Blender feat. 16-Valve - Riffmeister! / Dark War (2 mixes) [FREEFORM/GABBER/HARDCORE]

23 posts, 2 pages, 4,587 views

Orfeus

Posts: 5,872

#21 • • Orfeus
Noniin, kuulosti kieltämättä paremmalta cdltä käsin! Toi riffmeister ei oikeen uponnu vaikka olihan siinä mukavan iskevä basari mut jotenki vähä kuivahko muuten, tosin pidin noista spiikeistä tosi paljon! Toi trancecore mix oli sitten taas enemmän mun makuuni ja vaikken yleensä perusta säröbasarista niin tähän se sopi tosi hyvin ja jälleen tykkäsin noist spiikeistä tual välissä*joo* Muutenkin tosi synkkä ja paukkuva piisi joka on vaan plussaa*pahis*!

Kaikkihan noi on aikamoista pauketta eikä kauheen rakentavaa kommenttii pysty eikä tarvi antaa kun tosi hyväl mallilla näyttäs olevan! Tosta rough versiost annan palautteen sitte ku saan kuultuu ton ”puhtaan” version!
Jätkän piisit kyl kehittyy aina vaan paremmaks eli suunta on ainakin oikee! Hyvä et oot oot pystyny pitään ton oman linjas et tunnistaa heti et on sun piisi kysees kun kuulee!
Jatka samaan malliin*joo*
jazmo

Posts: 393

#22 • • jazmo techmu
Viehättävää, yksinkertaisesti viehättävää.

Paljon en osaa sanoa, mutta tykkään. Blenderin tuotokset saa aina reaktion aikaan. Jos ei tee mieli hyppiä, niin ainakin virnistys on naamalla, kun kämppis tulee avautumaan että mitä vittua :P

Parempaakin blenderiä on kuultu, mutta en valita. !
:)