Bileiden henkilökunnan toiminta..

1 post, 1 page, 1,403 views

Avatar
#1 • • shane Guest
angstaanpa vähän.. Toisessa topicissa kun tunnutaan puhuvan paljonki siitä mitä on tarttunut mukaan bileistä niin itelle tulee lähinnä mieleen mitä sinne on hävinnyt. Ainaki narikan ja baaritiskin henkilöstössä järkkärit tuntuu tyytyvän usein lähinnä naapurin pekkaan tai vähintäänki kaverin kaveriin. Ei siinä vielä mitään, ymmärtäähän sen ku palkkoja ajatellaan mutta kun tiskiltä lähtee hakemaan virtasta ja saa vastaukseks lähinnä \”mitä siihen tulee?\”, alkaa vähän ihmetyttämään. Narikkaan on väillä turha jättää kaulaliinaa tms. ellei sitten halua taistella pois lähtiessä pari promilllea pipossa narikkamiehen kanssa. Esimerkiksi 31.12 vanhalla future planetissa jouduin kolme kertaa kiltisti pyytämään että löytyisiköhän sieltä vielä lisäksi semmoinen musta kaulaliina joka tuli takin kanssa. Parin epäonnistuneen kerran jälkeen onneksi satuin vielä muistamaan narikkalapun numeron jonka avulla ongelma ratkesi. Asia luonnollisesti toistui kaverilleni joka onneksi sai jo toisella yrittämällä tavaransa, jouduttuaan itsekkin muistamaan numeronsa. Mukavaa että palvelu pelaa =)

Voin jo kuvitella järkkäreiden taistelevan pippaloiden jälkeen kuka saa tyhjentää narikan. Rupeaa siinä näpit syyhyämään ku studio54-tyyliin jo sohvan välit ja nurkat on pullollaan rolexeja ja timantteja. Tosin meillä päin kait voi olla tyytyväinen jos aina sillon tällöin joku muistaa röökiaskilla.

No ei, en kuitenkaan oo niin vihanen ku tekstistä voi päätellä, baaritiskillä on vaa mukava ku saa ite suunnitella omat drinkkinsä.. Tosin kerran kuuntelin tiskillä ku heppu halus jotain makeaa juotavaa joka sais maksaa enintään 10e. Noh, tyttöhän pyöräytti tiskiltä pienen ruuvarin normaalilla 5cl viina-annoksella hintaan 10e =D Vois jo kutsuu erikoispalveluksi. En nyt viitti sanoa missä tapahtumassa kyseinen tapahtui. Jos nyt ei kuitenkaan huijattais tarpeeks sekasin olevia asiakkaita..

Yleisesti ottaen bileet on pääasiassa tarpeeks hyvin järkättyjä, noi nyt vaan on muutamia tapauksia mihin oon törmänny. Toivoisin vaan et noi narikkaheput ois hommissaan vähän tarkempia, ei oo varaa ostaa aina uutta kaulaliinaa.. Kertokaa omista kokemuksista, tuskin on ainoita ?