Impulse Presents: Überdruck [germany] > Sat 20.12.2003 > Lahti

230 posts, 12 pages, 34,041 views

Rels

Posts: 796

#143 • • Rels setämies
ihan pikkasen harmittaa ku en pääse paikalle. v*tu... *pahis*

--
Alcohol - cause and solution to all life´s problems, Homer Simpson

impulse

Posts: 178

#144 • • impulse superhero
Paikka decotettu, tekniikka pystytetty, soundcheckit tehty... Tervetuloa!!

*hali*
DagO

Posts: 1,066

#145 • • DagO häröö
onkos lippuja ovella myynnissä?
Vexe

Posts: 1,016

#146 • • Vexe
Hyvät bileet oli. Paikalle tuli saavuttua hieman ennen ovien aukeamista ja pari tuntia vierähtikin todella nopeasti jutellessa tuttujen kanssa. Ahtaus ei tuntunut yhtään niin pahalle, kun siihen oli varautunut. Tanssilattia oli ihan täynnä, mutta aina jostain sivulta löytyi sopiva tila tanssimiseen.

Carbon Basedilla oli muutama uusi biisi, joita en ollut vielä kuullut. Niistä jäi ihan ok fiilis. Überdruck olikin sitten tosi positiivinen ylläys. En ollut hänestä kuullu paljoa aikaisemmin, mutta kyseinen ”saksapumppu” upposi itseeni aivan kympillä. Proteus jatkoi sopivasti tempoa nostaen, mutta valitettavasti hänen settejään on tullut kuultua niin paljon, ettei ne jaksa enää paljoa innostaa.

Kokonaisuutena aivan loistava. Ei ole näin hyvää mieltä jäänyt vähään aikaan bileistä. Ylä-äänet tuntuivat katoilevan jatkuvasti Proteuksen setin aikana, joka hieman häiritsi. Kuitenkin loistavat bileet. Jälleen ISO kiitos järjestäjille, jotka saivat aikaan loistavat bileet, vaikka mutkia olikin matkassa!

*iloinen**sydän*

[muokattu 21.12.2003 12:50]
Kolera

Posts: 4,256

#147 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
Hihi oonkohan mä kulkenu kuin laput silmillä, ku musta tuolla oli yllättävän paljon tilaa *hih* Taas kerran tuli hassus kohmees pyörittyy siel miten sattu. Vois joskus olla mopo karkaamatta käsistä.

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

Sinza

Posts: 2,227

#148 • • Sinza
Juuh, täällä kans karkas mopo pahasti käsistä.. *uuh**poks**eiei* Pahoitteluni..*blush* Mutta hauskaa kai oli*nauru*. Tästä on hyvä aloittaa tipaton tammikuu.

--
Mooi! Hyvä meininki!! Käytsä usein täällä?! *nauru*

andi--

Posts: 1,381

#149 • • andi-- lunttu
Juu oli kivat pileet! Tungokseen oli asennoitunut jo etukäteen, ei se juuri haitannut. Tanssimaan ei kyllä hirmusesti huvittanu lähteä, mutta kävimpä jorailemassa ainaki parhaat tahdit Carbon Basedia *iloinen* En tiedä mitä sääkeijua tässä pitää kiitellä että tota lunta tulee vasta nyt eikä yöllä kun ajeltiin kotiin, olis ollu ns. helvettiä ajalla tossa pyryssä.

Superkiitokset kaikille ihanille matkaseuralaisille, ens kerralla taidetaan ottaa vähän pienempi auto ja lisää porukkaa kyytiin? *nauru*

--
- RAAH -

|Cronos|

Posts: 1,118

#150 • • |Cronos| the Moose
Bibbalot olivat todellakin omasta mielestä aika loistavat.. Carbon Based laitto sellasta tavaraa mistä ei voi olla tykkäämättä.. Proteus oli kyllä sitä samaa vanhaa mutta se oli ainoa hetki milloin pääsi kunnolla edes jotain askelia ottamaan.. tosin tiskin vieressä kun lattialle ei edelleen mahtunut..*hmph* Olin kyllä itsekin hieman varautunut tungokseen mutta silti inhoan niitä... ei ole kivaa koko ajan istua paikoillaan ja huomata että joutuu änkemään jos haluaa jonnekin...*eiei* Muuten meni aivan loistavasti ja tällaista lisää.. Minä tykätä!!!

--
-= Minä en ole tarpeeksi nuori tietääkseni kaiken =-

:D

Posts: 3,707

#151 • • :D
Rok!

