Amassing Time: Pai Mei (133 bpm mitälie)

6 posts, 1 page, 2,584 views

Aisti

Posts: 402

#1 • • Aisti Turtiloparabellum
Nooh, Ilkka lainas mulle konetta että pääsin tekemään jotain.
Tämä on siis siitä kiitos!
Jeffrey Limin Impulse Tracker ][ softaa ei hylätä vieläkään.
Genre:corvin dalek, benny benassi, timo maas & mirwais meni naimisiin
ja synnytti aasin muotoisen esikoissikiön joka laukkas 133 iskua minuutissa

Palautetta ei saa antaa, siitähän vois vaikka oppia jotain :<

Mutta linksua sitten:

http://uc.hit.edu/~terab6/galleries/temp/amassing_time-pai_mei.mp3

[email protected]

PS. Rakenne ja kaikki on ihan pielessä, halusin vaan pakottaa itteni tekemään jotain valmiimpaa kuin yksi pattern. :-)
Everes

Posts: 184

#2 • • Everes
Njoo siis alku on ihan sairaan messevää ja omaperäistä ääntä mut ei oo kumminkaan mitä pilipalipingbonggia vaan tyylikästä ja hillittyä mutta silti ko. äänimaailmassa on jotain niin ninjaa että huh.
Ninjoista puheenollen tuleekin mieleen itseasiassa vanhat bruce-lee-mätkinnät yms. mitä nyt oli 70-luvulla tehty, mahtanee johtua kitaratyylisestä rytmitysriffistä... Tästä huolimatta meininki ei mee liian old-skooliks vaan tässä on kuin onkin jotain omaperäistä ja uutta. Tulee mieleen pari vuotta sitten ilmestynyt Planet Funkin hitti missä oli kanssa käytetty rytmitykseen teknokolinarumpukonesaundien sijasta perusrumpuja, mutta biisi oli tehty tuoreella tavalla: trancebiisin tavoin siinä oli alku, keskikohta, nousu ja loppu. Juuri tuo nousukohta teki siitä modernin. Djfoilin biisissä ei sinänsä ole käytetty perusrumpuja, mutta tähän tuo kypsän säväyksen kitarariffi, joka on sovitettu elektromäiseen komppiin.

Taustalla satunnaiset scratch-äänet tuovat välttämätöntä lisämaustetta muuten hillittyyn pakkaukseen, mutta tämä on sellainen biisipohja että se vaatii lisää kehittämistä kun on niin hyvä. Pai Mei on aiheena toimiva mutta yhteyttä on vaikeata kuvitella näin suppeassa teoksessa tosin suunta on oikea - ja se on sinänsä jo ihan kunnioitettava saavutus. Lisää funkkia niin tulee sellanen biisi että siitä saisi helposti sinkunkin väsättyä, tosin eri asia on että uppoaisiko tämä massaan..

--
living in irresponsible selibacy

Jimmyfi

Posts: 904

#3 • • Jimmyfi
alku kyl on namma.. toi kitara on jänskä tms mikä tos taustalla tuota ääntä tekee :) toi väli basso ois voinu olla vähän anti perus biiti bassobiittibasso.. ;) vaiia biitti basso välibasso, biiti, basso, biitti, basso väli basso... :) uuh kivoja äniä ..<3..

toisaalta tos keskikohassa toi kitara ois voinu soida korkeempaa.. vai onko toi bassokitara mut enivei.... hmm mikä hiton wiuwouwau ääni .. :-o :D ihan hauska :D aika paljon äänet on nyt basson puolella eikä yläpäätä juurikaan soiteta... mut :D kih :D

mut ihan hauska biisi :)

[muokattu 6.6.2004 14:46]

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

Nemes

Posts: 2,099

#4 • • Nemes Balearium
tää on kyl tosi kiva ja tässä on sellanen ilonen groove... tykkään ihan sikana tosta bassokuviosta kyl =DD pituutta sais kyllä olla enemmän...
core-b

Posts: 4

#5 • • core-b
Se on aivan hyvä, eikä siinä ole mitään vikaa. Se on kuitenkin niin LYHYT että kun se alkaa feidaamaan pois, niin alkaa odottaa että kohta tulee jotain tosi siistiä!
Fea

Posts: 690

#6 • • Fea Ithaqua
pirun mukavan letkeä ralli*joo* Funk mon

--
Booze is the answer. I dont remember the question