P A C I F I Q U E 6.3.2004 @ Espoo

1,035 posts, 52 pages, 173,333 views

Avatar
#881 • • chilli Guest
Huh!
Nämä bileet sai naaman hymyyn ja jalat liikkeelle. Loistavaa monipuolista musiikkia, kuitenkin Rinneradio sytytti eniten :) . Biitti oli nopeampaa heidän normaalistaan,mutta juuri sopivaa serenan isoon areenaan. ihmisillä hyvä ”yhteishenki”,
Lopussa Slusnik luna, pisti vielä polvet notkumaan luolassa, parasta mitä heiltä olen kuullut.
House areenan musiikki olisi saanut olla housempaa, koska kuulosti rankemmalta, kuin olisin halunnut.
Hardcore tuubi ja chill-sauna jäi kokematta... jonoa liikaa ja tungosta muutenkin. Viileämmät paikat tuntui sopivan paremmin polkkaamiseen.
Odotin vähemmän uima-asuisia bileisiin,mutta lähes kaikki oli vähissä vaatteissa. Tietenkin! Onneksi ei ollut liian kuuma, kuitenkin kosteutta riitti. Vesipitoinen ympäristö sai rennon ja hyvän olon aikaan. Joka paikassa pystyi paljailla jaloilla kävelemään. n.

Ei tainnut mitään vakavaa tapaturmaa käydä kenellekkään??? vaikka liukasta oli allaspuolella. Ainakin se ”alamäki” pukuhuoneelle päin...

Fiilis oli kerrassaan mainio, hyvää seuraa ja mukavia, iloisia ihmisiä. Tarjoilu/palvelu silti hidasta monella baaritiskillä.
Jonoa ei ollut yhtään kun tultiin noin klo.21:10. Koiria portilla haistelemassa porukkaa, mutta turhaa taisi olla etsiminen. Luulisi huumekoirilla olevan parempaa tekemissä, esim. tulleissa.
Parkkipaikka oli riittävän iso ja ruuhkaa siellä ei ollut tullessa eikä lähtiessä. 20 ei yhtään liikaa näistä kemuista.

Joku ulkomainen esiintyjä esim. Anthony Pappa ja John Digweed sopisi serenan tapahtumaan loistavasti.

Seuraaviin bileisiin on pakko taas lähteä, jos ja koska tulee?

Onko missään www-sivuille live kuvaa bileistä?
emily_

Posts: 159

#882 • • emily_

alien:
Näitä bileitä pitää hehkuttaa tosi kauan! Toivottavasti tulee uudet mahdollisimman pian!! *sydän*



My thoughts excactly. *jiihaa*
Lost-Soul

Posts: 3,107

#883 • • Lost-Soul los pallos

yana:
kortti vaikuttais kyl ehjalta jos kamera pystyy lukemaan sita ja nayttamaan kuvat...


Ei välttämättä.. Itsellä thaimaassa hajos yks kortti silleen, että kamera viel pysty lukemaan sitä, mutta oikeastaan mitään sieltä ei ulos saannut.. Muutama hassu kuva tuli onnistuneesti ja loput olikin sitten vieottuneita..

Toivottavasti vaavu saat kuvat jotenkin ulos ja kannattaa kokeilla (jos mahdollista) laittaa se kortti johonkin toiseen kameraan ja suoraan kamerasta ottaa kuvia ulos. Kuitenkin kamerat toimii joskus vähän paremmin mitä noi kortinlukiat (tosin aika harvoin)

--
Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

itis

Posts: 2,518

#884 • • itis Morning Star
Oli kyl sen laatuluokan bileet, et olis voinut varata viikoksi serenan eikä yhdeksi yöksi... noh, ehkä joskus *hih*

--
Miksi ylipäänsä asioilla on tapana järjestyä?

NaperO

Posts: 92

#886 • • NaperO normien katkaisin

Jone:
Mitä tästä opimme? Jätetään se ”pokailu” bileistä pois ihan suosiolla.