Olipa kyllä hauskaa nähdä kun porukka meni pähkinöiksi Überdruckin
setin aikana. Äijä rakensi setin kyl aivan käsittämättömän hyvin, eikä
miksaamisessakaan moitteita ollut. Aika kiva yllätys. Musa tosin ei ollut
ihan mun juttua, mut oli silti ihan kiva seurata äijän työskentelyä ja
porukan reaktioita lavan reunalla. Todella lepponen kaveri. :)

Sitten Orkidea. OLIPA HITON RULES!! Meinasin hajota ihan siihen paikkaan
kun pärähti snapin the power soimaan - toki eric prydzin remix. \o/
Oli kyl semmoiset fiilarit koko setin ajan että oksat pois. Viimeinen niitti oli
ku Tapsa pisti soimaan Envion touched by the sunin loppusetissa. Voi
jösses. PLUR. :hearts: :hearts: :hearts: :hearts:

Cosmari soitteli kans muutaman helmen settiinsä. Syystä X oli näemmä
bates ja cosmarin soittoajat vaihtanut paikkaa. Joka olikin itseasiassa
parempi näinpäin, kun muuten olis missannut cosmarin. h0x.

Varmaan monelle aiheutti hämmennystä carbon basedin setin loppuminen
”kesken”. Syy oli selkeä, pojat tulivat soittaan puolen tunnin setin ja aika-
tauluihin oli merkattu 45min setti. :) Eh, sattuuhan näitä.

Proteus oli mulle jo liikaa ja näemmä mr überdruckin hihitteli lavalla
protskulle hieman. Ei varmaan monesti nähnyt ks. tyyliä soittaa levyjä. :)
Protskun tokan biisin aikana oltiinki jo narikassa ja poistuttiin talosta. hi hi.

Kiitos impulse. Ainii ja jotain kuviakin tuli otettua.

http://bile.luola.net/impulse20122003/
Spanks

Posts: 789

#152 • • Spanks Löysä P***a
oli aivan mahtavat bileet.... tuli jorattua ihan kiitettävästi... kiitos ja kumarrus impulse posselle ja kaikille artisteille...

--
Täällä ei menneitä muistella, kiire on hautoja kaivella, johtaja määrää kaiva pois. Ajan henki, henki pois. Narua, narua, narua kansalle.

Aidrian

Posts: 1,799

#153 • • Aidrian Furian Master
JOO !! Lisää tällaista*joo*Meikä tykkäs ihan kybällä*pupu*Ainut miinus oli tosiaan se ahtaus, ite q tykkään tanssia (ehkä sit sillee tilaavievästi) kunnolla, ni ainut paikka mis mahtu vähä paremmin pomppimaan, oli todellakin siel istumapaikkojen edessä tiskien luona, mut sehän ei menoa haitannu*pahis*
Paikalle tultiin joskus kympin aikaan, hyvissä ajoin siis, ja musiikki oli koko illan*pihkassa* vaikken olekaan pumppauksen suurin ystävä, niin silti tuli paljon reviteltyä viimisen kolmenkin tunnin aikana*blush* Oli hauskaa. Kyllä*joo*
Iso käsi järjestäjille ja kiitos omille kavereille mukanaolosta*hali*
Cofu

Posts: 135

#154 • • Cofu
Loistavaa *plur*, iso kiitos impulsen porukalle!

Karmea ylikansoitus ei hirveämmin haitannut kun siihen oli tosissaan varautunut jo valmiiksi. Protkun setin aikana, yllätys yllätys, korvatulppia tarvittiin *blush*. Jalka tosin ei enää noussut, Dj the crow *täh*, jos muistan nyt nimen oikein... *pihkassa* Uskomatonta settiä, kolahti kyllä niin viimesen päälle, että sitkeästi jammasin koko setin vaikka jalkapohjat alkoivatkin olla entiset. Orkidea soitti muutaman hyvän biisin, muuten oli tunnelma hieman lattea. Ja ei carbon based olis kuollu jos olis soittanu sen ylimääräiset 15min, reilu meininki*justjoo*.... Lasia oli kyllä jonkun verran, ihmettelen vain miten se sinne lattioille oli päätynyt, näky oli valomerkin jälkeen samanlainen, kuin teinibaarissa.

Mutta siitä huolimatta, impulse onnistui loistavasti, mietinpä vain minkälaiset nämä olisi ollut siellä grandillä. *nauru*
eldrin

Posts: 8

#155 • • eldrin
oli kyllä upeat kestit, tungos haittasi kyllä jonkun verran. ja sitten ne jotka luulivat savukkeitaan glowstickeiksi ja huitoivat niillä porukkaa mm. kasvoihin, päähän, vaatteisiin.. eivätkä edes tajunneet lopettaa vaikka asiasta huomautettiin. onneksi ei tarvinnut lähteä polille paikkailemaan kuskimme silmää, ei ollut kuin milleistä kiinni.

järjestäjille jokatapauksessa iso kiitos. ensi kerralla äänen intensiteettiä hieman pienemmälle, niin avot. *sydän*

--
don´t trust anything that bleeds for five days and doesn´t die

Jone

Posts: 8,258

#156 • • Jone Archibald Haddock
Johan oli hipat. Porukkaa oli paljon, mutta se ei vaikuttanut negatiivisesti oikeastaan mihinkään muuhun kuin siihen, että ympäriinsä kulkemiseen sai varata hilppasen normaalia enemmän. Tunnelma tuntui ihmisten keskuudessa olevan jotakuinkin kattoa korkeammalla, eikä syytä.

