P A C I F I Q U E 6.3.2004 @ Espoo

1,035 posts, 52 pages, 173,098 views

Avatar
#761 • • Sunky Guest
*aplodit* Joo siis mun mielestä ois kans ollu ältsin huikeeta jos ois ne deejiit ollu kans menossa mukana. Ja paras fiilis oli just silloin kun bileet loppu. Sääli. Ehkä ens kerralla pidempään.

Anyways, tuli ihan mieleen se Matrixin Siionikohtaus, missä jengi bilettää ja on kosteaa ja muutenkin sellanen maaninen meininki kun katteli sitä pääsalia jostain vähän ylempää. *joo*
subu

Posts: 1,174

#762 • • subu Suski
Näin lyhyesti aivan*super*loistavat!!! Voitti hallut*sydän**plur*
luba

Posts: 226

#763 • • luba
Näitä lisää :D
hitto ku loppu jo näin aikasi... muuten megahyvät pippalot \o/
Borou

Posts: 33

#764 • • Borou n00b
Jubajebajee, oli todella siistit pileet. Aluksi ku pikkasen ennen kasia suunnistettiin ovelle, näytti jono melkoisen pitkältä. Se kuitenki veti tosi nopeasti, ja shortsit oli päällä melkosen nopeasti. Alku meni ympäriinsä pyöriessä ja aika meni kuin siivillä, homma toimi. Rinneradio rokkas, slusnik luna rokkas, vähä tuntu pileet loppuvan turhan nopeesti, mut kyllä alko voimatki olee aika finaalissa.

ps. Lopussa tuntu että ihmiset haluttiin melko nopeeta sieltä ulos, yks oli siinä ovella karjumassa ”perkele kukaa ei mee tonne sisälle nyt enää, vittu kaikki ulos ja alkakaa lähtee!!” :)
jangler

Posts: 60

#765 • • jangler
Hyvät oli bileet, ei voi muuta sanoa. Itse tulin sisälle noin klo 2110 eikä jonoa ollut yhtään. En olis nimittäin IKINÄ uskonut että sisääntulo käy niin jouheasti. Järkkärit oli selkeesti miettiny asioita, kokemus näkyi kyllä toiminnassa. Sandaalit oli erittäin hyvä ratkaisu, ei varmasti ollut lattia mikään kaikkein hygieenisin... Erinomainen tunnelma kyllä loppuvaiheessa kun nostatuskohdissa kaikki räiskytti vettä ilmaan yhtäaikaa! :)

Negatiivisena puolena mainittakoon että DJ-pöytiä olisi voinut valaista enemmän, olisi nähnyt lattialla edes että missä se mies levyineen heiluu.

Seuraavia odotellessa!

[muokattu 7.3.2004 12:07]
emily_

Posts: 159

#766 • • emily_
Oli kyllä niin!!!! ihanat bileet että =)=)=)=)=)=)=)=)=)
8L

Posts: 3

#767 • • 8L
Oli hienoa päästä uuteen paikkaan bilettämään ja kemut olivatkin verrattomat. Ehkä päällimmäisenä jäi mieleen tanssitekniset seikat. Oon aina pitänyt vedestä mutta en ole koskaan ennen kelaillut miten se vaikuttaa tanssimiseen. Jo liukas lattia on hyvä elementti; stepit lähtee paljon sulavammin (kunhan muistaa pysyä pystyssä). Vedessä pystyy heittämään juttuja mitä kuivalla maalla voi olla hankala tehdä - breikkihenkiset liikkeet ovat sikana helpompia. Sit tietty vedellä voi leikkiä ja pärskytellä ympäriinsä. Vedessä on myös sopivasti vastusta. Vesijumppa sai kehon mukavan raukeaksi ja samalla tupakansavun, pullonsirujen ja muun vakkarirekvisiitan puute vain paransi fiiliksiä.