Tuosta kyllä olen samaa mieltä, pidetään bileet bileinä. Mutta näin sinkun näkökulmasta, jos sen kerran olisin tuolla törmännyt johonkin mukavaan tyttöseen tuolla bileissä olisi kyllä harmittanut jos olisin hotellin ovella törmännyt tylyihin ”ei sisään” sääntöihin.

IMO toi hotellin nimisysteemi taas oli aivan loistava. Mä nimittäin halusin bileiden jälkeen ihan oikeasti ainoastaan lepäämään, enkä mitään himmeitä ”minä ja mun 47 kylpylästä juuri kehitettyä kaveriani”-jatkoja viettämään.


Tuskin teidänkään yöunenne olisivat siinä menneet, jos esim. hotellin yökerholla olisi jatkettu edes neljään saakka? Hotellin majoitusalueissa tapahtuviin käytöshäiriöihin olisi puolestaan ollut helppo puuttua, ulosheiton uhalla. Tuskin tuolla mikään laivameno olisi ollut.

Toi nimilistameininki oli sitäpaitsi jo ennen Pacifiqueen menoa tiedossa, vai ettekö te lukeneet niitä respasta annettuja papruja?


Meidän 6-henkinen porukkamme ainakin oli iloisen tietämätön tästä. En tiedä mitä niille papereille tapahtui, luultavasti upposi jonnekin kavereiden taskuihin, mutta ei tuosta ainakaan respassa mainittu sisäänkirjottautumisen yhteydessä. Kysyttiin siinä silloin, että pitääkö kaikkien muka täyttää tuo nimilappu, jolloin meille sanottiin sanatarkalleen ”Olisi se suotavaa”. Ei kuullostanut silloin kovinkaan pakolliselta, mutta onneksi tuli se lappu täytettyä.

Kiitokset myöskin muille hotellin Pacifique-asiakkaille suhteellisen hyvästä nukkumarauhasta ja etkoilulöpinöistä kaupantekoineen kaikkineen.


Kuten myös itsellesi ja kiitos sopuhintaisesta hyvästä levystä. *hymy*

[muokattu 8.3.2004 09:54]

--
\\\"Freeze you mother-sticker! This is a fuck-up!\\\"

Marjo

Posts: 1,796

#887 • • Marjo pupuTupuna
Luettuani kommennttia näistä bileistä, ei voi muuta kuin hävetä omaa poissaoloaan... *murr ja snif* Noh, aina ei vaan pääse...
Vivo

Posts: 178

#888 • • Vivo

vaavu:
Oli muuten todella hyviä ranskiksia, rapeita ja kuumia! Kahden euron satsista sai kahdelle juuri sopivan pikkupalan syötäväksi.



Nää on lautailijoiden keskuudessa jo lekendaariset. Serenan localssin tunnistaa siitä että se tilaa ranskalaiset sanomalla: pelkät. Jos on oikeen inside tyyppi ni voi jopa ääntää sen pjelkät (venäläisellä aksentilla).

--
one foot in the rave

Slusse

Posts: 115

#889 • • Slusse mukamasmuusikko
Jos ketään kiinnostaa, niin täs ois lista kipaleist mitkä esitettiin Pacifiquessa:

1. Magic Kingdom
2. Winkee - Whisper (SL Remix)
3. Aluna - Time (SL Remix)
4. Firstlife
5. Celeste
6. Error
7. SID04
8. Sinner
9. SUN
Nitta

Posts: 5,021

#890 • • Nitta Sateenkaaren päässä
Voih

vaavu:
Voi ei voi ei... Kamera ei suostu purkamaan muistikortilta kuvia pois. Ollaan kokeiltu jo kahdella koneella ja eri softilla ja uusilla ajureillakin, mutta ei. Seuraavaksi pitää varmaan kokeilla sellaisella erillisellä kortinlukijalla ja katsoa josko se saisi tyhjennettyä muistikortin. Toivottavasti vaan se muistikortti ei ole hajonnut. :(

Kameran ruudulta kun niitä kuvia selaa, niin ne näyttää vielä ihan onnistuneilta. Tulee kyllä ihan hirveän iso itku jos noita kuvia ei saa pelastettua. Mutta ei pidä vielä heittää toivoa.



