Don´t Just Stand There 31.7.2004 @ Helsinki

7 posts, 1 page, 1,782 views

mniittymaki

Posts: 1,641

#1 • • mniittymaki
Viimeks ku nää bileet oli Riihimäellä oli kyl sen verta kivaa et tänne on kyl pakko lähtee !

typ0 & laite, pitää käydä tsekkaa jo Veli Kani olis lähistöllä ;)

.m
Gnizhak

Posts: 701

#2 • • Gnizhak iku
Täytyy kyllä ottaa ehkä hitusen rauhallisemmin nämä, tai se paatti saattaa illan päätteeksi olla ylösalaisin. Tosin sittenhän tietää että on varmasti ollut hauskaa.. :)

--
Don't Just Stand There

Avatar
#3 • • polve Guest
X-Rust miellytti Konemetsässä, joten eiköhän tänne, hieman
enemmän tunteella tosin *hymy*

Täällä kotiriksussa kun Iku oli soittamassa rumpubassoa
olin fiiliksissä, joten eiköhän nytkin.

[muokattu 12.7.2004 14:33]
Gnizhak

Posts: 701

#4 • • Gnizhak iku
Pistetääs pientä infoa, ketä noi herrat nimien takaa on:

Denvine on meidän hoppideejiimme. Alotellut soittelut ja levynkeräilyn joskus kymmenisen vuotta sitten ja omistaa melkoisen kokoelman downtempoa ja 90-luvun alun hoppia. On soitellu pääasiassa sillon harrastuksen alkupuolella ja viimevuosina harrastus on jääny vähemmälle. Kunnes tietenkin DJST suostutteli herran ottamaan levyt kauniiseen kätöseen ja pistämällä soitellen.

lad on tulokasdj Helsingistä. lad'n pakista löytyy sielukasta housea, rytmikkäimpiä tribaalikilkutteluja yhdistettynä pienoiseen annokseen murisevaa breiksiä. Lad'n debyyttiesiintyminen oli konemetsässä pari viikkoa sitten, jolloin hän soitti KUMi:n kanssa viisituntisen rentoutussetin lauantaina aamupäivällä X-Rust teltalla.

KUMi on DJST:n kävijöille jo varmasti tuttu, sillä hän on toinen DJST-perustajajäsenistä. Hän on housemies henkeen ja vereen. KUMi aloitti soittelunsa hieman 90-luvun puolivälin jälkeen. Homma alkoi koulujen diskoista, myöhemmin musiikkimaku jalostui hienommaksi soundiksi. Hän on vaikuttanut tähän mennessä Hämeenlinnan, Riihimäen, Turun ja Helsingin bilemaailmaan. Turussa teknojärjestö X-Rustin jäsenenä. Helsingissä KUMi soitteli jonkin aikaa vakiopaikalla Wave-klubilla Kaisaniemessä.

allekirjoittanut, Gnizhak eli deejiinä (ja myös kavereille) iku on DJST:n toinen perustajajäsen. Makuuhuonedeejiin ura urkeni -99, kun iku tajusi hyvän musiikin leviävän joko mp3:na tai vinyylinä. Tunnollisena musiikinostajana vinyyli tietysti kiinnosti paljon. Aluksi soundi oli puhtaasti teknoa, mutta parin vuoden sisään se oli vaihtunut lähes täysin rumpubassoon. Ensimmäinen klubikeikka olikin sitten DJST:ssä huhtikuussa 2003 Riihimäen Seurahuoneella, jossa mukana jammaamassa oli KUMi, knet ja Genki.

Teemu Laine alias laite, tuo porin lahja maailmalle on vaikuttanut pääasiassa Turun bileskeneen, loistavilla elektropläjäyksillään, teknoseteillään, valokuvauksellaan ja mauttomalla, mutta hulvattomalla huumorillaan. Viimeaikoina Laite on vaikuttanut millennium bilejärjestön juhlissa Funk Mechanics duona yhdessä ystävänsä Arin eli phacen kanssa. Laite on toiminut DJST:n hovikuvaajana ensimmäisistä bileistä lähtien ja nyt tulee osoittamaan kykynsä myös dekkien taakse.

Karri O. on myös X-Rust järjestön riveissä vaikuttanut deejii ja live-esiintyjä. Hän on soitellut levyjä jo yli kymmenen vuotta ja tehnyt musiikkia siinä ohella. Kuuluisimpana mainittakoon suomalaisen teknolabelin Monorecordsin pyörittäminen. Viime aikoina Karri on keskittynyt musiikki- ja visuaalilabelin Abflugin ylläpitoon. Karri O. tuleekin tarjoamaan meille maistuvan minimaalisen tekno-liven.

[muokattu 26.7.2004 20:13]

--
Don't Just Stand There

gummi

Posts: 30

#5 • • gummi
Puuh...

Justiin selvitty takas Pariisi/Berliini akselilta, joten uutta ranskamatskua varmaankin sitten luvassa... :P

Tervetuloa kaikki nauttimaan auringosta, hyvästä musasta ja kylmistä juomista... :)
Gnizhak

Posts: 701

#6 • • Gnizhak iku
soittoajat pyritään järjestämään seuraavalla tavalla:
16:00-18:00 Denvine
18:00-21:30 lad & KUMi
21:30-22:30 Karri O. [Live]
22:30-23:30 laite
23:30-01:30 iku

--
Don't Just Stand There

Gnizhak

Posts: 701

#7 • • Gnizhak iku
vaikkei sää olekaan tänään kovin ystävällinen niin alotetaan silti neljän aikaan. Kaikki musa soi alakannella, terassilla kun voi olla hieman märkää.

--
Don't Just Stand There