Bileissä oli paljon hyvää, vähän huonoa, mut nyt ei jaksa kirjoittaa enempää. Kiitos kaikille, erityisesti T&Mlle kyydistä.
-P

Posts: 4,972

#768 • • -P
Siis todella upeat bileet. Kokonaisuus toimi hyvin ja homma näytti pysyvän hyvin kasassa. Oli todella ilo nähdä kaikkia frendejä/tuttuja/ystäviä ja heidän kanssaan näistä bileistä tuli todella kovat/hyvät. Mielestäni paras aloitus keväälle, ja perään vielä Illusions niin konsepti on miltei täydellinen. Kiitos kovasti fannille, stilille ja niinalle seurasta, oli todella kivaa ja fannille erityis kiitos, tiedät kyllä mistä *vink*

Näin hauskaa ei tosiaankaan ole ollut pitkään aikaan, pakkoa antaa todella isoa kättä Haballe, Tapsalle, Joonakselle, sekä muille Laby/Unity/Hallmark -posselle. näitä bileitä en unohda

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

emily_

Posts: 159

#769 • • emily_
Ja sit hetimmiten kuvat nettiin!!
Avatar
#770 • • yana Guest

emily_:
Ja sit hetimmiten kuvat nettiin!!



tais olla aika heikosti kameroita jengilla kun ei saanut kuvata ;)

en ma ainakaan haluis omista mahaläskeistä kuvia julkiseen jakoon =D
kap-pu

Posts: 1,167

#771 • • kap-pu the amazing suction cup boy

yana:
en ma ainakaan haluis omista mahaläskeistä kuvia julkiseen jakoon =D



epäilemättä siellä kuitenkin oli potentiaalisia kuvauskohteita, joista hyvinkin haluaisit kuvat verkkoon! :o :O :o

-K

--
Some of us have a greater destiny. Some of us were born with a suction cup on our head.

Tronica

Posts: 60

#772 • • Tronica
_siisteimmät bileet missä oon ollu_.. :D tunnelma oli KATOSSA koko illan! Pelkästään hauskanpito koko illan mielessä, ja silmänruokaa riiiti tytöistä (läähwonk :)(: ).. ja paikan valistuksesta. Musiikki miellytti korvaa varsinkin loppu 3h mitä siellä soiteltiin!. Oli kyllä bileet mistä en ois halunnut lähteä pois ollenkaan!. Palvelu pelas joka suunnasta, myös kiitos henkilökunnalle hyvästä palvelusta :)) . ( esim. ”poke” piti bissee sen aikaa ku kävin vessassa) ;) fiilikseen varmaan vaikutti positiivisesti 8 hyvää kaveria ja ensimmäinen kerta serenassa, ja kaikissa niissä vesiliuissa (+törky känni) :D.. Jos nyt jotain miinusta niin -> Loppu todellakin liian aikaisin, ja sitä johtuen 2kaveria sammuneena tossa vieressä kun ei jaksanut odotella illujen alkua.

Toivon tälläisiä bileitä lisää! :) (edes kerran vuodessa!)

--
©Tronica

Pelimies

Posts: 229

#773 • • Pelimies back in businesssss....
Siistii!!!!!!!*jiihaa**aplodit**aplodit**jiihaa*
Lisää tällasii!!*iloinen*
wabos

Posts: 63

#774 • • wabos
huoh... ehdottomasti vuoden kovimmat kestit oli tuossa :D ainakin tähän mennessä *nauru* ehkä paha pistää paremmaksi enään tuosta *joo*

ainoo isohko miinus oli se hardcore tuubi... kävin kerran siellä ylhäällä, suuresta korkeanpaikan kammosta huolimatta... mutta se kuumuus mikä siellä ylhäällä oli, niin se ei todellakaan tehnyt yhtään hyvää kammolle, ja sitten ku katto että siinä oli oikeastaan vain ”jonotus” paikat... missä siellä oikein olisi voinut nauttia siitä nopeasta ja todella sykkivästä musasta? ei missään, soittajillekkin varmaan aika tuskallinen paikka? *ding*

mutta pääsali sitten eli se iki ihana allasosasto... siis aivan mahtava trooppinen ilmasto(lue paljon lämpöä ja kosteutta ja kauniita naisia, ja kyllä naisillekkin varmaan sitä silmänruokaa riitti) ainoa missä joutui jonottamaan oli baari tiskit, mutta se nyt on aina ja iän kaikkisesti sama juttu paikasta riippumatta, mutta silti sekin jono kulki hyvin ja nopeasti...

