuaan tämän, ja makkaraveikkojen kääntyvän hetimiten vegaaneiksi tämän kuultuaan!

Anandaa ollaan kuultu myös muun muassa Utils, Treibstoff, Iron Box Music ja Trapez -labeleilla.

Poraa siis reikä porkkanaan ja funkkaa messissä - Kuuntele vihanneksia !


http://www.karmarouge.de/
http://www.vegetableorchestra.org/
http://www.maertinibroes.de/
http://www.gabrielananda.de/

--
FORYOUREARS.COM
NOW THEY LISTEN
http://foryourears.com/