DJ-KOULU 14.-17.6.2004 @ KLUBI, TURKU

3 posts, 1 page, 2,868 views

Klubi

Posts: 117

#1 • • Klubi
DJ-KOULU RAVINTOLA KLUBILLA 14.-17.6.2004

Miten tulla dj:ksi? Siihen antaa vastauksen Ravintola Klubin dj-koulu, joka ei noudata perinteisen koulujärjestelmän lakeja tai puitteita. Koulu pidetään Klubin tiloissa Humalistonkatu 8:ssa ja kestää neljänä päivänä neljä tuntia kunakin päivänä. Ikärajaa kouluun ei ole. Opetuksesta vastaavat pääsisällöltään dj:t Seb ja Karri K, jotka ovat pitkän linjan konkareita levyjen pyörittämisessä. Lisäksi Klubi lupaa muutaman yllätysvieraan opettamaan dj:den salaisia niksejä. Opetuksen jälkeen oppilailla on mahdollisuus päästa näyttämään taitojaan viikonlopun ajaksi Stockmann OneWay-myymälään. Kouluun ilmoittautuminen tapahtuu myös OneWay-osastolla DBTL-viikonloppuna 11. ja 12. päivä kesäkuuta. Ilmoittautua voi myös käymällä Klubin nettisivuilla www.klubi.net . Samasta osoitteesta löydät lisätietoa dj-koulun sisällöstä.

DJ KOULUN SISÄLTÖ:

1. PÄIVÄ:
Ensimmäinen päivä pitää sisällään Dj:n historiaa sekä dj:n työvälineiden tutkimista. Kuinka 1900-luvun alun savikiekon pyörittäjästä tuli nykypäivän dj? Kuka voi olla dj? Miten opetella taito? Työvälineistä dj:lle ovat tärkeimpiä levyt, sekä levysoittimien lisäksi mikseri. Näihin välineisiin käymme sanan täydellisessä merkityksessä käsiksi.

2. PÄIVÄ:
Musiikin merkitys dj:lle? Miten soittaa mitäkin musiikkityyliä? Käymme läpi musiikin eri genrejä sekä niiden erilaisia soittotapoja. Lisäksi opettelemme kokoamaan dj-setin.

3. PÄIVÄ:
Kolmantena päivänä harjoittelemme soittoa. Eri tyylejä, erilaisia soittotekniikoita. Löydämme jokaisen oman tyylin soittaa levyjä.

4. PÄIVÄ:
Jatkamme harjoituksia.

5. JA 6. PÄIVÄ:
Soitamme levyjä Stockmann OneWay-osastolla.

OPETTAJAT: SEPPO TAHVANAINEN (DJ SEB) & KARRI KORPPI (DJ KARRI K) + MUUTAMA YLLÄTYSVIERAS

OPETUKSEN LISÄKSI TARJOAMME JOKA PÄIVÄ RUOAN JA JUOMAN. HINTAAN SISÄLTYY MYÖS JAETTAVA OPETUSMATERIAALI.

IKÄRAJAA DJ-KOULUUN EI OLE.

OPETUS RAVINTOLA KLUBIN TILOISSA, HUMALISTONKATU 8:SSA, 14.6.2004 - 17.6.2004, MA-TO KLO 12-16.

HINTA: 100 EUROA.

ILMOITTAUTUMISET: [email protected] / 050-4669462 / SEPPO TAHVANAINEN

www.djseb.net/djkoulu

www.klubi.net
Klubi

Posts: 117

#3 • • Klubi

Damien:
Nyt on pojat haistaneet massin.
Kalvot esiin!!!



Tuskinpa vain haistetaan. Haluamme laittaa tietotaidon eteenpäin Turun seudulla. Helsingissähän tällainen kurssi on järjestetty ja Joensuussa on muistaakseni (mutu tietoa) vuoden pituinen ammattikorkeakoulun järjestämä kurssi. Eli olemme samalla asialla, mutta sijaintina on tällä kertaa vanha pääkaupunki.