darrel pepin - purple vail: taster (deep-house/ lounge)

5 posts, 1 page, 1,209 views

dear pepin

Posts: 122

#1 • • dear pepin Mierda pura 100% del disco!
Deep- Housesta, lougesta ja aavistuken kasarista vaikutteita saanut raita. Luokitelkoon joku joka osaa. Kyseessä on previkka, joten töksähteleviä ja puuduttavia osioita on vielä.

Tahdonkin tietää joskos tämän kanssa jaksaisi istua vielä pari päivää puuduttamassa korviaan. Kyseinen versio on tehty iltapäivä + iltapäivä.

täält.

--
This is where the magic happens *

Avatar
#2 • • sakk303 Guest
Hyvältähän se kuulostaa. Pidin erityisesti tilavasta virvelistä ja pehmoisista padeista. Mitä muuta rakentavaa tähän voisinkaan sanoa... ääh.. no tällaisena loungailunahan tää menis jo ihan tällaisenaankin oikeastaan. maalailua maalailun perään..ei mitään maailmoja mullistavaa tapahtumaa mutta sellaista ohikulkumatkalla-musiikkia.. hämärtyvien iltojen sävyjä parvekkellta katsellessa, punaviinilasi kädessä ja lihapalaset hampaankolossa hammastikulla niitä pois kaivellen, sytyttäen röökiä viimeistä, miettien syntyjä syviä, sekä hyviä että pahoja..

Että semmonen fiilis tästä iski.

Snobia ja toisaalta taas mitäänsanomattoman kepeää. Vokaalit ois kivat, mutta lienee genreen ja yleisilmeeseen vallan tarpeettomat?

Sanotaan nyt sitten näin että tee ihmeessä loppuun - vaikka sitten pelkästään noiden pehmoisten padien ja ihanaisen snaren vuoksi. Kolmatta kertaa putkeen tätä kuunnellessani fiilikset aste asteelta paranee. On tässä jotain jujua. Vähän niinku tohon biisin antamaan fiilikskuvaukseen lisätäkseni, ehkä jopa toisen viinilasillisen ja kämppiksen röökivarastolta yhden ylimääräisen röökin pummimisen arvoinen juttu. Ja tästä parvekkeelta katsoessani ulkona ei sada, ei todellakaan, on vain silleen seesteistä. mmm... *hih*

[muokattu 9.8.2004 23:52]
Jammailija

Posts: 3,224

#3 • • Jammailija d a n c e m a c h i n e s
Hmmm...Toi kitara tuo kivaa väriä ja samalla haikeutta, mut tähän kaipais silti jotain lisää. Liian yksinkertainen. Tai no, mitäs itse asetit tason biisilläsi, joka on vieläkin yksi lemppareistani: Essi Levanto -Supersoul*sydän*.

Mut sul on kyl hyvä ote näihin biiseihin, sä saat niistä pehmeän keinuvia erittäin tyylikkäästi. Silti, tää biisi kaipaa jotain lisämaustetta.
Pistähän tulee lisää näit projekteja ni saan kohta levyllisen keinuvaa, pehmeää ja tyylikästä*hymy*.

--
Näkemys yksilöstä oli se, että tällä ei ole pysyvää minää ja se kaipaa jonkinlaista pysyvää onnea, turvaa ja vakautta ja on alituisesti tarkoituksettoman toimelias...

darkfr

Posts: 232

#4 • • darkfr d:play
Onhan tää aika nastaa matskua. Tosiaanki nii nuo leijunnat o kyl aika mielenkiintosii, mut kyl tähän silti
kaipaa jotain lisää (kasarikompit oli muuten pirun rok). Taustalla menee kyl pirun mukavasti, pitääpäs laittaa tolla
rw:lle minkä otin skoleen mukaan et saa sitten iltaisin chillailla.

hyvä miksaus btw.

--
4/4

soulsaw

Posts: 444

#5 • • soulsaw 1.0
nyt vasta imen *uuh* en yleisemmin yksittäisiä biiseja täällä bongaile *hymy*
palaute myöh.

--
_____