P A C I F I Q U E 6.3.2004 @ Espoo

1,035 posts, 52 pages, 172,588 views

Major Tom

Posts: 266

#801 • • Major Tom
oon vielki ihan sanaton.. L O I S T A V A A !
vaavu

Posts: 1,324

#802 • • vaavu vara-vana
Jösses sentään.

Useamman kerran illan aikana huomasin ihmetteleväni itsekseni, että en olisi koskaan uskonut että Suomessa voi olla tollaista meininkiä. Ehkä siinä trooppisen ilmaston ja letkeän musiikin yhdistelmässä oli jotain, mikä sai tavallisesti niin jäyhät suomalaiset irrottelemaan noin vapaasti. Ainoa oikea adjektiivi kuvaamaan tuota tapahtumaa oli bakkanaalinen. Ihmiset bilettivät täysin estottomasti, hyvin olemattomissa vaatteissa, eikä varsinkaan loppuillasta kenenkään tarvinnut hävetä kalpeata ihoaan tai rasvaprosenttiaan.

Oli todella upean näköistä kun se iso keskiallas muuttui yhdeksi pumppaavaksi tanssilattiaksi. Ei ollut mitään pelkoa siitä, että tuolla allasosastolla ei olisi voinut tanssia - kahluukorkuinen vesi taisi muodostaa aika sopivan tanssialustan. Loppuillasta nostatuskohdissa jengi vielä pärskytti vettä kuin viimeistä päivää. Ja kun sitten vielä pärähti \'Sun is Shining\? soimaan, joka toi mieleen uskomattomia muistoja entisistä hikisistä ja kosteista bileistä... *insert kaikkein ihquin hymiö tähän*

Ja meininkiä oli todellakin myös muilla osastoilla kuin vain altaalla. Klubilla sheikattiin kuin viimeistä päivää, eikä sielläkään puolella ihmisillä paljoa enempää ollut vaatetta päällä - bikinit olivat myös klubin puolella ihan sopiva tanssiasu. Ylhäällä hc-tuben saunanlauteet olivat aikamoisen eksentrinen kokemus. Saavuttiin sinne räppäämään pari kuvaa Proteuksen soittaessa, ja ensimmäinen ajatus ylös päästyään oli, että itse pääpiru oli siellä heittämässä kiukaille löylyä ja ihmiset tanssivat saunan lauteilla pirun tahdissa. Ylhäällä vasta olikin kuuma kuin helvetissä, ymmärrän kyllä että tunnin setin soittaminen moisessa ympäristössä on aikamoinen koettelemus. Mutta en kyllä muista että noin helvetillistä menoa olen vähään aikaan nähnyt missään, upeaa. Ja ambient-saunassa me ei edes ehditty käydä ollenkaan, sielläkin kuulemma oli todella hienoa.

Pieniä miinuksia oli, kuten allaspuolen baarijonot ja joidenkuiden lapsellinen käytös (esimerkiksi toisten vaatteiden ja omaisuuden kasteleminen). Nämä miinukset olivat kuitenkin niin pientä, että hukkuivat täysin yleiseen hyvään menoon.


Paikalla oli tiukka kuvauskielto, ja poket todella valvoivat sitä. Hyvä näin, koska en usko että noin vapautuneessa meiningissä välttämättä haluaa varoa pyllystä lähikuvia napsivia urpoja. =) Välillä oli vähän omankin kameran kanssa noloa ottaa ihmisistä kuvia, kun ei voinut olla varma haluavatko he mukaan vai ei. Me kuvattiin käytännössä lähes koko ilta läpi, mikä tietysti jätti biletyksen vähän vähemmälle. Toisaalta kun näki ne bileet ympärillään ja ymmärsi kuinka ainutlaatuinen tuo tapahtuma oli, halusi sen edes jollain tavalla taltioida. Kameran muistikortti vaan rupesi paukkumaan jossain vaiheessa täyttä, yksi gigakaan ei näemmä riitä kun kuvattavaa on paljon. :|

Uh, täytyy vain toivoa että noista kuvista edes osa on onnistuneita. Onneksi paikalla oli myös Jone, joten sieltä päin on luvassa hyviä kuvia joka tapauksessa. Toivottavasti vaan Jonen kameralle ei käynyt mitään. Nimim. terveisiä vaan sille urpolle joka tahallisesti kasteli Jonen kameran *dissaa*


Kokonaisuutena, nyt on ollut viikon sisään aivan uskomattomia bileitä. Ensin Hallmark, sitten Serena + Illut, ja kohta Oceanian risteily. En muista että ihan vähään aikaan on näin mieletöntä kevättä ollut. Hallmarkista jo ajatteli, että tästä on vaikea pistää paremmaksi, mutta olin iloisesti väärässä. Ja vielä on risteily edessä!

