Ylivieska.org Presents: Dj Thomas, Dj Introvert, Dj Jones 9.7.2004 @ Ylivieska

3 posts, 1 page, 1,325 views

jangler

Posts: 60

#1 • • jangler
pe 9.7.2004 klo 23-04
Ravintola Vieska, Ylivieska

DJ Thomas (Fiktio / Joensuu)
DJ Introvert (Slip.cc / Pyhäjoki)
DJ Jones (ylivieska.org)

liput 4 euroa (sis. narikka) / K-18

http://party.ylivieska.org
http://www.vieska.net

-8<-

thomas.JPG
T H O M A S

Thomas on yksi lupaavimmista nousevista DJ-kyvyistä Suomessa. Hänen jatkuvasti kasvava keikkalistansa sisältää esiintymisiä isoilla areenoilla kaikissa Suomen merkittävimmissä kaupungeissa, vaikka mies on soittanut levyjä vasta vuodesta 2000 alkaen. Thomaksen luoma yhdistelmä trancea, progea ja technoa on osoittautunut suosituksi, joten ei ihme että mies sijoittui viidenneksi Platinum Awards 2001 -äänestyksen \”New DJ of the year\” -kategoriassa. Thomas on myös vakiokalustoa Fiktion Kosmos-klubilla.

Thomaksen miksauksia löydät hänen kotisivuiltaan osoitteesta:
http://thomas.reaktio.net


introvert.JPG
I N T R O V E R T

Introvert on Pyhäjoella asuva 21-vuotias tuottaja / DJ. Hänen tuotoksistaan suurinta mainetta on niittänyt bootleg-remiksaus Björkin ”Joga” –kappaleesta, joka mm. päätyi britti-DJ James Zabielan essential mixille. Toukokuun alussa biisi nähtiin myös Finnish Dance Chartin Prime Cuts -rinnakkaislistan ykkössijalla! Myös Nick Warren on soittanut Introvertin tuotantoa Miamissa Global Underground -bileissä. Alan levy-yhtiöissä on herännyt suurta kiinnostusta, ja lähitulevaisuudessa onkin odotettavissa useampi eri julkaisu. Introvert on myös yksi Slipstream-nettiradion (www.slip.cc) pyörittäjistä. DJ-tiskin takana mies soittaa oman määritelmänsä mukaan \”tunnelmallista, groovepitoista progressiivista housea ja breaksia.\”

Introvertin miksauksia ja tuotantoa löydät hänen kotisivuiltaan osoitteesta:
http://www.slip.cc/introvert

-8<-
jangler

Posts: 60

#2 • • jangler
Soittoaikataulu:

2300-0030 - DJ Jones
0030-0145 - DJ Introvert
0145-0330 - DJ Thomas
jangler

Posts: 60

#3 • • jangler
Ja tänään varmistuneen tiedon mukaan myös perinteiset ylivieska.org -etkot ja jatkot pidetään vanhassa tutussa saunatilassa. Viimeksi aloiteltiin iltakuudelta ja lopeteltiin puoliltapäivin kun viimeisetkin sammuneet heräilivät *slurps*. Tilojen sijaintia voi tiedustella vaikkapa allekirjoittaneelta, jos ei muuta keksi.

OPEN DECKS! Tervetuloa!