Orkidea tuntui olevan aivan liekeissä, eivätkä setin helmeyteen pystyneet vaikuttamaan edes muutamat miehestä riippumattomat läppärin softan pätkäisyt/pykimiset. Carbon Basedin poikien puolituntinen maistui myös hyvinkin tehokkaasti. Mitä tulee siihen, että joku kirjoitti ettei ylimääräinen 15 min olisi poikia tappanut, niin kannattaa nyt kuitenkin huomioida, että livesettejä soitellessa niiden venyttäminen yli etukäteen suunnitellun ajan ei ole ihan niin yksinkertaista kuin miltä se kuullostaa.

Überdruck oli jättiläismäisyydesseen sangen vakuutta ilmestys ja settikin pääasiallisesti bpm:n ja raskauden hyvin onnistuneen kombinaation takia hyvinkin paljon mieleeni. Eipä olisi itsenikään tällä kertaa tarvinnut pelätä perseen nyrjähtämistä siinäkään tapauksessa että olisin sitä jaksanut lähteä sheikkaamaan. Innolla tulee odoteltua helmikuuta ja että, pääsee näkemään miehen uudelleen dekkien takana.

Mitä tulee Proteukseen, niin en todellakaan ymmärrä mistä puhuvat tässä threadissä ne ihmiset, jotka sanoivat että setti olisi sitä samaa tuttua ja vanhaa. Mieshän oli sellaisessa vedossa, että pelkästään kalsarien kitkan energiamäärällä olisi valaistu koko kaupunki uuteenvuoteen asti. Nähtyäni jäbän lavalla joka tapauksessa toistasataa kertaa olin hyvinkin positiivisesti yllättynyt miksailun aggressivisuudesta, lähes jatkuvasta ja onnistuneesta kikkailusta, setin sisältämistä uusista ja mielenkiintoisista raidoista ja kaiken muun hyvän lisäksi erityisesti alkupuolen hervottamasti showmenosta. Erityis*sydän* lopettamisesta Cosmic Gaten Wonderful Human Beingsillä, ihokarvat nousivat pystyyn (kyseessä kun on yksi ehdottomista lempiraidoistani ikinä) ja väsymyksestä huolimatta muutamat loppuminuutit oli tanssittava.

Yhden miehen yhtiöni kiittää Carbon Basedin poikia kaljoitteluseurasta ja veriroiskeista sekä tietenkin erityisesti Tomppaa, Ristoa ja Impulse-organisaation muita jäseniä hyvien bileiden rakentamisesta. Lahdessa on jotain maagista.

(Kuvia tulee myöhemmin)

[muokattu 21.12.2003 17:41]
norbanki

Posts: 84

#157 • • norbanki nysvääjä
Jalkoja kolottaa.. *hih* Überdruckki pisti kyllä semmosen hehkutussetin, että meinas olla puhti loppu, kun Proteus alotteli paukuttamaan. Sitkeesti tuli kuitenkin heiluttua tappiin asti, enkä edes saanut kovin pahasti kyynärpäästä/nyrkistä/röökistä naamaan, vaikka ahtaus ja tunku välillä olikin suuri. Kivvaa oli vaikka tuttuja oli vähänlaisesti paikalla, nyt odottelemaan 16.1. edessä olevaa omaa vanhenemista ja seuraavia Impulsen kekkereitä. *iloinen*

--
Eipä tässä mitään, semmosta seiskaa.

Jusuplussa

Posts: 1,293

#158 • • Jusuplussa UG-///
+ Überdruck *sydän*
+ Proteus

- Ahtaus
- Lasinsirpaleet lattialla

Kivaa oli *iloinen*
darz

Posts: 1,127

#159 • • darz
Musiikki oli todella hyvää ja paikka oli ihan kiva mutta toooooooooodella iso miinus oli ihan liikaa ihmisiä ja savukone laulo q sodassa konsanaan välillä ei nähny eteensä ja tanssimaan ei mahtunut yhtään... mutta kokonaisuudessa bileet oli ihanat *sydän**joo*
darz

Posts: 1,127

#160 • • darz
Ja tietenkin järjestely vähän kompuroi siellä... olis nyt saanu siel arenas olla prkl mut eise mit *iloinen*