Vielä viimeisenä: en usko että tuota konseptia on missään maailmassa jalostettu noin pitkälle aiemmin. Tuosta tapahtumasta on mahdollista saada ihan maailmanlaajuisestikin tunnettu juttu, vähän kuten Koneisto tai Isot Labyt aiemmin. Täytyy toivoa sormet ja varpaat ristissä että viranomaisten tai Serenan puolelta ei tule mitään esteitä jatkon järjestämiselle. Ensi kerralla esimerkiksi Armin van Buuren soittamaan altaalle viimeiset pari tuntia upea kiksusetti, ja ainakin allekirjoittanut lupaa hajota onnesta siihen paikkaan.


PS. Kiva tutustua taas uusiin ihmisiin ja saada pari nimeä yhdistettyä naamaan, myös täältä Klubbarilta.
TuoppI

Posts: 60

#803 • • TuoppI
Kyllä! Hieno tunnelma ja todella hyvin järjestetty. Tätähän tässä jo kehuttukkin niin paljon, ettei ole enää mitään lisättävää. Itse huomasin myös tuon kuvauskielto kyltin jossain vaiheessa. Mutta sain silti kuvattua täyden rullan digikuvia. Muutama aika hienokin kuva eksyi joukkoon!
[Nuclear]

Posts: 5,855

#804 • • [Nuclear] el aprendiz
Muutamilla henkilöillä näytti olevan vedenkestävät kertakäyttökamerat jotka räppäili siel, tuskin kuvauslupia omaavina, mut eihän niitä kaikkia kameroita voida tietenkään valvoa. Toinen vähän inhottava asia oli se kun lopussa menin luolan puolelle kengät jalassa, niin ku puolet jengistä oli paljain jaloin, niin piti varoa koko ajan ettei astunu kivenpainoisilla kengillä toisten varpaille. Toisaalta ei viittiny ottaa poiskaan kun tilanne ois ollu sama mut vaan toistepäin eikä toi paljainjaloin pomppiminen muutenkaan oikein tuntunu luontuvan samalla tavalla ku kengillä, tottumiskysymys pitkälti.

--
"Onnellisen miehen talossa asuu järjestys" - Kiinalainen sananlasku

BuBu

Posts: 509

#805 • • BuBu
... mitä voi vielä lisätä

Oli vaaan niiin *plur*
Poppoo niin oikeella asenteella bilettämässä ja mukavaa henkilökuntaa!!

Musiikki,, ah,, plurrrr!! slusnik luna *sydän*
Pikkasen loppu aika kesken.. mut kyllä semmosta oli meno, et uni tuli *nauru*

--
Put on your reeboks man and go play some funky tennis!!

Karski

Posts: 6,049

#806 • • Karski Pomon kätyri

TuoppI:
Kyllä! Hieno tunnelma ja todella hyvin järjestetty. Tätähän tässä jo kehuttukkin niin paljon, ettei ole enää mitään lisättävää. Itse huomasin myös tuon kuvauskielto kyltin jossain vaiheessa. Mutta sain silti kuvattua täyden rullan digikuvia. Muutama aika hienokin kuva eksyi joukkoon!



Ai oikein huomasit *täh*
Et kumminkaan jaksanut sen
kummemmin noteerata sitä *justjoo*

--
Paid by the Alliance
to slay all the giants.