Pidän peukkuja (luulen että moni muukin pitää *hymy*) ja toivon että ongelma ratkeaa, sillä olisihan häpeä jos näin hienoista kemuista ei jäisi todistusaineistoa jälkipolville...

Jos ei muuten, niin voittehan museoida kameran ynnä muistikortin, katselijalle euron tai parin maksu katselusta *jiihaa*

(sori, en voinut vastustaa kiusausta letkauttaa...*blush*)

Peukut pystyyn!!!

*joo*
jaykay

Posts: 293

#891 • • jaykay
Täytyy myöskin ilmoittautua lukuisten hehkuttajien joukkoon! En tosiaan osannu kuvitella että Serenasta saadan noin näyttävä kokonaisuus.

Aamulla duuniin tullessa maanantai aamukin näytti valoisimmalta pitkään aikaan ja aivan täysin Pacifiqunen ansiota! :)

..harmi et tuli missattuu Slusnik Lunan setistä 2. biisi!!!
inka

Posts: 179

#892 • • inka juppihippireivaaja
Etukäteen olin melkein varma että jonkin asian on _pakko_ mennä pieneen, muttei menny!*jiihaa*

Hienosti selvittiin parilla mustelmalla, liukumäissä ja altaissa taistelu oli hauskaa ja henkilökunta oli totisesti asiallista muttei nipottanut mistään turhasta, vaikka välillä anniskeluporealtaaseen kiipeiltiinkin aitojen yli ja saunat oli vähän unisex *hahjust*

plurrrr kaikille!
-Santtu-

Posts: 1,965

#893 • • -Santtu- ananas bananas coconuts
Ihan uskomaton tunne oli se kun nous ne portaat ylös siihen altaalle ja sellanen kuuma tropiikin humahdus tuli ja lämmitti jonossa kylmenneet paikat.Se lämpö kyllä meni ihan sydämeen asti ja pysyi siellä koko illan ja jaksoi hymyilyttää. *plur*

Ei olisi millään halunnut lähteä pois ja meinas tulla (ja kai tulikin*blush*) siinä lopussa tippa linssiin kun *nuotti*Sun is shining*nuotti* soi... *sydän*
”..to the rescue..here i am..want you to know..can you understand..?..want you to know..i'm a rainbow too..” *hyräil*

Kiitos kaikille ihan älyttömästi, tämä oli aivan mahtava talven piristys! *iloinen*

*hali*

[muokattu 8.3.2004 16:16]
Wille

Posts: 850

#894 • • Wille
Olen aivan sanaton...siis aivan uskomattomat pirskeet,ylitti odotukseni täysin,porukkaa oli just sopivasti ja muutenki kaikki näytti toimivan tosi hyvin järjestelyjen kannalta jota en ois uskonu...fiilis oli aivan mahtava!!
Hotellin toiminnasta olis kyl vähän sanomista mut ei se haittaa ku oli nää bileet niiiiiiin siistit!!

Myin jo lippuni pois tos viime viikolla mutta tulin sit kuitenkin toisiin ajatuksiin ja ostin uuden perjantaina...Onneks !!!!

Tätä lisää *aplodit**aplodit*

--
Hyvin sä vedät :)

Avatar
#895 • • kelasin Guest
*sydän* eipä voi oiken muuta sanoa
Stresspill

Posts: 220

#896 • • Stresspill rendermonkeywrench

vaavu:
Siihen mäkin luotan. Sillä kortinlukijalla sen sitten näkee.



Jos kortinlukijallakaan ei näy kortilla mitään, niin sitten kannattaa ottaa avuksi joku RAW muotoista dataa lukeva softa, joita käytetään tiedostojärjestelmänsä sekoittaneiden tallennusvälineiden tonkimiseen. Ontrackin Easy Recoveryllä olen ainakin oman kovoni tärkeät roinat saanut pariin kertaan pelastettua. Formatoimaan ei korttia kannata mennä. Tietokoneen kovalevylle tieto kyllä jää operaation jälkeenkin, mutta flash muistista varmaan katoaa lopullisesti kaikki formatoinnin jälkeen.

