TyttÖkerho: Working Girls 3.10.2003 @ Turku

9 posts, 1 page, 2,228 views

Avatar
#1 • • Tyttökerho Guest
Tyttökerho: Working Girls

3.10.2003 klo 21.00 ->
@ Päiväkoti (Kaskenkatu 3, Tku)

Järjestyksessään toisen tyttökerho-illan teemana on Working Girls – ryysyistä ruusuihin ja ruususesta ryysyläiseksi. Musiikista vastaa Tyttökerhon vakkaritiskijutta Siili vierainaan Bedroom Bedlam Babes – Nipsu, Jäk-Jäk, Rokkineiti ja Miss Mystery - neljä ensiesiintymisensä dekkien takana tekevää tiskijutanalkua. Moninaisen elektronishenkisen musiikin lisäksi luvassa laulun kultakurkkuna Anni Stenroos (Hki), Työteliään tytön sutjakka cv –kotivideota, hurjia työkokemuksia tyttöjen vuoteessa ja muita mielenkiintoisuuksia.

***
JÄK-JÄK
”Ystäväni ehkä muistavat minut vuosien varrella erinäisiin tapahtumiin räätälöimistäni kokoelmakaseteista. Näiden c-kasettien kirjo vastaa eklektisyydessään tämänkin illan antia. Luvassa on musiikkikirjastoni aarteita diskosta tyttölevyihin ja kaikkea siltä väliltä sekä sen ympäriltä. Musiikki is best.”

NIPSU
”Tykkään pienistä tietokoneihmisistä, voimalaitoksesta, isoäidin äänestä, hiirestä Marsissa, tuplaefektistä, poispyyhkimisestä, avaruustunkeutujista, sähköisestä sielusta, Pauli Kovalinnasta, uudesta järjestyksestä, lentokoneista ja junista sekä tarranauhasta. Näitä voit kuulla setissäni tyttökerhossa.”

ROKKINEITI
Rokkineiti soittaa Tyttökerho-illassa kaikkea kivaa kasari ja ysäridiskopopista teemalla ”Men can’t sing” eli ainoastaan kipakkaa naislaulantaa rytmipoljennolla - joitakin klassikkoja rauhallisemmassa tahdissa sekä pieniä helmiä erityisesti ysärikaudelta sekä Warp –tuotannon osastolta.

MISS MYSTERY
Miss Mystery on Tyttökerho-illan musta hevonen. Come and see black tamma! Place your bets now!

SIILI
Siili emännöi Tyttökerho-iltoja vakkaritiskijuttana. Hän on soittanut Päiväkodin residenttinä enemmän tai vähemmän aktiivisesti vuodesta 2001. Lisäksi Siili muodostaa yhdessä Maria Monsterin kanssa Zoo sauvage -kollektiivin. Siiliä on kuultu mm. mbarissa (Hki), Jump Innissä (Hki), Vanhalla (Hki), Blankossa (Tku), Dynamossa (Tku), Koneistossa ja Moulin de St. Françoisissa (Landean, Ranska). Siili soittaa elektrosoundia elektrodiskosta punk-funkiin. ”Come & shake that boodie with me”, hän kehottaa.

***************************************************************************************************
Tyttökerho-illoissa toiminnan päätekijöinä ovat tytöt. Klubi-iltaan toivotetaan tervetulleeksi kaikki tyttöpositiiviset ihmiset ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tyttökerho tykkää tytöistä, pojista, eläimistä, tarroista, elektronisesta musiikista, vakavasta vouhotuksesta, pinnallisesta hömpötyksestä ja kaikesta muusta kivasta, aina itseironialla ja ilman. Jos sinulla on kutkuttavia ideoita ja/tai haluat muuten kommentoida, pistä meilaten [email protected]. Lisätiedot: www.paivakoti.biz

Tulevat syksyn tyttökerho-illat Päiväkodissa:

7.11. Gender Blender
Poikajaosto esittäytyy – tyttöpositiivisia poikia tyttöjen vaatteissa ja ilman + muuta kivaa.

5.12. Dark side of the Force
Synkistely, turhamaisuus, ahneus, kateus…tyttöjen pimeä puoli.

[muokattu 25.9.2003 21:33]
Avatar
#2 • • susi Guest
Hehei! Kuulostaapa kivalta klubilta. Sen voisikin käydä katsastamassa tänä viikonloppuna!
Avatar
#3 • • Tom Guest
Pääseekö pojatkin kerhoilemaan vai onko tää vain jokin tyttöjen juttu? Millaista porukkaa?

[muokattu 2.10.2003 13:04]
Avatar
#4 • • pirunkorento Guest
Ihanaa porukkaa tietysti (Päiväkodissa aina suloisia ihmisiä *hellokitty*)! Ja tottakai pojatkin ovat tervetulleita Tyttökerhoon...ois aika tylsä klubi ilman herraseuraa *hali*
Avatar
#5 • • bunny Guest
Nähdään kerhossa tytöt ja pojat!
Avatar
#6 • • siili Guest

Tom:
Pääseekö pojatkin kerhoilemaan vai onko tää vain jokin tyttöjen juttu? Millaista porukkaa?

[muokattu 2.10.2003 13:04]


Hei Tom, tietysti. Pojat ovat ehdottoman tervetulleita *sydän*

Tyttökerhon päätekijöinä sattuu vain olemaan tytöt. Järjestäjäporukkaa on vaikea määritellä, sillä meitä ei yhdistä ikä, koulutus, ammatti - tällä hetkellä mukana parisenkymmentä tyttöä tiskijutasta, performanssitaiteilijasta, laulajasta seksuaalineuvojaan, kauppatieteilijään, graafiseen suunnittelijaan ja kaikkea siltä väliltä. Yhdistävänä tekijänä halu tehdä & toteuttaa kuin myös verkostoitua.

Working Girls -illan jälkeen, seuraavan klubin (7.11.) teemana on Gender blender eli Poikajaoston pojat mukana tekemässä.

Hip hop huomenna paikalle!
florx

Posts: 532

#7 • • florx
Söpöjä tyttöjä ainakin oli tänään ilmestyneen Treffi-liitteen (Turun Sanomat) sivuilla*pihkassa*
Avatar
#8 • • siili Guest

paanos:
Söpöjä tyttöjä ainakin oli tänään ilmestyneen Treffi-liitteen (Turun Sanomat) sivuilla*pihkassa*


kiitos kiitos *blush*
florx

Posts: 532

#9 • • florx
Eipä kestä, eipä kestä*joo*