Suhteenrikkojat

230 posts, 12 pages, 63,751 views

Avatar
#1 • • xenda Guest
Mitä mieltä olette ihmisistä, jotka yrittävät rikkoa parisuhteen tunkemalla väliin??
Eräs nimeltämainitsematon klubituksen käyttäjä alkaa jo olemaan ammattilainen edellämainitussa asiassa. Minusta ihmissuhdetta kohtaan pitäisi osoittaa jotain kunnioitusta, mutta jotkut eivät vain näköjään halua. On se tosiaan kumma juttu miten jotkut käyttäytyy.
Bio

Posts: 4,429

#2 • • Bio The Bullies / Pinky
tälläset suhteenrikkojat ovat luultavast lapsena saanu kaikki mitä halunnu ja eikä osaa itse mitään hankkia..
Henna

Posts: 4,965

#3 • • Henna RaittiusYhdistyksen jäsen
Ja jos joku tunkee nokkaansa väliin nii kyl sille on sanottava heti alkuun ettei se käy päinsä. Kyllä kai aikuiset ihmiset osaa puhua asiat halki...ainakin toivoisin niin.
anri

Posts: 890

#4 • • anri team parempi pitäjä

Henna:
Ja jos joku tunkee nokkaansa väliin nii kyl sille on sanottava heti alkuun ettei se käy päinsä. Kyllä kai aikuiset ihmiset osaa puhua asiat halki...ainakin toivoisin niin.



Juuri näin.
Eikä kukaan noin vain riko toisen suhdetta.

--
don't go halfway - go all the way

JustinSan

Posts: 822

#5 • • JustinSan Nullius in verba
Joo, yhdyn edellisiin, jos suhde on tuolla tavoin rikottavissa, mitä se kertoo itse suhteesta?

--
"Brevior saltare cum deformibus mulieribus est vita."

Janne

Posts: 1,330

#6 • • Janne kipee ukkeli

JustinSane:
Joo, yhdyn edellisiin, jos suhde on tuolla tavoin rikottavissa, mitä se kertoo itse suhteesta?


Mutta jos suhde kestää tällaiset ulkopuoliset hyökkäykset, niin se kertoo myös jotain, eikö vaan? *hymy*
JustinSan

Posts: 822

#7 • • JustinSan Nullius in verba

Janne:
---
JustinSane:
Joo, yhdyn edellisiin, jos suhde on tuolla tavoin rikottavissa, mitä se kertoo itse suhteesta?

---

Mutta jos suhde kestää tällaiset ulkopuoliset hyökkäykset, niin se kertoo myös jotain, eikö vaan? *hymy*



aivann *joo*

--
"Brevior saltare cum deformibus mulieribus est vita."

serotonot

Posts: 3,137

#8 • • serotonot Paul Easy

alek száhala:
No oikeesti saa suhdekin olla aika heikossa jamassa jos joku tommonen apinaterskaperse pystyy sen rikkomaan ainoastaan jonkun kommenttien voimalla.


Samaa mieltä. Sitä paitsi apinaterskaperse on paras sana mitä oon kuullu piiiiiitkään aikaan
Avatar
#9 • • RINY Guest
Kyllä saa suhde olla aika paskassa jamassa jo alkujaankin jos toinen osapuoli menee uskomaan jonkun ulkopuolisen juttuja kumppanistaan. Jos suhde on sillä pohjalla et molemmat haluaa sitä vielä jatkaa niin mun mielestä pitäs yhdessä antaa iso potku persaukselle tollaselle suhteenrikkojaehdokkaalle. Mutta jos tällanen henkilö pääsee jonkun suhteen rikkomaan luulisin kyllä et siin suhtees oli jo alkujaan jotain mätää. *joo*
pinnie

Posts: 264

#10 • • pinnie
Ei ulkopuoliset riko suhteita. Jos toinen osapuoli lähtee jonkun muun matkaan, on turha syyttää siitä sitä ulkopuolista. Päätös on yksin sen, joka tällaiseen lähtee.
siveys

Posts: 2,492

#11 • • siveys lovely
ollaanpa sitä nyt mustavalkoisia.

ilkeämielinen ihminen saa kyllä pistettyä kapuloita rattaisiin suhteeseen kuin suhteeseen jos vain omaa tarvittavat lahjat ja motivaation tähän - oli se siten mikä tahansa henkilökohtaisesta kostosta hetkittäiseen onneen.

