SESSIONS2 uutisoi: Pikkupäivityksiä

237 posts, 12 pages, 161,210 views

SESSIONS2

Posts: 532

#1 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
Pitkään puhuttu Sessionsin päivitys ajanmukaiseen muotoon on ollut nyt jonkin aikaa käynnissä ja ensimmäisiä testailuja uusilla featureilla tehdään jo. Muutamat sukkelat onnistuivatkin jo vahingossa löytämään tiensä uuden saitin raakaversioon ja rekisteröitymisiä alkoi tipahtelemaan, joten päätimme päästää muutkin halukkaat ihan virallisesti nickinsä ”varaamaan.”

>> SESSIONS2 pre-registration <<

Rekisteröitymällä saa varattua käyttöönsä jonkun tietyn käyttäjänimen niin etteivät rekisteröitymättömät käyttäjät (joilla on pitkälti samat oikeudet kuin rekisteröityneilläkin) pysty näillä samoilla nimillä kuvakommentteja ja sanoman viestien kaltaisia viestejä kirjoittamaan. Rekisteröityneillä käyttäjillä on myös muutama lisäoikeus ”tavallisiin surffailijoihin” verrattuna.

Vastaamme luonnollisesti mahdollisiin kysymyksiin mielellämme.

- SESSIONS2 Production Crew

[muokattu 23.2.2004 21:37]
antonsonin

Posts: 2,712

#2 • • antonsonin laserpoint.

Avernian:
Hiiii.... taas yksi saitti jonne vaikutustani levittää *hih*

Bonukset jo rekisteröitymisen javascriptittömyydestä.Mulla toi activate code eit oiminut ja mun nikki meni nyt pilalle *poks*
SESSIONS2

Posts: 532

#3 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]

ant1:
Mulla toi activate code eit oiminut ja mun nikki meni nyt pilalle *poks*Ei syytä hätääntymiseen. Selvitämme aamusella missä vika on kohdallasi piillyt ja jos ei muuta, niin poistetaan käyttäjä ja saat rekisteröityä uudestaan. *vink*
antonsonin

Posts: 2,712

#4 • • antonsonin laserpoint.

Sessions2:
---
ant1:
Mulla toi activate code eit oiminut ja mun nikki meni nyt pilalle *poks*

---


Ei syytä hätääntymiseen. Selvitämme aamusella missä vika on kohdallasi piillyt ja jos ei muuta, niin poistetaan käyttäjä ja saat rekisteröityä uudestaan. *vink*Kiitos *hih*
JustinSan

Posts: 822

#5 • • JustinSan Nullius in verba
Eli hmm, kuka tahansa voi postailla kommentteja ja kuka tahansa regannut käyttäjä voi poistaa mitä tahansa kommenteja, right? kuulostaa pelottavalta... *iihhih*

--
"Brevior saltare cum deformibus mulieribus est vita."

SESSIONS2

Posts: 532

#6 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]

JustinSane:
Eli hmm, kuka tahansa voi postailla kommentteja ja kuka tahansa regannut käyttäjä voi poistaa mitä tahansa kommenteja, right? kuulostaa pelottavalta... *iihhih*Itseasiassa ainoa ero tuossa systeemissä verrattuna Klubituksen kuvien kommentointiin on se, että kuka tahansa pääsee kuvia kommentoimaan. Emme nähneet ainakaan toistaiseksi mielekkääksi pakottaa kaikkia satunnaisia käyttäjiä rekisteröitymään, vaan luotamme siihen että käyttäjät auttavat selailun sivulla pitämään kommenttien tyylin asiallisena; mieluummin annamme kenelle tahansa rekisteröityneelle käyttäjälle oikeuden poistaa mitä tahansa kommentteja kuin katselemme asiatonta kirjoittelua.

Luonnollisesti seulomme kommentteja myös itse ja jos/kun palvelun abusea ilmenee siihen puututaan kulloisenkin tapauksen vaatimalla tavalla.

[muokattu 23.2.2004 22:57]
JustinSan

Posts: 822

#7 • • JustinSan Nullius in verba

Sessions2:

Itseasiassa ainoa ero tuossa systeemissä verrattuna Klubituksen kuvien kommentointiin on se, että kuka tahansa pääsee kuvia kommentoimaan. Emme nähneet ainakaan toistaiseksi mielekkääksi pakottaa kaikkia satunnaisia käyttäjiä rekisteröitymään, vaan luotamme siihen että käyttäjät auttavat selailun sivulla pitämään kommenttien tyylin asiallisena; mieluummin annamme kenelle tahansa rekisteröityneelle käyttäjälle oikeuden poistaa mitä tahansa kommentteja kuin katselemme asiatonta kirjoittelua.