--
Aeria Gloris

ezzy

Posts: 8,060

#897 • • ezzy Droid-pappa

Stresspill:
---
vaavu:
Siihen mäkin luotan. Sillä kortinlukijalla sen sitten näkee.

---


Jos kortinlukijallakaan ei näy kortilla mitään, niin sitten kannattaa ottaa avuksi joku RAW muotoista dataa lukeva softa, joita käytetään tiedostojärjestelmänsä sekoittaneiden tallennusvälineiden tonkimiseen. Ontrackin Easy Recoveryllä olen ainakin oman kovoni tärkeät roinat saanut pariin kertaan pelastettua.



Toi softa on kyl mainio. toivottavasti toimii v&v:lle yhtä hyvin kuin itsellle.
Roope Ankka

Posts: 343

#898 • • Roope Ankka
****************************Kuningastapahtuma**********************************************

Takaraivossa supatteleva parin vuoden takaisen Tampereen 2 t 45 min odotus jonossa tapahtumaa edeltävän päivän suihkussa käymättömyyteen yhdistettynä antoi pieniä pelkotiloja Pasifiquen tapahtuman luonteesta. Ehkäpä sielläkin pääsen jonottamaan enkä missään vaiheessa pärskimään....

************************Mutta mitenkäs sitten kävikään***************************

Alku oli vähemmän lupaavaa huomattessani aikataulun muuttuvan bussikuljetuksen muuttuessa kuskinakiksi, varsinkin kun huomasin jo aikaisessa vaiheessa etten ehtisi budjetoimaani 19.50 kellonlyömään ja välttämään mahdolliset jonotukset.

No olin n. 20.30 paikalla ja ei tarvinnut jonottaa yhtään, mikä ei ollut ollut tilanteena niillä, jotka olivat olleet kiltisti ennen 20.00 paikalla niin kuin minäkin olin alun perin suunnitellut.

Olin niin innoissani vesialtaista jo Milleniumin bileissä Turun Caribian läpikäyneenä, että säntäsin sinne koppirumban jälkeen. Niin taisin olla innoissani. Sain vasta paluumatkalla autossa tietää luolasta... niiin olisihan sekin ollut kiva nähdä. Jäipähän jotain ensi kertaankin. Tosin siellä oli kuuleman mukaan huonohko ilman laatu, joten tuskinpa olisin kauan aikaa siellä viihtynyt.
Musiikki ei ollut allasalueella sitä mitä hain ensimmäiseen pariin tuntiin, loppu oli kyllä ihan nautittavaa.

Saunoissahan oli ajastimet säädetty vakioilloille ja siksi ne olivat haaleita, koska niitä ei saatu pakkokäynnistettyä pitkäksi aikaa kerrallaan. Toivottavasti ne toimivat ensi kerralla, kävin meinaan 4 kertaa puolitehoisessa saunassa. Se höyrysauna on demoninen ellei ole joku tulijalkafakiiri. Meinaan polttaa aika napakasti. Omasta mielestäni se on huonosti suunniteltu jo rakentamisvaiheessa.

Tuo hard core-tuubin 30 minuutin jonotus lienee aika yleistä ihan normaali-iltoinakin, joten siitä ei kannattane turhia kitistä. Se on kertakärsimys. Muut tuubit toimivat tosi nopeasti, se nopeinkaan ei polttanut tällä kertaa ihoa, kun vettä oli tarpeeksi mukana. Tosin silmät menivät vieläkin reaktionomaisesti eka kurvin jälkeen kiinni. Silmät menivät kiinni erittäin klooripitoisesta vedestä, mikä on Serenan minut luotaantyöntävä tavaramerkki, jos ajatellaan Serenaa ihan muunakin kuin bilekäyttönä. Tällä kertaa tuoksahdin kyllä voimakkaalle kloorille bileiden jälkeen ja ihonikin ilmoitti rakkuloilla, mutta onneksi ne hävisivät sunnuntai-iltaan mennessä.

Toivottavasti krokotiileistä tehdään ensi kerraksi laukkuja ja kenkiä, etteivät ne syöksy ilmojen halki odottamattomasti niskaan (ekan kerran jälkeen niitä jo odottikin enkä mielellään). Rantapallot olivat ok.