ei mikään suhde ole ikuinen jos asiat asettaa oikealla hetkellä oikeaan valoon parisuhteiden ylä- ja alamäkien keskellä. luonnollisesti terveessä parisuhteessa tällaiset asiat voidaan useimmiten lopulta selvittää, mutta eivät ne kivuttomia prosesseja ole ja vaativat paljon työtä - taitava suhteenrikkoja löytää kuitenkin lopulta keinot irrottaa suhteen osapuolet rakentavasta keskusteluyhteydestä kyllin pitkäksi aikaa, että tilanne pääsee kehittymään pahaksi.

itse olen vahvasti sitä mieltä, että toisten ihmisten suhdetta pitäisi kunnioittaa ja vaikka kykenenkin ymmärtämään suhteenrikkojien perusteluita ja motivaatioiden lähteitä niin minulta ei liikene hirveästi sympatiaa tällaisille yksilöille. parisuhteen hoitaminen nyky-yhteiskunnassa elävien arvojen ja odotusten keskellä on muutenkin tarpeeksi haastava tehtävä, ettei siihen tarvitse tulla kenenkään tietoisesti väliin säheltämään.
Uhuu

Posts: 844

#12 • • Uhuu Member of Team AD/HD ~kekkuloidi~
siveys saa kyl nyt multa pisteet kotiin!!!! ja aikas isot pisteet!!!!!!

-eiymmärrävarattujenvokotteluauhuu

--
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Today is the first day of the rest of my life...\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"

Avatar
#13 • • greenie Guest
Mitä mieltä?

Nekin on vaan ihmisiä ja tajuaa toivottavasti, että ihmiset tekee virheitä - varatut ja vapaat yhtälailla :)
workunit

Posts: 261

#14 • • workunit Hymyilevä kukkakeppi
joop.

Kyllähän ihmiset voi olla ilkeitä ja silloinhan sitä ollaan useimmiten ilkeitä, kun on omat edut kyseessä. Helpoiten tollanen \”suhteenrikkominen\” onnistuu, kun parilla on vähän heikkoa seuraelämässä ja sitten \”suhteenrikkoja\” kertoo pari messevää juorua jollekin, jonka tietää puhuvan sivusuunsa, panettelee, kertoo väärinymmärtämiään asioita niin, aika moni alkaa kelaa mielessään vaikka mitä ja tämän jälkeen paisuttelee asioita päässään. No tästähän pääsee yli sitten keskustelemalla asiasta sen oikean henkilön kanssa eli kumppaninsa. Yllättävää kyllä moni kumppani loukkaantuu moisista ajatuksista ja epäilyistä. Näin on epäilyksen siemen kylvetty. Suhteen saa erittäin nopeasti toimimattomaksi, kun epäilee toista. Toista epäilemällä voi ehkä loukata pahiten koska, samalla menettää arvostuksen ja kunnioituksen kyvyn toista kohtaa sekä itse menettää samat arvot toisen silmissä. Tollasella käytöksellä voi kyllä saada hyvänkin suhteen rikki, mutta ihmettelen sitten sen ihmisen motiivia, joka näin toimii. Koska ei se ainakaan itselleen moisella käytöksellä (ei pitäisi!) saa sitä suhteensa lopettavaa ihmistä. Voihan sitä yrittää, mutta itelläni menis ainakin luottamus kaikkiin ihmisiin hetkeksi tommosen takia.

En tiedä miten suhtautuisin, jos olisin vakaassa parisuhteessa, esim. pettämiseen. Hajoaisin varmaan totaalisesti, toisaalta mitä se liman vaihtaminen merkitsee pitemmällä aikavälillä? Ei mitään, (nyt oletetaan että sitä suhteen toista osapuolta haluaisi katella loppuelämän ajan) se kolmas on saanut vain hetken ja se hetki on todella lyhyt aika verrattuna vuosiin. *puuh* (olenpas optimisti)

Ite oon vähän udellu noilta varattuja ihmisiä panevilta tuttavilta sekä varattunu pannuiks tulleilta, että mikä siinä oikein on ja viehättää? Miksi se on niin helppoa? Vastaus on helvetin yksinkertainen. Se on vain seksiä, hetken hurmio, sitten sen varatun ihmisen kanssa tietää, ettei se yritäkään roikkua tai soitella perään. Pelkissä irtosuhteissa voi tulla sellaisia tilanteita, että se toinen osapuoli haluaakin enemmän kuin panon.

Jaa olikohan tässä avautumisessa sitten mitään järkeä? Tuskin.
Pointtina oli varmaan se, et sen parisuhteen saa myös ulkopuolinen rikki. Vaikuttamalla voimakkaasti heikomman luonteen omaavaan ihmiseen ja manipuloi tätä. Eihän se vika tällöin ole pelkästään siinä \”suhteenrikkojassa\”, mutta alullepanijaksi häntä kutsuttakoon.