Luonnollisesti seulomme kommentteja myös itse ja jos/kun palvelun abusea ilmenee siihen puututaan kulloisenkin tapauksen vaatimalla tavalla.

[muokattu 23.2.2004 22:57]Juu, siinä olen samaa mieltä että rekisteröitymispakko on yleensä aika huono juttu,
mutta jotenkin tuo systeemi tuntuu suorastaan (imo) kerjäävän vaikeuksia.

tarkoitan esim. sitä, että eri ihmisillä on varmasti erilaiset käsitykset ”asiallisesta kommentoinnista” ja mitäpä jos rekisteröityneeksi käyttäjäksi sattuu joku mukava heppu joka aspiroi palkokasvin siemeniä suunnilleenn päivätyökseen ja poistaa puolet kommenteista. tai sitten tekee sen vaan vittumaisuuttaan. muutenkin voin kuvitella aika monta muutakin ikävää skenaariota...

mutta toivotaan, että olen väärässä. ja nyt vauhdilla hop hop sivun askartelua jatkamaan tai emme saa ikinä tietää kumpi oli oikeassa *nauru*

--
"Brevior saltare cum deformibus mulieribus est vita."

SESSIONS2

Posts: 532

#8 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]

JustinSane:
Juu, siinä olen samaa mieltä että rekisteröitymispakko on yleensä aika huono juttu,
mutta jotenkin tuo systeemi tuntuu suorastaan (imo) kerjäävän vaikeuksia.Olemme itsekin miettineet suurinpiirtein kaikkia mahdollisia ja mahdottomia kauhuskenaarioita, mutta totesimme tämän kompromissin käyttäjiään potentiaalisesti parhaiten palvelevaksi ratkaisuksi (muitakin oli esillä).

JustinSane:
tarkoitan esim. sitä, että eri ihmisillä on varmasti erilaiset käsitykset ”asiallisesta kommentoinnista” ja mitäpä jos rekisteröityneeksi käyttäjäksi sattuu joku mukava heppu joka aspiroi palkokasvin siemeniä suunnilleenn päivätyökseen ja poistaa puolet kommenteista. tai sitten tekee sen vaan vittumaisuuttaan. muutenkin voin kuvitella aika monta muutakin ikävää skenaariota...Tässä olet aivan oikeassa, mutta totesimme että koska jonkinasteiseen abuseen on pakko varautua huomioiden se tosiasia, että monista meistä löytyy sisältä se pieni häirikkö, niin mieluummin siedämme abusea sitten siihen suuntaan, että joku intoutuu poistamaan kommentteja turhankin liipasinherkästi. Tapahtunut abuse suuntaan tai toiseen pyritään mahdollisimman tarkasti tallettamaan ja tapauksesta riippuen jaossa on käyttäjätunnuksen lukitsemisia, IP-banneja ja muuta mukavaa.

JustinSane:
mutta toivotaan, että olen väärässä. ja nyt vauhdilla hop hop sivun askartelua jatkamaan tai emme saa ikinä tietää kumpi oli oikeassa *nauru*Tätä mekin toivomme. Pyritään pitämään usko käyttäjien luontaisiin käytöstapoihin korkealla kuitenkaan sinisilmäisyyteen sortumatta. Uskomme, että jopa mahdollisten ongelmien kanssa Sessions2 pystyy kuitenkin tarjoamaan käyttäjilleen enemmän kuin nykyinen Sessions 1.1.

*piis*
DiamonDie

Posts: 676

#9 • • DiamonDie mediahippi

JustinSane:
Juu, siinä olen samaa mieltä että rekisteröitymispakko on yleensä aika huono juttu,
mutta jotenkin tuo systeemi tuntuu suorastaan (imo) kerjäävän vaikeuksia.Onhan noita paljon hurjempiakin systeemeitä, esimerkiksi sigistäsikin linkattu Wikipedia, jossa kuka tahansa voi editoida kenen tahansa tekstiä eikä rekisteröitymistä ole käytössä. Yleensä toimivat ihan ilman ongelmia. Minusta tuo Sessionsin systeemi vaikuttaa ihan toimivalta.

[muokattu 26.2.2004 20:56]
SESSIONS2

Posts: 532

#10 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]

DiamonDie:
Onhan noita paljon hurjempiakin systeemeitä, esimerkiksi sigistäsikin linkattu Wikipedia, jossa kuka tahansa voi editoida kenen tahansa tekstiä eikä rekisteröitymistä ole käytössä. Yleensä toimivat ihan ilman ongelmia. Minusta tuo Sessionsin systeemi vaikuttaa ihan toimivalta.Pakko myöntää, että itse production teamin jäseniä kyllä hilppasen jänskättää toi koko uusi saitti ja meillä on vähän muurahaisia pöksyissä sen suhteen miten uudet toiminnallisuudet tulevat kestämään käyttöä.