Janne

Posts: 1,330

#807 • • Janne kipee ukkeli
Emmä tiiä, oli kai siellä ihan kivaa, mutta mitään erityistä ei jäänyt mieleen. Tabikaan ei ottanut mukaan Clear Blue Wateria, vaikka lupasi, prkl. Aika paljon oli sellaista bodarikaveria ja sit jotain vonkaavia tavis-eukkoja. *hmph*

Mut Zwekin etkot ja jatkot oli kyllä kivat, kiitos niistä! Harmi, että yöllä ei voinut sitten enää luukuttaa. Aamu oli mukava aloittaa pikku viinaksilla ja saunalla *känni* Ja musa tais soida läpi yön, mukaanlukien ne pari tuntia kun lepäilin. Asiallista, ehdottomasti mieleenpainuvampaa kuin päätapahtuma, vaikka ei järjestelyissä yms. mitään moitteen sijaa todellakaan ollut! *piis*
Hyzenthlay

Posts: 5,103

#809 • • Hyzenthlay myrkynsekoittaja
ai niin

*sydän* 808 state - Pacific state *sydän*

Olo on haikea näin hienojen bileiden jälkeen. Mikään ei auttaisi paremmin kuin kuvat tapahtumasta! tai joku pieni videopätkä. Sitten voi muistella kuinka kivaa oli.

Sitä en tosin ymmärrä, että mikä saa juuri ne em. kolmekymppiset känniääliöt aina mun kimppuun. Ei voi ymmärtää, että bileissä biletetään eikä isketä *igor*

--
Lapsuus on lyhyt, joten kannattaa juhlia aina kun voi :D

Cloud

Posts: 2,162

#810 • • Cloud Game Freak
Oikeasti olen käynyt monissa pileissä elämäni aikana, mutta viimeiset vuodet kaikki on ollut samaa paskaa ja ei jaksa millään vaan olla ja jotain tarvitsis. Eikä sitten päässyt eteläänkään Sniff, Mutta Kyllä täytyy sanoa että Parhaimmat Pileet ikinä missä olen suomessa käynyt! Allas-Vesi-Fiilikset-Ihmisetfiilareissa-Musiikki-Rinneradio! Jumalaiset juhlat aivan kuin minua ja vain minua varten tehdyt! Kaunista niin kaunista että haikea mieli on varmaan vielä pitkään! Tälläinen uimaripoika saa kiksinsä juuri tälläisestä! Eli kiittää ja kumartaa kaikille järjestäjille.. Yleisölle ja musisoojille!.

AllasOsasto Ihquu Lisää tälläistä PLZ vaikka heti huomenna.

Slops. Liian lyhyt olisi voinut kestää vaikka koko yön tai miksei viikonlopun ;)

--
Elämä on peliä, joten anna noppien laulaa puolestasi.

Hyzenthlay

Posts: 5,103

#811 • • Hyzenthlay myrkynsekoittaja
uuh! Rinneradio! Kuten joku sanoi, rinneradio taisi saada uusia ”fanittajia”. Mä olen yksi niistä nyt *joo* Tuli todella jännää settiä; en ole tottunut siihen, että bileissä joku soittaa lavalla mitään akustista instrumenttiä *ding* Myös se, että tuli yllättäen aika paljon nopeampaa biittiä hitaan jälkeen sai jalat kattoon.

--
Lapsuus on lyhyt, joten kannattaa juhlia aina kun voi :D

SickDog

Posts: 42

#812 • • SickDog SickDog
Täytyy pistää isoa kunnioitusta järkkäreille, tästä on hirvenä vaikea pistää paremmaksi! Paikka oli kyllä bileille aivan optimaalinen ja kuten vaavu jo kirjoittikin, niin lopussa ei kyllä tainnut allasosastolla olla kellään enää mielessä että miltä nyt näyttää jos tässä vähän sheikkaa, fiilis oli aivan mieletön *jiihaa*
ISO kiitos ja ensi vuonna uudestaan, eiks je?
kiiki

Posts: 491

#813 • • kiiki hankala
Mikäs tää Sun is shining -biisi oli, ilmeisesti tuli ihan lopussa vasta? Että halkeamia peruskalliossa? *nauru*

Ihan helmi bileet, todella iso kiitos järjestäjille! *aplodit**aplodit**aplodit*
Hyzenthlay

Posts: 5,103

#814 • • Hyzenthlay myrkynsekoittaja
Bob Marleyn biisistä joku remixi...

--
Lapsuus on lyhyt, joten kannattaa juhlia aina kun voi :D

Ozie

Posts: 1,389

#815 • • Ozie
Oi että *sydän*
Oli kyllä semmoset bileet et oksat pois.