Näin on näppylät.
Claquesous

Posts: 3,206

#15 • • Claquesous viidettä kolonnaa


xenda:

Mitä mieltä olette ihmisistä, jotka yrittävät rikkoa parisuhteen tunkemalla väliin??



Siis mun mielestä perkeleen parisuhteenrikkojat pitäisi vetää kölin alta ja sen jälkeen fileroida sekä paistaa hiljaisella tulella.

(Aikuisten) oikeesti se parisuhde ei kyllä voi olla kovinkaan vahvalla pohjalla, jos kuunnellaan sitä ihanihan parast kaverii, kun tulee kertoo, et ”muijas/jätkäs köyrii ihan kaikkii sun mutsistas/faijastas lähtien!!1!”

Vika on ihan itsessä tai siinä parisuhteessa, jos tuollaisille korviaan kallistaa.

--
32. of December

Avatar
#16 • • *Mirri* Guest
Onhan se ihan syvältä, jos joku aina tarkotuksella yrittää tuhota toisten suhteita, mutta jos se asia noin helposti käy ko. ihmiseltä, niin oonpa melkein kade. Olispa mullaki noin paljon valtaa! *muhaha* Eli siis ei kai se yks ihminen pysty tuhomaan vankalla pohjalla olevaa suhdetta ihan noin vain. *ding*
Avatar
#17 • • niomic Guest

workunit:
joop.

Kyllähän ihmiset voi olla ilkeitä ja silloinhan sitä ollaan useimmiten ilkeitä, kun on omat edut kyseessä. Helpoiten tollanen ”suhteenrikkominen” onnistuu, kun parilla on vähän heikkoa seuraelämässä ja sitten ”suhteenrikkoja” kertoo pari messevää juorua jollekin, jonka tietää puhuvan sivusuunsa, panettelee, kertoo väärinymmärtämiään asioita niin, aika moni alkaa kelaa mielessään vaikka mitä ja tämän jälkeen paisuttelee asioita päässään. No tästähän pääsee yli sitten keskustelemalla asiasta sen oikean henkilön kanssa eli kumppaninsa. Yllättävää kyllä moni kumppani loukkaantuu moisista ajatuksista ja epäilyistä. Näin on epäilyksen siemen kylvetty. Suhteen saa erittäin nopeasti toimimattomaksi, kun epäilee toista. Toista epäilemällä voi ehkä loukata pahiten koska, samalla menettää arvostuksen ja kunnioituksen kyvyn toista kohtaa sekä itse menettää samat arvot toisen silmissä. Tollasella käytöksellä voi kyllä saada hyvänkin suhteen rikki, mutta ihmettelen sitten sen ihmisen motiivia, joka näin toimii. Koska ei se ainakaan itselleen moisella käytöksellä (ei pitäisi!) saa sitä suhteensa lopettavaa ihmistä. Voihan sitä yrittää, mutta itelläni menis ainakin luottamus kaikkiin ihmisiin hetkeksi tommosen takia.



Ihanku puhuisit eräästä Ainurista aka Sauron the Sorcerer, tosin se ei rikkonu erikoisemmin parisuhteita =/
workunit

Posts: 261

#18 • • workunit Hymyilevä kukkakeppi

niomic:

---
Ihanku puhuisit eräästä Ainurista aka Sauron the Sorcerer, tosin se ei rikkonu erikoisemmin parisuhteita =/
---



No en tiedä kenestä tässä puhun. Toiset vaa pystyy manipuloimaan muita. Ite oon kieltämättä pariinkin suhteeseen vaikuttanu silleen, et oon käskeny kaverini miettimään tilannettaan ja kyselly mikä sen tekee onnelliseksi, pakottanu sen kertoo mulle tai miettii rauhassa ja kunnolla mitä oikeesti haluaa elämältään. Joku on saanu suhteensa sen jälkeen kuntoon. Pari kaveria valitettavasti meni eroamaan, mutta ovat nyt onnellisia, kun ei ahdista olotila. Joskus voi näinkin vaikuttaa. On niin helppoa olla ulkopuolinen...

*liittyy parisuhdeterapeuttikerhoon*
Fyrisch

Posts: 4,525

#19 • • Fyrisch
Ei ehkä kannata seurustella netis *muhaha*
workunit

Posts: 261

#20 • • workunit Hymyilevä kukkakeppi

Fyraett:
Ei ehkä kannata seurustella netis *muhaha*



Repeää. Loistava kommentti. *nauru*