Saitti on kuitenkin nyt edennyt siihen vaiheeseen, että syötämme ensimmäisiä oikeita kuvagallerioita sisään ja testiryhmä pääsee potkimaan renkaita maanantaina.

*sydän*
SESSIONS2

Posts: 532

#11 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
SESSIONS2 on tänään avattu testiryhmälle, jonka avulla pyrimme saamaan saitin sellaiseen kuntoon, että se voidaan pian avata Pacifiquen jälkeisenä maanantaina l. viikon päästä.

Uudet kuvat, eli esimerkiksi eilen Hallmarkissa otetut, eivät enää päädy Sessions 1.1:een, vaan päivitetään ainoastaan uudelle saitille.

Terveisin,
SESSIONS2 production team
typ0

Posts: 1,892

#12 • • typ0 syntax error
olen rekisteröitynyt *iloinen*

--
Herääminen on lupaus tulevasta unesta. -jari

Te olette roskia luonnossa Kraftwerkin rinnalla. -Individual

SESSIONS2

Posts: 532

#13 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]
Sessions 1.1 on nyt suljettu. Vanha sivusto poistetaan tänään kokonaan serveriltä, joten samalla kaikki mahdolliset suorat linkkaukset kuviin lakkaamat toimimasta. Pahoittelumme asiasta - toivottavasti kaikki halukkaat ovat tähän mennessä saaneet haluamansa kuvat talteen omille kovalevyilleen, koska kaikki vanhat kuvat eivät enää tee paluuta.

Sitten uutisointia SESSIONS2:een liittyen:
Pacifiquessa on saatavilla kansineen kaikkineen uusi SESSIONS2-promomix (Session 1 : The Birth of the Decentant), jonka pHaze on meille ystävällisesti tehnyt. Hintaa miksauksella on 5e ja sitä saa Jonelta ja Annelta kysymällä.

Etukansi ja sisäkansi:
1.jpg

CD:n labeli:
2.jpg

Takakansi:
3.jpg

[muokattu 3.3.2004 13:57]
Philly

Posts: 506

#14 • • Philly AIM HIGH!
komiat on kannet *kuolaa* mutta ei oikein sisältö noista kuvista vielä auennut *ding*
SESSIONS2

Posts: 532

#15 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]

Philly:
komiat on kannet *kuolaa* mutta ei oikein sisältö noista kuvista vielä auennut *ding*Miksauksen sisältöä ei millään saa summattua yhden genren alle. Kyseessä on progea, trancea ja teknahtavia elementtejä ”jälkeläisen syntymän” hengessä.

Uskoisimme, että ko. paketti maistuu muillekin kuin production teamin jäsenille, sen verran mielenkiintoinen ja tavanomaisesta poikkeava se on.
Philly

Posts: 506

#16 • • Philly AIM HIGH!
mitenkäs muuten tuon saisi kuin tulemalla serenaan viikonloppuna?
SESSIONS2

Posts: 532

#17 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]

Philly:
mitenkäs muuten tuon saisi kuin tulemalla serenaan viikonloppuna?Miksaus on saatavilla muissakin tapahtumissa, joissa yksi tai enemmän meistä on paikalla seuraavat pari kuukautta. *joo*
Viltsu

Posts: 2,010

#18 • • Viltsu noname
hmm...
Onko joku kerenny jo pölliä Viltsu nickin, ainakaan activation mailia ei oo tippunu =(

--
teknoheput vaan hölisee bumbumbum ja sit tulee pläppläppläpböm, ihan jakomielitautista - Remu Aaltonen

SESSIONS2

Posts: 532

#19 • • SESSIONS2 [ fotogeeninen sielukommuuni ]

Viltsu:
hmm...
Onko joku kerenny jo pölliä Viltsu nickin, ainakaan activation mailia ei oo tippunu =(Kyseessä tuntuisi olevan jonkinasteinen ongelma hotmailiin liittyen. Ne ainoat muutamat, jotka eivät ole activation codea saaneet, ovat nimittäin käyttäneet rekisteröityessään hotmail-osoitteita.

Activation code on nyt joka tapauksessa toimittettu sinullekin ja pääset aktivoimaan tunnuksesi. Vastaavasti muissakin ongelmatilanteissa kannattaa ottaa meihin yhteyttä, niin hoidamme asian kuntoon.

- SESSIONS2 production team
Aidrian

Posts: 1,799

#20 • • Aidrian Furian Master
hmm..
”invalid activation code”
kyseinen rekisteröitymisen vahvistusposti kyllä lootaan tippui, mutta tuollaisen tekstin antoi, yritti sitten meilissä olevan suoralinkin kautta, tai sitten erikseen siitä sivulta, kun koodipätkää siihen syöttää..*uuh* pieni helppi olis avuksi*vink**joo*