Visual Systeemi Mix Sessions Vol. 3 20.12.2003 @ Turku

1 post, 1 page, 592 views

Planet Visual Systeemi

Posts: 2

#1 • • Planet Visual Systeemi
Visual Systeemi mix sessions Vol. 3 Christmas Party, 20/12/2003


Joulu odottaa, mutta miten on kinkun kanssa? Tule Visual Systeemin joulurientoihin päiväkodin mieltä ja ruumista lämmittävää ilmapiiriin. Kinkkua (tai soijakorviketta) voi hyvällä syyllä maiskutella tänä jouluna kaksi kertaan enemmään kuin normaalisti kun vietät hikisen illan tanssilattialla keinahdellen ja suorastaan näet kaloreiden vain leijuvan tiehensä. Tilaa kinkulle!

Illan musiikillisesta tarjonnasta vastaavat Turun omat pojjaat Ricardo ja Rücker Cool Cappucinosta sekä DJ Halo helsingistä, joka on lupautunut tuomaan oman psykedeelis-mausteisen funkin house musiikkinsa suoraan teidän sydänkäyriinne; ja vielä Tampereen joulu-smurffien suosikki drS joka lupaa henkilökohtaisesti vetää pukkia parrasta jos ei muuten lahjoja tipu. Ei muuta kuin korvat hörölle!

Ja jos täysin uupuneena istahdat mukaavaakin mukavammille päiväkodin sohvilla tai tuoleille niin ei tarvitse kuin silmiä vähän nostaa niin johan ovat kaikki valkokankaat ilot ja kujeet ihanien silmiesi nautittavina. Tällä kertaa erikois-vj-vierailun tekee Suomen kungfuin vj Rising Tiger. Visual Systeemin omat VJ:t Naïve ja Hahmo virittelevät toki myös omat keitoksensa valkokankaalle. Sieltä jos mistä se pukkikin löytää todellisen jouluhengen.



@Päiväkoti, Turku
klo 21-03
liput 3 euroo


DJ:t

Halo (Surreal Audio, Helsinki)
drS (Plauge, Tampere)
Ricardo (Cool Cappucino, Turku)
Rücker (Cool Cappucino, Turku)


VJ:t

Rising Tiger (undercontrol, Planet Earth)
Naïve (Visual Systeemi, Turku)
Hahmo (Visual Systeemi, Helsinki)

_______
päiväkoti
surrealaudio
plauge
undercontrol
visual systeemi