Koko viikon odottanu tätä ihan törkeesti (siis viimesen viikon silleen ettei oo voinu olla puhumatta). Etkot vähän kärsi ku hyvä musa (tm) uupu ja pizzoja ei voitu toimittaa tuntiin. Vähän ennen lähtöä katkeski jo filmi. Taksi tuli hakee 20:30 koko meijän 11 päisen poppoon. Jonoista ja muusta alkuhässäkästä en siis pysty mitään kommentoimaan...21:00 aikoihin piti olla perillä.

Kaikki oli hyvällä päällä, hymyileviä naamoja näky ihan törkeesti, naiset oli kauniita ja musiikki mukavaa. Isos altaas löysin itteni kaverin kainalosta jonkun puhallettavan lelun päältä jossa oli palmu. Ööh...sori jos joku närkästy asiasta. Muuten tuli sit pyörittyy vähän joka paikassa.

Kiitti sille tytölle joka tuli porealtail kaataa siideri suuhun, taisin unohtaa siin välis kiittää *slurps*

Lopussa meni vähän sähläykseks ku paikkaa ruvettiin pistää kiinni. Alun filmin katkeamisesta johtuen luulin et mul oli tavarat lokerossa. Kavereita ei näkyny missään ja piti olla puoliks lokero yhen kaverin kanssa. Nooh, onneks löysin sit sen kaverin joka kerto ettei meil ollu mitään lokeroa eikä se saanu mun vaatteita narikasta ku meil oli samas. Onneks henkilökunta oli erittäin ystävällistä, vaikka siin vieres joku huuteliki jotain niille ja sain tavarani takas kuvausta vastaan. Taksiki oli heti portin ulkopuolella odottamassa niinku piti.

Kiitos järjestäjät, henkilökunta, taksikuski joka kesti meitä meno ja tulomatkan ei voinu olla helppoa ja kaikki ihmiset jotka oli hyvil fiiliksil liikkellä *plur*
caitrin

Posts: 159

#816 • • caitrin ö_____ö
Jaajaa, meikäläinenkin tässä vasta pääsi sängystä ylös *nauru*
Vielä pitää omaan eiliseen kommenttiin lisätä se, että harmitti ku ois tehny mieli olla sekä allasosastolla että klubiluolassa, koska molemmissa oli kivaa mut erilaista... Luolassa tuli aivan loistomusaa, mut se pääsalin allasbiletys oli kyl sellanen ibiza-kokemus et sitä ei halunnu jättää väliin.. Eipä oo ennen tullu tanssittua tollasissa olosuhteissa *sydän* *pihkassa*

Eli ts. bileiden aikaisen loppumisajankohdan takia oli melkeen pakko jättää monta hyvää juttua väliin (kuten slusnik lunan setti *uuh*), toiv. saadaan videoo ja kuvia tänne ja muualle paaaaaljon niin pääsee fiilistelemään *hymy*
Ozie

Posts: 1,389

#817 • • Ozie

kiks:
Mikäs tää Sun is shining -biisi oli, ilmeisesti tuli ihan lopussa vasta?



Missasin sen kun olin saunas, mut olisko

Bob Marley vs. Funkstar De Luxe - Sun Is Shining?
La Petite

Posts: 1,160

#818 • • La Petite Killed by selfish game, burned by acid rain...

Ozie:
---
kiks:
Mikäs tää Sun is shining -biisi oli, ilmeisesti tuli ihan lopussa vasta?
---


Missasin sen kun olin saunas, mut olisko

Bob Marley vs. Funkstar De Luxe - Sun Is Shining?



Just se biisi *jiihaa*

--
Rem tene, verba seqventur

Avatar
#819 • • Mieshuora Guest
Oli aivan loisto bileet *hih*......Rinneradio *aplodit**jiihaa*.....Oli niin upeeta...
lisää tämmösii tapahtumii.....*sydän**sydän**sydän*.....Oli niin upeeta ku tuli kokoaja jotai hyvää settii....Mahtavaa oli kattoo ”lavalta” ihmismerta kaikilla niin helveti hyvä fiilis*hali*
Hixxy

Posts: 522

#820 • • Hixxy HaroPup

Ozie:
Isos altaas löysin itteni kaverin kainalosta jonkun puhallettavan lelun päältä jossa oli palmu.

Meilleki kävi samanlaiset *hymy*

[muokattu 7.3.2004 16:01]