Mitä veden lämpötilaan tulee, niin mielestäni viileä vesi pitää virkeämpänä ja porealtaassa oli ihan tarpeeksi lämmintä.

Joku huomatti alkupohdinnoissa, että Kirkan esiintyessä saa vetää aamuneljään. Miten olisi, jos Kirka kävisi vetämässä 5 minuutin setin ja liittyisi sen jälkeen juhlijoihin? En usko, että välttämättä veloittaisi hirveästi ko. asiasta, kun kertoisitte asian luonteen Kirkaa tosin itse sen paremmin tuntematta. Kingidiili, jos aikataulu muuttuu 04.00.

Ihan tapahtuman järjestämistä koskien Turun Caribian ihmisten tavaroiden varastointi oli paremmin organisoitua, koska siellä annettiin avain/sisälle menijä, joten komerot olivat reilummin jaettuja.
Oman täysin subjektiivisen arvioni mukaan tämän tyylisillä bileillä voisi olla menekkiä 3-4 kertaakin vuodessa järjestettäviksi ja kuten joku sanoi näistä voisi saada hyvän tavaramerkin, sillä oletuksella, että kaikki sujuu jatkossakin hyvin ja näitä annetaan järjestää. Eli tätä voisi periaatteessa mainostaa ulkomaillakin. Itse lähtisin lähinnä markkinoimaan ensin lähialueille, Tallinna, Pietari ja Tukholma, mutta sen kannattavuus riippuu ihan siitä millä volyymillä tämä vetää jo pelkästään suomalaisia eli kannattaako markkinoida, jos suomalaiset tuottavat saman verran.
Juteltuani Turun Caribiassa tanskalaisen ja norjalaisen kanssa, he sanoivat, ettei yksityisellä olisi mitään mahdollisuutta saada Conquestin tapaisen tapahtuman järjestämiseen lupia. Eli sama koskisi varmaan myös tätä Pasifiqueta.
Turun Caribiassahan meni siinä pieleen, ettei ihmisiä tullut paljon allasalueelle, vaikka se oli kokonaisuutena parempi perusolosuhteiltaan kuin Serena (ei niin kloorattua vettä, paremmin sisustettu, keskeisemmällä paikalla).

Ensi kerralla.
1) Ajastimet eivät petä saunoissa
2) Parempaa musiikkia allasosastolle
3) Parempi ilmanvaihto luolaan (vaikken käynyt, luotan kuulopuheisiin)

Kokonaisuutena nämä kuitenkin olivat parhaimmat bileet, missä olen koskaan käynyt ja olen käynyt aika monessa paikassa tätä ennen ja nämä ylittivät myös Ibizan Amnesian vuotuiset päätösbileetkin... vaikka aion mennä niihin tänäkin vuonna.
*Tomzah*

Posts: 69

#899 • • *Tomzah*
UULLALAA!!! Upeeta! Mahtavaa! Selvästi paraimmat bileet missä oon ikinä käyny! Odotukset oli aika korkeella noitten bileiden suhteen mut silti ne ylitti odotukset! Järjestelyis ei ollu vikaa, ainoastaa se hässäkkä hotellil ”kirjautuessa” sisää vähän ärsytti mut hilpeellä mielellä siitäki selvittii kunnialla! Tosin sisällä käynnin jälkee sit vietettii vielä aikaa ulkona ku eräs auto tykkäs olla käynnistymättä...*iloinen* Mut siitäki selvittii loppujen lopuks kunnialla ku pari heeboo tuli suoraa pulkkamäestä antaa autostaa vähä virtaa!*iloinen* Täytyy juu vaa toivoa et nää ei jääny viimesiks pacifiqueiks, koska tollasii bileit ei koskaa oo liikaa! Iso käsi järjestäjäporukalle! Ja kiitos paikalla olleille, eipä oo teissäkään mitää valittamista!*plur*
keijukainen

Posts: 1,599

#900 • • keijukainen kiksumurmeli
*sydän* Bob Marley vs. Funkstar De Luxe -Sun Is Shining *sydän*

--
*seepla*