Damien presents REALLY smokey beats, elämäni sillisalaattina...(progee,breikkii,kaikkee...)

5 posts, 1 page, 1,252 views

Damien

Posts: 2,882

#1 • • Damien [tr3ox]
Kaivelin tossa samalla kansioita kun aikamoinen sillisalaatti sieltä mätkähti eteeni ja pakkohan se oli jakoon tunkea. Ostin nimittäin n. vuosi sitten Karl XII:sta 20:lla pari laatikollista vanhoja vinyyleitä (ihan kaikkee), joiden seasta löyty myös helmiä. En ole edes käynyt niitä vielä kaikkia läpi kun ovat niin huonossa kunnossa (joku päivä vielä putsaan ne).
Siitä kasasta pitäisi vielä miksata kunnon Dance setti, niin hyvää se matsku on. Anyway yksi päivä tuossa taannoin rullasin megajolperon ja sen myötä innostuin soittelemaan näitä paskasia / very very unsorted levyjäni ja ....no lopputuloksen voitte kuunnella itse. Puolustuksekseni pitää todeta etten paljoakaan muista miten olen setin kyhännyt (paitsi että se on täysin extempore to the unknown records), mutta siinä se kuitenkin on.

http://www.kolumbus.fi/etelan.rakennus.kolmio/Damien%20-%20BudiWau.mp3

Setti on pakattu medium variable mp3pro bitratella ja kuullostaa ihan paskalta ilman Thomson:n mp3pro plugaria Winam2:een.
Ja sen saa tuolta:

http://www.mp3prozone.com/download_winamp.htm

Saa ja pitää arvostella rankalla kädellä *plur*
Avatar
#3 • • niomic Guest
Onkohan tosta olemassa Linuxille jotain vastaavaa? En ainakaan nopealla googlettelulla löydä =/ Vaikee kyl arvioida kuinka paskalta tää kuulostaa ilman ku ei oo mitään referenssiä =)
sakin

Posts: 178

#5 • • sakin
ASENNETTIIN codekki, laitettiin Damienin häröily soimaan, 10 s -->> hahha hahhaha*hih*

pitääks tää ottaa mökille mukaan kun mennään juhannusta viettää ;)

Siinä sulle rankkaa ( kättä )


S.