alkuilta meni sitten siellä allasosastolla heiluessa, mutta ai ai ai ku pääs sinne club luolaan *jiihaa* *jiihaa* aivan sairaan magea, pimeä ja karu biletys paikka *aplodit* ja sitten se slusnik lunan setti *sydän* *sydän* *sydän*

että todella suuret kiitokset järjestäjille, lisää näitä ja paljon... *aplodit* *jiihaa* *aplodit*

[muokattu 7.3.2004 09:57]

--
*jiihaa**jiihaa**jiihaa*party time *jiihaa**jiihaa*

Deleted

Posts: 89

#775 • • Deleted
OLIKO KIVAA ! PLUR


juuri hienoa, mutta pari miinusta:
hc tuben äänentoisto ja valot oli samaa tasoa kuin jossain lasten starwarslelussa, mutta hämy fiilis oli putkessa silti. (tästä en tosin oo 100% varma, kävin siel vaan alussa)

Juuri kun meininki oli parhaimmillaan bileet loppu *lohduttel* ja jäi semmonen haikeefiilis (tälle ei tietty voinu mitään järkkärit varmasti yritti parhaansa)

Lasinsiruja ? siellä alakerran luolabaarin lattialla ja ei ollu kenkiä

se kapea sisäänkäynti sinne pukkareille oli lopussa ihan tukossa


positiivista:
tunnelma katosta läpi

vesi

semmoinen muovikrokotiili (sori niille jotka sai ehkä kolhuja siitä, kun tultiin sen kanssa ensin höyrysaunaan ja sit naistensaunaan *hih*. Myös villivirrassa ja vähän jokapaikassa tuli sen kanssa uitua)

rantapallot ja muut heiteltävät muovilelut siellä altaalla

Puhdas (lue: ei tupakansavuinen) ilma

Ibiza in finland meininki

parkkipaikka vieressä

ystävällinen henkilökunta !

Pääsi nopeesti pois

lokerot



Eli kaikinpuolin ihan 100% kemut, ainut mikä oikeesti ees vähän haittas oli se et loppu jo 1:30, mutta aina ei voi saada kaikkee! Ambulanssi kävi siellä ainakin pari kertaa, että toivottavasti mitään pahempaa ei olisi sattunu! Välil oli kyl semmonen olo et nyt kaatuu, vaik ei ollu humalassakaan.
TIlat oli todellakin kaikki erilaisia ja toimivia, oli aika jees että joku oli uhranu vm. 85 kajarinsa sinne saunoihin sai sielkin nauttii ja chillailla.
alussa oli eka tunti siinä ”pääareenalla” kuulosti ihan siltä, että siellä soi vaan mixtape (cafe del mar energymix II ?) ja tuntu ku et olis tavallinen kylpylä mut radio kovemmalla. no tunnelma nousi hieman tästä.

Yhes vaihees oli aika jännä kun oltiin menossa sinne clubi caveen niin poliisit raahas pihalla jotain heeboo maijaan, eikä sillä ollu mitään muuta kuteita kun speedot. aika jännä et ei antanu pukee ees päälle.

AIka kului vaan niin nopeeta. LISÄÄ TÄTÄ, ja kuvia

[muokattu 7.3.2004 10:11]

[muokattu 7.3.2004 11:10]
emily_

Posts: 159

#776 • • emily_

yana:
en ma ainakaan haluis omista mahaläskeistä kuvia julkiseen jakoon =D



Mä tanssin mun maha- ja reisiläskieni kanssa sillä korokkeella jo, joten ne on jo nähty. *jiihaa*
murhis

Posts: 152

#777 • • murhis team hullut
HuhhHHUH täytyy sanoa, et parhaat bileet ikinä! *jiihaa*
Oli pienet epäilykset kun lippu maksoi vaan sen 20 , että onkohan se floppi? Mutta kyllä oli todellakin hintansa väärti ja enemmänki! Kun vaikka ajattelee Laserpointin lippuja, 17,20 ? *ding*
Huhhu on kyllä makee olo nyt, kurkku käheenä ja jalat aivan vellinä. Ei kyllä ihan heti löydä miinuksia noista bileistä. Ainoo mitä tulee mielee, ni se että sitä riemua kesti vaan kahteen saakka ja oli kyllä pari kertaa lähellä lähtee ketarat alta, oli melkoisen liukasta paris kohtaa.
MUT ehdottomasti tälläsii bileitä lisää, paras konsepti kyllä mitä on nähty!
*aplodit*
Cassu

Posts: 634

#778 • • Cassu Vieras omassa elämässä
Kiitos.....musta oli todella ammattitaitoisesti hoidetut bileet...mulla ei oo suurempia valituksen aiheita....mulla tuli sellanen überkiksuorkut tuol paikassa....ja ihan siitä tunnelmasta, ihmisten filliksestä ja todella kauniista musikista....

Mun sisäinen pikkupoika pääs juoksentelee siel ja läträämään kunnolla veden kanssa, muutamat tutut puhui hieman kylmyyttä...no ehkä vähän siel sitä oli et lämpöä hivenen altaaseen ni ei sit tarvikaan ilmaa lämmittää....
Ja sit joku mainitsikin kuinka raikkaana sai lähteä pois eikä nyt aamullakaan tarvitse haistella tunkkaisia vaatteita....

Otan ehdottomasti haasteita vastaan muilta bilejärkkäreiltä, sillä nää oli mun kaikkien aikojen parhaat bileet....KIITOS vielä kerran....tosiaan paikalle tultuani siel oli pitkät jonot mutta sisään tulo oli organisoitu viisaasti eikä poliisitkaan kauheasti puuttuneet toimintaan...

Dj:stä mulle mieleen painuvin oli kai Cosmicman....ja Tab myös....todella kaunista musiikkia ja kun ajattelee sitä kallioluolaa niin äänentoisto oli musta kiitettävää...ei kaikunu musta ainakaan....tai silleen että olis häirinny....ja musiikin paine oli just sopiva...et tarvinnu peitellä korvia, eikä huutaa kaverille millin päästä...

Porealtaat oli aika täys ja liukumäkiin jonot....turkkilaisessa mun piti tanssii kuin kuumilla hiilillä...se ei tuntunu kivalt, mut who cares....mä sain todellisia onnen elämyksiä enkä kadu että ajelin vähän kauempaakin....eli ei muuta kuin LISÄÄ....oon heti antamassa ääneni tälläiselle tapahtumalle.....*jiihaa*

--
Ajatella voi vain kuvin. Jos haluat olla filosofi, kirjoita romaaneja.

Late

Posts: 3,441

#779 • • Late team Lasse
Parhaat bileet ikinä. *sydän*
Alussa allaspuolen musa oli turhankin löysää, mutta loppuakohden se olikin jo just sitä mitä tuolla halusin kuulla.
Vieläkin ihan raukea ja euforinen olo.

musa+vesi+ilmasto+ihmiset+fiilis = *pihkassa*

Suuri kiitos järjestäjille, toivottavasti saamme nauttia vielä joskus uudestaan näin mahtavista bileistä.
Karvinen

Posts: 699

#780 • • Karvinen SekaiSin MariSta
Aivan mahtavaa oli... ainaki alku illasta, lopusta ei oo muisti kuvaa, olin turhan sekasin. käsi on nyt mustelmilla *täh*... heräsin äskö ja zzzz..... Siel oli ihan hemo siistii... lisempää tällässii. joo ja Sattuisko tääl jossain olee miestä/poikaa/jätkää jolle jäi mun oranssit aurinkolasit? ois kiva saada ne back. kävin kerran siäl ”luolamiehessä”, meno oli mahtava... kiitos järjestäjille!!

--
Seison omilla jaloillani,
Pysyn aloillani,
Omilla tavoillani